![]() |
Ankaragücü Maç Bileti Fiyatları Belli Oldu
[B][CENTER]34. Hafta Sivasspor-Ankaragücü maç bileti fiyatları açıklandı.
Sivasspor Kulubü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında ilköğretim öğrencilerine havuz tarafındaki kale arkası tribünü ücretsiz olarak ayrılmıştır. 34. Hafta Sivasspor-Ankaragücü maç bileti fiyatları; VİP: 10 TL MARATON: 5 TL KALE ARKASI: 2 TL -[/CENTER][/B] |
Cevap: Ankaragücü Maç Bileti Fiyatları Belli Oldu
YİNE MARATON 5 TL DİYİPTE 10 TL 15 TL VERMEYELİM.
|
[QUOTE=rallicifurkan;629157]YİNE MARATON 5 TL DİYİPTE 10 TL 15 TL VERMEYELİM.[/QUOTE]
[B]vip e 10 ytl diyorlardı stad da 15 sattılar[/B] |
[B]Haber Kaynağı Aşağıdadır.....[/B]
[B][URL="http://www.sivasspor.org.tr/tr/haber/taraftarimizi-ligin-son-macina-bekliyoruz"]Haber Kaynağı İçin Tıklayınız[/URL][/B] |
[B][COLOR="Red"][CENTER]SON MAÇIMIZ TIKA PASA DOLDURALIM STADI İNŞALLAH GELECEK SEZON YİNE ZİRVEYE OYNARIZ....![/CENTER][/COLOR][/B]
|
Sivasspor-Ankaragücü Maç Bileti Fiyatları
[B]Sivasspor Ankaragücü Maç Bileti Fiyatları
10 Mayıs 2010 Pazartesi ,15:13:15[/B] [IMG]http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?foto=depo/1273494533_sivas.jpg&w=250&h=150[/IMG] 34. Hafta Sivasspor-Ankaragücü maç bileti fiyatları açıklandı. Sivasspor Kulubü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında ilköğretim öğrencilerine havuz tarafındaki kale arkası tribünü ücretsiz olarak ayrılmıştır. Tüm öğrenci arkadaşlarımız maça bekliyoruz. 34. Hafta Sivasspor-Ankaragücü maç bileti fiyatları; [B]VİP:[/B] 10 TL [B] MARATON:[/B] 5 TL [B]KALE ARKASI:[/B] 2 TL [B][I][U] HAYDİ SİVAS MAÇA...[/U][/I][/B] |
kombine alanlara yazık...5 maraton bileti belirliyorlar.maraton bilet fiyatı şuan 17,50 lira.bir maç için izlediği bilet fiyat.YAZIKLAR OLSUN BU YÖNETİM ANLAYIŞINA.gelecek sene 5 kombine alacaktım ama almıyacağım...
|
[QUOTE=gner83;629173]kombine alanlara yazık...5 maraton bileti belirliyorlar.maraton bilet fiyatı şuan 17,50 lira.bir maç için izlediği bilet fiyat.YAZIKLAR OLSUN BU YÖNETİM ANLAYIŞINA.gelecek sene 5 kombine alacaktım ama almıyacağım...[/QUOTE]
[B]Bu Tarz Düşünenlerin Çokluğundan Külüpleşme Yolunda Ağır Ilerlıyoruzya... Kombıne Kart Olayı Basladı Baslayalı Her Yıl Aynı Koltugu Alırım Seneyede Alacağım Nasıpse...Para ve Maç Basına Bilet Hesaplaması Yaparak Kombıne Almıyoruz , Kulubumuze Hem Maddı Hem Manevi Destek Saglamak Amacıyla Yıllık Bıletımızı Peşin ALıyor... Ufak Hesaplar Peşinde Olmayalım...[/B] |
[QUOTE=V1CT0RY;629174][B]Bu Tarz Düşünenlerin Çokluğundan Külüpleşme Yolunda Ağır Ilerlıyoruzya...
Kombıne Kart Olayı Basladı Baslayalı Her Yıl Aynı Koltugu Alırım Seneyede Alacağım Nasıpse...Para ve Maç Basına Bilet Hesaplaması Yaparak Kombıne Almıyoruz , Kulubumuze Hem Maddı Hem Manevi Destek Saglamak Amacıyla Yıllık Bıletımızı Peşin ALıyor... Ufak Hesaplar Peşinde Olmayalım...[/B][/QUOTE] kimse gibi ufak hesaplar peşinde koşmam koşmadım da ama bu yapılan haksızlık sivassporun her şart ve durumunda destekledik.ama yazık benim konuştuğum çogu kişi bu rezil futbola ragmen destek verdiysek.sürekli destek vererek gelen taraftarına bir jestin olması gerekiyor |
[QUOTE=gner83;629173]kombine alanlara yazık...5 maraton bileti belirliyorlar.maraton bilet fiyatı şuan 17,50 lira.bir maç için izlediği bilet fiyat.YAZIKLAR OLSUN BU YÖNETİM ANLAYIŞINA.gelecek sene 5 kombine alacaktım ama almıyacağım...[/QUOTE]
Senin gibi zihniyetler yüzünden sivassporumuzun durumu eger kendin kombine almiyorsan alacak kisilerin kafasini yikama almayacaksan alma senin gibi insanlarin kombine almasina gerek yok biz futbolcularimizin ve yönetim arkasindayiz hep destek tam destek allah onlarin gücünü artiksin böyle taraftar istemiyoruz senin sivasli olduguna inanmiyorum |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:00. |