![]() |
Kombineler 1 Temmuzda geliyor
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/4/429.jpg[/img][/url]
Sivasspor’un 2010-2011 futbol sezonu için hazırladığı kombine maç biletlerinin 1 Temmuz Cuma gününden itibaren satışa sunulacağı açıklandı. Sivasspor 2. Başkanı Erdal Sarılar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada,kombine biletlerinin basımının tamamlandığını belirterek “ Geçtiğimiz sezonda olduğu gibi yine yaklaşık 3 bin adet kombine biletini Yiğidolar için satışa çıkaracağız. Yönetim olarak her zaman öncelikle taraftarımızı düşündük ve bu nedenlede fiyatları büyük ölçüde geçtiğimiz sezondaki gibi 300-600 TL. yapacağız. Kombineler 1 Temmuz’dan itibaren satışa sunulacak”dedi. Alıntı:Hürdoğan |
Cevap: Kombineler 1 Temmuzda geliyor
Taraftarlarımızın tepkilerine bakacak olursak,yine o kombineleri satmakda baya sıkıntı çekecek gibi görünüyor yönetim.Kombine sahiplerinin giriş çıkış sorunlarının önüne geçilmesi şart..
|
sivaslinin bu vurdum duymazliği beni kahır ediyor bence gene alan olmayacak :(
|
Kombine aldığımız için hediye istemiyoruz insanca maç izlemek için giriş çıkış düzeni, wc'lerin bakımını ve otopark sorununu kalıcı bir şekilde çözün yeter..
|
KOMBİNELER BİLET FİYATLARINA GÖRE PAHALI DEĞİL Mİ? BİR SEZONDA 17 MAÇIMIZ İÇERİDE OYNANACAK, 3 MAÇDA KUPADA YAPSAK EDER 20 MAÇ...BİR MAÇ FİYATI ORTALAMA 15 LİRAYA GELİR. EĞER BİLETLER HER MAÇ İÇİN ALINIRSA ORTALAMA 10 LİRADAN ALINACAK (3 BÜYÜK MAÇ HARİÇ)... BİRDE SEYİRCİYE İHTİYACIMIZ OLDUĞU VE MAÇ FİYATLARININ 5 LİRAYA DÜŞÜRÜLMESİ İHTİMALİNİDE DÜŞÜNÜRSEK KOMBİNE BİLETLERİN CAZİBESİ HİÇ KALMIYOR. STADA GİRİŞ VE ÇIKIŞLARDA YAŞANAN SIKINTILARDA CABASI...
YÖNETİMDEN FİYATLARI MAKUL SINIRA ÇEKİP DAHA ÇOK KOMBİNE SATMAYI PLANLAMASINI BEKLERDİK... SAYGILARIMLA... |
Bence 200.00 TL den fazla olmaması gerekır. Gecen sene Sampıyonlar lıgı macları vardı tamam dedık...bu sene 10 lıradan fazla fiyata bilet satamazlar kımse gelmez dıye dusunuyorum.Bu fiyata karar verırlerse normal bılet daha karlı olur...
|
Böyle saçmalık olmaz inanıyorum ki kimse hediye derdinde değil adam gibi muamele görmek istiyor giriş - çıkış lavabo bunları düşünüyoruz birde 300 tl fazla bence en fazla 250 tl olması lazım geçen sene avrupa macerası vardı tamam dedik eğer bu yönetim bu şekilde devam ederse zor satar o kombineleri biraz daha yönetim ve taraftar olarak karşılıklı fedakarlık yapalım..
-------------------------------- [COLOR="Red"]SEVDİM SENİ BİRKERE BAŞKASINI SEVEMEM DELİ DİYORLAR BANA DESİNLER DEĞİŞEME [/COLOR] |
süperlige çıktığımızdan beri kombine alıyorum. bir grup arkadaşımızla kapalıdan alıyoruz sürekli. eğer geçen seneki gibi olursa bu sene zor satılır kombineler. bu sene yine alacağız ama bu fiyatlar fazla. yönetimin bu konuyu gözden geçirmesini istiyorum. bu fiyatlara fazla satılmaz. haftada 5 milyonun gelmesini beklemektense, 200-400 iyi olur. hiç değilse sezon başında parayı peşin almış olursunuz.
|
bir başka konuda malesef kapılar hiç iyi denetlenmiyor. yönetimin bu konuya bir çare bulması lazım. kaçak girişlerin önlenmesi gerekir. sivassporumuz için 15 günde bir paket sigara parasını çok görenlerin bedava stada girmeye hakkı yok. yıllardır buna bir çare bulunamadı.
|
Kombine almayan birinden tek farkım,sadece parayo toptan vermiş olmam!Değer mi?
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:56. |