![]() |
İbrahim Sivas'tan koptu
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/ibrahimdagasan.jpg[/IMG]
Sivasspor'dan ayrılması gündemde olan orta saha oyuncusu İbrahim Dağaşan ayrılmak istedim, izin aldım, bakalım hayırlısı'' dedi. Transferde adı, Sivasspor'un eski teknik direktörü Bülent Uygun'un yeni takımı Bucaspor ile anılan İbrahim Dağaşan, yaptığı açıklamada, hakkında çıkan transfer haberlerine değindi. Transferi ile ilgili henüz belirlenen bir şey olmadığını ifade eden Dağaşan, ''Ben ayrılmak için Mecnun başkanım ve Mesut hocadan izin almıştım, gitmek istediğimi belirtmiştim ama bu kötü bir şekilde değil. Sadece yeni bir heyecan, yeni bir şeyler yapmak için öyle bir dileğim olmuştu. Ama şu anda henüz bir şey yok'' dedi. Eski teknik direktörü Bülent Uygun'un takımı Bucaspor'a transfer olup olmayacağı yönündeki soruya Dağaşan, ''Her şeyin hayırlısı. Birkaç takım var. O takımların arasında Bucaspor da var. Bakalım, hayırlısı bekliyorum'' diye konuştu. Sivasspor ile sözleşmesi normalde 31 Mayıs 2011'de sona erecek olan İbrahim Dağaşan, şunları söyledi: ''Sivasspor'da çok iyi, çok mükemmel iki sezon geçirdim. Bir sene şampiyonluğa oynadık, diğer sene biraz daha zor geçti ama bir Sivaslı olarak Sivas'a hizmet ettiğimi düşünüyorum. Her futbolcunun hedefleri vardır, bu hedeflerimin arasında bu sene farklı şeyler var. O yüzden ayrılmak istedim, izin aldım, bakalım hayırlısı. Henüz bir şey yok. Hayırlısı diyorum.'' Sivasspor'a 2008-2009 sezonunda Bursaspor'dan transfer olan ve başarılı 2 sezon geçiren İbrahim Dağaşan, ortaya koyduğu futbolla Sivasspor camiasından alkış almıştı. |
Cevap: İbrahim Sivas'tan koptu
Git Bakalim ibo Gardas !!! Bize iyi kotu birseyler kattin..umarim gittin memleket sivas gibi babacan olur ...
|
ibrahim sen sivas lısın barı sen yapma bunu :mad::mad:
|
[B]SİVASIN EVLADISIN AMA SEN BİLİRSİN İBO,SENİNDE DEDİĞİN GİBİ HAYIRLISI OLSUN...[/B]
|
[B][FONT="Arial Narrow"]böyle olmamalıydı ibo bizim evladımızdı ama bu onun kendi tercihi yapacak bişey yok Allah yolunu açık etsin ne diyelim ama şu da bir gerçek ki bizde ki günlerini başka hiç bir yerde yaşayabileceğini sanmıyorum yeri dolmayacak bir adam değil [/FONT][/B]
|
allah yolunu açık etsin ibrahim gardaş.
sivasımızı gittiğin yerde de layıkıyla temsil edersin inşaallah. |
İbo sivastan gidiyorsan yazık bari ikici sinif takımlara gitme gittiğin Bucaspor resmi internet sitesinde bonservisiz getirilmeye çalışılıyo yazıyo eğer öyleyse iki kere yazıklar olsun
|
[B][I]Yolun açık olsun İbo. Memleketine yapmış olduğun hizmetlerden dolayı teşekkürler. [/I][/B]
|
ibo sen bu takıma hiç birsey vermedin
hizipçilik yaptın ırkçılık yaptın simdi layık oldugun yerrte gidiyon bülentin peşini bırakma bursada ilk 24te yoktun sivasta topçumu oldum sandın sivas o kadarda küçük degil |
niyeyse hiç üzülmedim gitmek istemene ama hakkında hayırlısı olsun ne diyelim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:59. |