![]() |
Teşekkürler YİĞİDOLAR
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/taraftar-ss-fb.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal,maçtan önce ve maç esnasında takıma destek veren Yiğidolara teşekkür etti. Düğünü bir hafta erteledik diyen tecrübeli hoca “ Benim en çok üzüntüm futbolcularım oynadıkları oyunun karşılığını alamadılar,tabi bunda bazı etkenlerde oldu,en başta hakemin yanlış kararları.Her şey rağmen avantaj bizde. Ben futbolcularım adına bizi stada kadar coşkuyla destekleyen ve stada da buna devam eden taraftarlarımıza teşekkür ediyorum”dedi. [B]Hürdogan Gazetesi[/B] |
Cevap: Teşekkürler YİĞİDOLAR
[B]Bu hafta Eskişehirde maç sonu bir Sivas halayı çeker ayrılırız oradan ve ligede son noktayı koyarız inşallah...[/B]
|
Biz tesekkür ederiz Mesut Hoca, Takima eski Ruhunu kazandirdigin icin!!
Bu Sezon yirttik gibi, %99,9 Ligde kaldik, seneye Insallah, hatalarimizdan ders cikarmis olarak, Galibiyetler serisine devam ederiz bir önceki Sezonda oldugu gibi!! |
bizde size teşekkür ederiz takımı eski ruhuna döndürdüğün için
|
yigidonun görevi takımını desteklemek bu çok normal ancak gene diyorum bu takım henüz bu taraftarı hak etmiyor. özellikle yasin, petkoviç, ibrahim dagaşan, mehmet yıldız, musa, erman... oynamıyorlar hocam neden altarnatiflerini denemiyorsun mesala dagaşanın yerine murat oynar ve çokta başarılı olur.yasinin yerine agubey denenebilir.erman ve musanın yerine agbetu çok daha başarılı olur.mehmet sivassporu bitirmiş sahada geziyor onun yerine rahman oynuyabilir bunları denemek lazım.
|
ne hallere düştük hoca geçen sene buzamanlar ne durumdaydık şimdi ne hale düşürdüler bizi ligte kalabilme mücadelesi veriyoruz inşallah önümüzdeki sezon iyi olurda imajı doğrulturuz bizi bu hale sokanlar utansın!!!
|
insanlar hayatta oldukları sürece her şeyi yaşarlar her şeyi görürler. önemli olan bunlardan ders çıkararak aynı hataları tekrarlamamaktır. umarım bu olanlar yöneticilerimize ders olur. daha mantıklı daha mükemmel kararlar alarak sivassporu layık olduğu yerlere getirirler. bir müsibet bin nasihatten iyidir.
|
[B][COLOR="Red"]BİZİM DESTEİĞMİİZ SÜRECEK AMA İNŞALLAH SİZİNDE İYİ FUTBOLUNUZ SÜRECEK...[/COLOR][/B]
|
[FONT="Arial Black"]Eskişehir maçındada yiğidolar trübündeki yerini alacaktır...[/FONT]
|
hocam siz böyle oynatın yeter oruhsuz futboldan eser kalmadı takımı izlemek zevk veriyor yigıdolar bastırıyor biz keyiften dört köşe oluyoruz böyle oynayın yenilsek bile gam degil helal olsun sana emegine saglık arkandayız hocam
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:19. |