![]() |
İmzalar Perşmbe Günü
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=21238&token=17996][img]http://resimzade.com/Show.html?i=21238&token=17996[/img][/url]
[B]Sivasspor prensipte anlaştığı isimlerle perşembe günü resmi mukavele yapmaya hazırlanıyor.[/B] Manisaspor'dan Mehmet Nas ve Ankaragüçlü eski futbolcu Ceyhun Eriş'le prensipte anlaşan Sivasspor,bu iki futbolcu ve diğer anlaşma sağlanan isimlere imza attıracak. Sivasspor yöneticileri,Mehmet Nas ve Ceyhun'la birlikte 3 futbolcuyla daha prensip anlaşmasına vardıklarını,ancak imza atılmadan bu isimleri kamuoyuna açıklamayacaklarını söylediler. Sivas Hürdoğan. |
Cevap: İmzalar Perşmbe Günü
Hadi Mehmet Nas idare eder fakat bu Ceyhun nerden akıllarına geldi anlamadım inşallah 2. Ersen Martin krizi yaşamayız. Yönetim artık paraya kıyıp ciddi transferler yapmalı Sivas'ı çekemeyenlere fırsat vermemeli..
|
ceyhun transferinden biraz çekiniyorum işallah yararlı olur diğer oyuncular işallah güzel ve kaliteli olur...
|
İmza töreni varmış sanki kimi transfer ettiysek oyun zekasıyla brezilyayı yerinden oyanatan avrupada adından sö eden ceyhunho:) (CEYHUUUUUNNN)
|
oooooo cok güzel sivasspora güveniyorum ben ceyhun ve mehmet nas sivasspora katkısı olur kesin:)
|
olay budur seneye hoş bulduk bank asya offff off:mad:
|
mehmet nas ve ceyhun kaliteli oyuncular ceyhun biraz yaşlı ama olsun
|
yaw ben bu işten hiç bir şey anlamadım .nerde süprüntü futbolcu müsfetteleri var onu arayıp buluyorlar.takımı 40lık adamlarla kurup iyice dedeler takımı yaptılar yeter artık.birileri bunları uyandırmalı yoksa geçen senekinden beter olacaz....................
|
hep yanliş düşünce içerisindeniz bence her iki fut bolcuda güzel memet nas geçen sene manisayi kurtaran adamdi ceyhun belki biraz sorunlu olsada sivasta çok iş yapar hepde geçensene ankaragücünde kodro dişi kalmadan çok güzel oynuyordu bence gelmeli
|
gelcek futbolculari çok merek ediyom biran once perşemme gelsede imza atsalar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:25. |