![]() |
BULENT UYGUN BUCA DA !
Süper Lig'in yeni ekiplerinden Bucaspor'da, teknik direktör Bülent Uygun ile anlaşma sağlandığı, yarın sözleşme imzalanacağı bildirildi.
Kulüp Basın Sözcüsü Şeref Üstündağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Uygun ile el sıkıştıklarını ve yarın sözleşme imzalayacaklarını bildirdi. Sözleşmenin 1 1 yıllık olacağı öğrenildi. Bank Asya 1. Lig'de doğrudan Süper Lig'e yükselen Bucaspor'da teknik direktör Özcan Kızıltan ile yolların ayrılmasının ardından, yeni teknik direktör arayışları devam ediyordu. AA |
Cevap: BULENT UYGUN BUCA DA !
hayirli ugurlu olsun.......................................................
|
Bucaspora başarılar dilerim... Sivasspor dışında bütün yetkileri vercek tek takım vardı oda Bucaspordu.. Tahmin ettiğim gibi anlaştılar...
|
[B]Hayırlı olsun izmirde yalnız değilsin artık Bülen hocam.
Buca derbisinde görüşmek üzere....[/B] |
hayirli ugurlu olsun insallah bu takimda kalici ve basarili olur gönlümüz bülent hoca ile.
|
HAYIRLI OLSUN AYRILIŞI SİVASTAN KÖTÜ OLSADA BÜLENT İLE YAŞADIKLARIMIZ BAŞKA
|
hayırlı uğurlu olsun sivasspora çok emeği var sivasın tanıtılmasında sivassporun iki sezondur şampiyonluğa oynamasında katkısı unutulmaz takımlar inişli çıkışlar yapabilir bülent uygun unda bu dönemde düşüşü olmuştur bunu normal karşılamamız lazım lütfen bülent uygun hakkında kötü söz kullanmayalım ALLAH yolunu açık etsin bizim gibi yiğidolara bu yakışır
|
sanmıyorum bucada... yapamaz...........
|
arkadaşlar yeter artık ya.. sıkıldım ben bu bülent uygun haberlerinden.. sivasspor kadar adamın haberini yapıyorsunuz sitede.. moderatörlerden ricam kaldırsınlar artık bu konuları.. gına geldi..
|
Site Bülent Uygun konusu doldu iyice..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:18. |