![]() |
Ligde kalmayı hakettik
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=20593&token=13174][img]http://resimzade.com/Show.html?i=20593&token=13174[/img][/url]
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Eskişehirspor'u ve Rıza Çalımbay'ı performanslarından dolayı tebrik ettiğini belirterek, "Bursaspor, İstanbulspor ve Eskişehirspor bu yıl Anadolu'nun medarı iftiharı oldular" dedi. Sivasspor için kümede kalmanın önemli bir şey olduğunu bildiren Bakkal, şöyle devam etti: "Beraberliklerle de olsa 6 haftadır yenilmeyerek ligde kalmayı hak ettik. Sivasspor camiasının ve futbolcuların yeri daha yukarıdadır. Çok daha iyisini yapmış çok daha büyük başarılara imza atmış bir ekip var. Sivasspor’un yeri burası değil. Son haftalarda Sivas’ta inanılmaz bir sinerji oluştu. Bu da takıma yansıdı. Eskişehirspor’dan puan olarak ligde kalmak keyif verici. Önümüzdeki yıllarda daha güzel başarılar Sivasspor’un olacaktır." |
Cevap: Ligde kalmayı hakettik
tesekkurler mesut bakkal eger sen gelmis olmasa idin bugun buyuk ihtimalle neden dustuk yada seneye superlige nasil cikarizi konusuyor olacaktik senin nezlinde futbolcularinida kutlamak istiyorum ve tabiki seni takimin basina getiren yonetimi de unutmamak lazim ,,, ben sivasli bir gurbetci olarak sivasspor benim icin cok onemli turkiyeden surekli takip ettigim tek site burasi ve sivassporu cooook seviyorum ve sivassporun basarilari ile mutlu oluyorum emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler ediyorum........ismail KILICASLAN...belcika...
|
biz zaten ligden düsmeyi hakeden bir takim degildik bu seneki bütün yanlislar hep üst üste geldi böyle oluncada biz cok zor günler gecirdik mesut hocanin gelmesiyle eski mücadele gücümüze yaklastik ve maglubiyet almadan ligde kalmayi basardik.
aslina bakilirsa bu kadar az puan almamiza ragmen diyarbakir hic puan alamadi onlarin puan alamamasinin asil sirri sivasspor u son haftalarda grdükten sonra umutlarini yitirdiler bayragi erken cektiler ama biz matemetiksel olarak garantilemeyi biraz uzattik. insallah seneye cok güzel seyler olacak. |
Yalnız hocam bi hatırlatma yapmakta fayda var,İstanbulspor Anadolu takımı değil.Son haftalarda alınan beraberlikler sayesinde hem ligde kaldık hem de ligin başından beri fark yediğimiz yenildiğimiz takım sayısına dur dedik.Son iki yıldır aldığımız galibiyet serisine bu yıl gölge düşürdük ama en azından son 6 hafta yenilgi yüzü görmedik.
|
[B]Güzel bir offf çektik ve bu ligi bu şekilde tamamladık.
İnşallah birdaha böyle durumlar yaşamayız biz Sivassporu hep yukarılarda görmek istiyoruz,[/B] |
MESUT BAKKAL OLE MESUT BAKKAL OLE OLE BIZDE KAL HOCAM SAKIN AYRILMA
|
Allha şükür işkence bitti. Sivasspor diyarın sayesinde ligde kaldı ama yönetim sezon başından beri tüm eleştirilere kulak tıkayarak sınıfta kalmıştır. Akıllı kaliteli öngörülü yöneticilerle gelecek yılın planı bir an önce yapılmalıdır..
|
gecmis olsun demek lazim cunku hep topun ucundaydik ve sukur kurtulduk
|
Çok Şükür Ligde Kalmayı Başardık acısıyla tatlısıyla bir sezon daha geride kalmak üzere umarım seneye bukadar kötü durumlarla karşılaşmayız. Ama Bu sezondan Yönetimin Ders alması lazım Birkaç kişinin gitmesi lazım başkanında yanında ki adamlara dikkat etmesi lazım hiçbir taraftar sormuyor Geçen senenin paraları nerede diye Biz sormuyoruz diye tamamen azıtmamak lazım seneye daha iyi yerlere geçmiş başarılara uzanmak dileği ile
|
Çok şükür sonunda korku tünelinden sağ-salim çıktık. Ama kötünün iyisi olarak. İyi olarak değil.
Değerli yönetimimiz artık daha tecrübeli ve onlardan beklentilerimiz daha da arttı; 1-Takımın bütün transfer politikasını belli başlı kişilere endekslemeyin. Sizin de 5-6 yıllık süper lig tecrübeniz var. Hem şampiyonluk deneyimi hem de düşme korkusu yaşadınız. Buna göre her şeye değil belki ama gerektiği yerde gidişata müdahale edin. Bize yarayacak oyuncuları takımda tutma ve alma konusunda siz de görüş belirtin. 2-Artık hiç bir şekilde faydalanamadığımız ve oynadığında da çok hata yapan oyuncuları takımda tutmayın. 3-Mutlaka genç ve yetenekli kaleci bulup bir an önce takıma ısındırın. 4- Sadece söz ile daha iyi takım kurduk deyip olanı biteni bizler gibi izlemeyin. 5-Eğer bir kötü gidişat var ise (inş. bir daha böyle uzun süreli olmaz) buna müdahale etmek için 18-19 hafta beklemeyin. 5-6 haftada bir hocanın, oyuncunun verimi anlaşılır, ona göre kararınızı çabuk verin. 6-Lütfen müzmin sakat oyuncu bırakmayın takımda.1 hafta yarım yamalak oynayıp 3 hafta sakat duran oyuncuyu tutmayın.Ondan bir fayda elde edemezsiniz.(örn. ibrahim şahin gibi.) 7-Şu genç oyuncuları alıp alıp köreltmeyin. Ya oynatın ya da salın gitsinler. Her sene söndürülen gençlere yazık artık. Biz de altyapıdan 5-6 senedir 1 oyuncu dahi çıkaramadık. Ne duruyorsunuz 2-3 tane yetenekli altyapıdan genç bulup takıma monte edin. Kayseriye bakın en az 3-4 oyuncusu var 17-18 yaşlarında. Bu yıl ibret yılımızdı. İbret alırsak çok faydalı olur.Değilse seneye Ankaraspor, Denizlispor, Diyarbakırspor olmayacak. Dipte kalan biz oluruz. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:26. |