![]() |
Hedefli bir takım olacağız
[IMG]http://lig.tv/uploads/news_manset_resim_4r_MesutBakkal001.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ''Bir kaleci ve bir stoper alıp transferi tamamlamak istiyoruz'' dedi. Sivasspor'un yaz kampını yapmak için tesis arayışı içinde olan Sivasspor'un Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Bolu Termal Tesislerini inceledi. İncelemesinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakkal, Anadolu takımları için süper ligde şampiyon olmaktan ziyade ligde kalmanın daha önemli olduğuna inandığını ifade ederek, ''Anadolu kulüpleri için bir sefer şampiyonluk mu yoksa kalıcı gelirler bırakıp her sene üst sıraları zorlayan ilk 6-7 içinde olan bir takım yaratmak mı diye bana sorarsanız, ben kalıcı gelirlerin olduğu, sistemin yerleştiği, hiç kimseye kulübün borcu olmadığı bir sistemin daha geçerli olduğunu düşünenlerdenim. Ama bir sefer şampiyonluk mu deseniz, yada bu şekilde sistemli uzun vadeli çalışma mı derseniz ben ikinciyi seçerim. Şampiyonluk çok zor telaffuz edilen bir şey. Herkes yakalamak ister o başarıyı, o coşkuyu ama yakaladığınız zaman da sağlam işlerin yapılması gerekiyor. Gereken işlerin yapılması gerekiyor. Şampiyon olup da batacağımıza, düzenli şekilde kademe kademe uzun bir planlamadan sonra bu işi yakalamak daha geçerli olacağını düşünüyorum'' ifadelerini kullandı. Yaz kampına Sivas'ta başlamayı düşündüğünü ama hava şartlarının elverişsiz olması ve beklenmedik durumlar karşısında da B planı olarak farklı tesisleri incelediğini ifade eden Bakkal, ''Bolu inanılmaz güzel, yani takımlar için çalışılabilecek çok güzel bir ortam yaratmışlar, fitnesi ile sahasıyla. Belki ilk 1 haftadan sonra buraya gelmeyi de düşünebiliriz. Tesisin durumuna bakacağım, sıcaklığına falan. Bolu zaten bu işte takımlarım kamp yaptığı yerlerden bir tanesi'' diye konuştu. Sivasspor'un transferleri hakkında da bir değerlendirme yapan Bakkal, şu anda elinde sağlam bir kadronun olduğunu, bunun yanında bir kaleci ve stopere ihtiyaçlarının olduğunun altını çizerek, ''Mehmet Nas'ı aldık, Ceyhun'u aldık, Giresun'dan Pedriel'i aldık. Bir kaleci ve bir stoper alıp bu işi tamamlamak istiyoruz. Hata yapmamamız lazım. Çünkü buralar çok hassas noktalar. Zaten hazır bir kadrom var elimde, şampiyonluğa oynamış kadromun büyük bir bölümü elimde duruyor. Geçen gittiğimden sonra da 6 hafta da çok önemli işler yaptılar. Bu işleri de devam ettireceklerini de biliyorum. Hedefli bir takım olacağız, onun için çok fazla transferde bir sıkıntımız yok'' şeklinde konuştu. |
Cevap: Hedefli bir takım olacağız
hoca gerceklerle ilerliyor vede kimseleri kandirma derdinde degil benm tek diyebilecegim hocam takimi biraz genclestirme yoluna gitmek bu planlamanin en ilk olmasi gereken gercegi.insallah bundan sonraki transferlerimizin kaleci ve oyun kurucu stoper haricinde yas ortalamsi 25 in altinda oluur.
|
harikasın hocam allah razı olsun senden kim ne derse desin biz yine kafaya oynmaya adayız baskanımız bu takımın basında oldugu sürece hep ligde kalırız insallah allah yolunuzu açık etsin
|
[CENTER][CENTER][B]Bakkal'ın Hedefi Üst Sıralar
[/B][/CENTER] Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, kamp yapmayı planladığı Bolu'nun Karacasu beldesindeki Termal Otel'in tesislerinde incelemede bulundu. Bakkal, otel müdürü Ervani Alemdar'dan tesisler hakkında bilgi aldı. Bakkal, incelemelerinin ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Mesut Bakkal, geçen sene Sivas'ta 6 hafta gibi kısa bir dönem çalıştığını hatırlattı. Bakkal, Sivasspor'un ligde kalmasını sağladıklarını kaydederek, "Sivasspor, Süper Lig'de kalması gerekiyordu, ligin dama taşlarından bir kulüp. Zorda olsa ligde kalmayı başardık." diye konuştu. Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal, bu sene üst sıralarda olmayı hedeflediklerini belirterek, şunları söyledi; "Bu sene hedef daha üst sıralara oynamak yani şampiyonluk falan değil de üst sıralara oynayan lige renk katan istikrarlı bir takım hüviyetinde bir takım yaratma düşüncemiz var. 1 yılığına anlaştık orada çalışmaktan da mutluyum inşallah güzel şeyler de olacak." Sivasspor'un tesislerinden övgüyle bahseden Bakkal, "Ligin hazırlıklarına Sivas'ta başlamayı düşünüyorum. Ama elimde bir de B planı olarak Bolu'nun olmasını istedim. Ne olur olmaz sıcak olur belki problem yaşarız o zaman Bolu'ya geleceğiz." ifadelerini kullandı. [B]Bakkal, Termal Otel'in tesislerini beğendiğini belirtti. [/B] Bakkal, Mehmet Nas, Ceyhun ve Giresunspor'dan bir oyuncu aldıklarını, kaleci ve stoper alarak transferi tamamlamak istediklerini aktardı. Elinde hazır kadronun bulunduğunu belirten Bakkal, "Zaten hazır bir kadrom var elimde şampiyonluğa oynamış kadromun büyük bir bölümü elimde duruyor. Geçen sene gittiğimden sonra da 6 hafta da çok önemli işler yaptılar bu işleri de devam ettireceklerini de biliyorum. Hedefli bir takım olacağız onun için çok fazla bir transferde bir sıkıntımız yok öyle aman aman bir adama da ihtiyacımız yok." şeklinde konuştu. Bakkal, Sivasspor'da takımla taraftarın birleşerek bir sinerji yakaladığını ardından başarılı olduklarını anlattı. Bir sefer şampiyon olmak yerinde istikrarlı bir takım olmasını düşünebilenlerden olduğunu belirten Bakkal, şöyle devam etti; "Şimdi ben şöyle söyleyim, Anadolu kulüpleri için bir sefer şampiyonluk mu yoksa kalıcı gelirler bırakıp her sene üst sıraları zorlayan ilk 6, 7 içinde olan bir takım oluşturmak diye bana sorarsanız ben kalıcı gelirlerin olduğu sistemin yerleştiği hiç kimseye kulübün borcu olmadığı bir sistemin daha geçerli olduğunu düşünebilenlerdenim. Ama bir sefer şampiyonluk mu deseniz ya da bu şekilde sistemli uzun vadeli çalışma mı derseniz ben ikinciyi seçerim. Şampiyonluk çok zor telaffuz edilen bir şey. Bu arda Bursaspor' da her zaman kutladım bir defa daha kutlayayım. Analarının ak sütü kadar da helal olsun o şampiyonluk. Herkes yakalama ister o başarıyı yakalamak o coşkuyu yakalamak ama yakaladığınız zaman da sağlam işlerin yapılması gerekiyor, gereken işlerin yapılması gerekiyor yani şampiyon olup da batacağımıza düzenli şekilde kademeli kademeli uzun bir planlamadan sonra bu işi yakalamak daha geçerli olacağını düşünüyorum." [B]Boluspor'UN DA SÜPER LİG'DE OLMASINI İSTERİM[/B] Bakkal, ayrıca gönlünün Bank Asya 1. Lig'de oynayan Boluspor'un Süper Lig'de olmasından yana olduğunu belirtti. Boluspor'un evveliyatının renkli ve inanılmaz derecede oyuncu yetiştiren bir kulüp hüviyetinde olduğunu kaydetti. Bakkal, Boluspor'un anlaştığı teknik direktör Levent Eriş'in kaliteli biri olduğunu belirterek, "Hoca kalitesi ile kişiliği ile bu ligi en iyi bilen ve Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi teknik direktörlerden bir tanesi. Öncelikle bu tercihlerinin çok doğru olduğunu düşünüyorum. Bu doğrular içerisinde de gönlümden geçen eğer kadro oluşursa inşallah açık ara götürürler. Bende o düşünce hasıl oldu. İnşallah şehrin desteği ile, bu bir sinerjidir çünkü bu bir tek başına Levent Eriş'in ya da tek başına yönetimin yapacağı bir iş değildir bu şehrin şampiyonluğudur. Bütünlüğü sağladıktan sonra da o sinerji başarıyı getiriyor." DEDİ. Bakkal, tesisteki incelemelerinin ardından Bolu Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer'i ziyaret etti. (Cihan Haber Ajansı) [/CENTER] |
hocam size güveniyoruz..........
|
hocam size güveniyoruzzzzzzzz bizi ligde bıraktığınız içinde size ayrıca teşekkür ederiz
|
zaten hedefsiz olmak demek hedef haline gelmek demektir.şimdi hamleleri iyi yap hoca, ilerde geri dönüşümü olmasın.haydi hayırlısı bakalım, zaman neyi gösterecek.bu hoca ile sivas mesud mu olacak yoksa firaklı mı?
|
sonuna kadar haklı ve gerçekçi , bence defansa ağırlık vermeli çünkü defansımızda kırmızı ve sarı kart sıkıntısı çok oluyor sonra oyuncu sıkıntısı çekiyor ferhat gibi oyuncu ile trbz karşısına bir eksik ve birde lokomotifle çıkıyoruz o nedenle transferlerde çok dikkatli olmalı orta saha ve defansımızda çok sağlam kurulmalı bence fikrim...
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR,İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR....[/COLOR][/CENTER][/B]
|
Klasik bir hocadan klasik bir yaklaşım.Senelerdir hedefi şampiyonluk olan takımımızın yeni hedefi ligde kalmak. Ne diyelim Allahtan hayırlısı artık...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:55. |