![]() |
Murat Erdoğan 1 yıl daha Kasımpaşa'da
Süper Lig takımlarından Kasımpaşa, iç transferde Murat Erdoğan ile sözleşme yeniledi. Mehmet Süha Sidal, transfer çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.
Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sözleşmesi sona eren [B]Murat ile yeniden anlaştıklarını belirterek, ''Murat Erdoğan'ın mukavelesini 1 yıllığına uzattık'' dedi[/B]. Sidal, transfer çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi. |
Cevap: Murat Erdoğan 1 yıl daha Kasımpaşa'da
Ne yapalım elden birşey gelmez.Zamanında gönderilirken düşünecektik:mad:
|
eger sivas yönetimi isteseydi alirdi, ama istememis..
|
Bu habere çok sevindim, gelmesini istemiyordum çünkü oyunda akilli paslarindan baska hiç bir varlik göstermiyor. Bize mücadeleci oyuncular lazim.
|
[QUOTE=Sivaslibey;634116]Bu habere çok sevindim, gelmesini istemiyordum çünkü oyunda akilli paslarindan baska hiç bir varlik göstermiyor. Bize mücadeleci oyuncular lazim.[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"]tamam mücadeleci oyuncu lazımda akıllı paslar yapan kim var acaba bizde ??? akıllı pas yapan oyuncu lazım değil mi[/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=kiNgSiZe58;634104]eger sivas yönetimi isteseydi alirdi, ama istememis..[/QUOTE]
[B]Aynen Katılıyorum................[/B] |
ve bölece fanatikin bi haberi daha yalan çıktı
|
bence iyi oldu adam gelmiş 34-35 yaşına 1 senelik oyuncu gelmesin mehmet nas alındığı için murata gerek kalmadı
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:04. |