![]() |
"Burada çok mutluyum"
[CENTER][IMG]http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_rv_yildiz.jpg[/IMG][/CENTER]
[B] Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen Sivasspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız, transfer iddialarını yanıtladı. Mehmet, ''Ben Sivasspor'da futbol oynamaktan gayet mutlu ve huzurluyum, kulübümle görüşeceğiz, inşallah olumlu geçer görüşme ve iki taraf açısından da hayırlısı olur, burada futbol oynamaya devam ederiz'' dedi.[/B] |
Cevap: "Burada çok mutluyum"
[B]Helal Sana Mehmet Bizde Seninle Mutluyuz Yeni Sezondada Sen Sivasspor Formasiyla Gormek istiyoruz.[/B]
|
ben diyorum mehmet yildiz büyük kaptan bizi birakmaz büyük başkanda mehmeti göndermez mehmet gitmek ismedikten sonra mehmeti almak isteyen 11 futbolcu arti para vermeli büyük kaptan bizi sirtladi gol atti atirdi bizi yüregimizi rahatlatti.
|
Haydi mehmet yıldızım oleyyyy s
|
Mehmet Yıldız'ın kalmasını her Sivasspor'lu ister,umarım kalırsın Mehmet.
|
Arkadaşlar Mehmet in sözleşmesi 31-MAYIS son Eğer yenilenmezse ve gider se bedava gider.
|
kaptan bizim icin ne kadar önemli oldugunun farkinda insallah mehmet yildiz hep sivastaki cocuklarin hayalindeki isim olarak kalacaktir.
yönetimimizde gerekeni yapacaktir. |
Mehmet bedavaya gidecek kadar karaktersiz birisi değil.Gidecek olsa bile sözlesmesını uzatıp,Sivasspor'a birşeyler kazandırarak gider.
|
mehmet sivassporun adata canı mehmet içinde sivasın yeri başka mehmet sivas için ne faydalı olursa onu yapar mehmet sivasa yanlış yapmaz bu yüzden mehmet için endişelenmemize gerek yok
|
mehmetin yeri sivaslinin gönlünde başka.sivasspor içinde ayrı bir önem ama gitmek istersede işi rast gelsin seviyoruz biz onu.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:45. |