![]() |
ESKİŞEHİRE GİDİYORUZ
TARIH :05.02.2010
MAÇ SAATİ:20.00 Hep destek tam destek sloganını kendine ilke edinmiş olan İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEGİ pazar günü SİVASSPORUMUZUN eskişehirle oynayacagı maça gidiyoruz.bu önemli maçta takımımızın yanında olmak isteyenler isimlerini buraya belirtsinler. trenlemi yada otobüslemi gidilecek şimdilik belli degil.1-2 güne kadar buradan duyurulacaktır. |
Cevap: ESKİŞEHİRE GİDİYORUZ
[B]GELMEYE ÇALIŞICAM :D [/B]
|
fiyat nedir.. hangi gün hangi saat çıkacaz ve geri dönecegiz..
|
Ben 2 kişi ile gitmeyi düşünüyorum fiyat ve tarih hakkında bilgi verirmisiniz lütfen
|
[QUOTE=firath;628060]Ben 2 kişi ile gitmeyi düşünüyorum fiyat ve tarih hakkında bilgi verirmisiniz lütfen[/QUOTE
gidiş ve dönüş saati ve üçreti yarın netlik kazanıcak.hareket saati şu an belli değil. |
HAYDİ YİĞİDOLAR İSTDER İN KATKILARIYLA İSTANBULLU YİĞİDOLAR MAÇAA.
|
LİSTEYİ OLUŞTURMAYA BAŞLIYALIM
1- RECEP YÜKSEL 2- EMRE YUKSEL 3- ORHAN ÇALIŞKAN 4- SERKAN TURGUT 5- ÖZYİĞİDO 6- ÖMER ÇOŞKUN 7- EROL DEĞER 8- DURMUŞ TEPELTEPE 9- MUSTAFA PARLAK 10-ÜNSAL YILDIZ 11- 12- 13- 14- hareket saati tam belli degil ancak pazar günü sabah ve büyük ihtimalle otobüs ile gidilecek. |
[B]Tüm kardeşlerimize şimdiden hayırlı yolculuklar.
Başkent ekibide bi aksilik olmazsa orada olacak. Görüşürüz inşallah.[/B] |
[IMG]http://img218.imageshack.us/img218/6991/istdereskisehiryollarin.png[/IMG]
|
bende kardeşimle gitmek istiyorum bu maça ama fiyatı belli olsa iyi olur ögrenci oldugumuz için fiyat fazla olursa gelemeyiz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:03. |