![]() |
Bu sezon yine Sivasspor konuşulacak
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/m.yildizc.jpg[/IMG]
Sivasspor’un başarılı futbolcusu ve kaptanı Mehmet Yıldız yeni sezon öncesinde düşüncelerini açıkladı. Hedefinde iyi bir sezon geçirmek olduğunu belirten Yıldız, yaşanan olumsuzlukların bir daha olmayacağını söyledi. Yıldız, ligde gol kralı olmak istediğini belirtti. Sivasspor'un golcü oyuncusu ve kaptanı Mehmet Yıldız yeni sezon için iddialı. Geçtiğimiz dönemlerde attığı gollerle taraftarların kalbinde taht kuran Mehmet Yıldız yeni sezonda gol krallığı için çaba göstereceğini söyledi. Geçen yıl talihsizlik yaşandığını söyleyen Yıldız yeni sezonda bu olumsuzlukların olmayacağını söyledi. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe maçında sahaya döndüğünü anımsatan Yıldız, “uzunca bir süre sahalardan ötürü yeşil sahalardan uzak kaldım. Geçirdiğim sakatlığı atlatıp takımla birlikte iyi işler yapmak için uğraş verdim. Yaşadığımız şanssızlıklar ligi alt sıralarda tamamlamamıza neden oldu” dedi. Yeni sezon öncesinde taraftarlara mesaj gönderen Yıldız yeni sezonda daha iyi bir Sivasspor olacağını söyledi. Yıldız, “taraftarlarımız ligi üst sıralarda bitirmemizi istiyor. Bu yıl daha iyi ve oturmuş bir ekip olacağız çünkü gerek yönetim gerek teknik heyet gerekse de futbolcular olarak biz buna inanıyoruz. Taraftarlarımızı yeni sezonda da yanımızda görüp desteklerini bekliyoruz” dedi. Yıldız yeni sezondaki hedefinin sorulması üzerine, “her forvet gol kralı olmak ister. Benimde hedefim bu. Yeni sezonda Sivasspor'da gol kralı olmak istiyorum” şeklinde konuştu. [B]“SİVAS’TA ÇOK MUTLUYUM”[/B] Sezonun bitmesiyle birlikte bir çok kulübün transfer teklifinde bulunduğunu söyleyen Yıldız, Sivasspor’da kaldığını söyledi. Yıldız, “Transfer döneminde bir çok kulüp benimle ilgilendiğini açıkladı. Gerek menajerler vasıtasıyla gerekse de direk beni arayarak. Benimle iletişim kuranlara Sivas’ta mutlu olduğumu söyledim. Sağolsun yönetim kurulumuz da bana iç transferde yeniden teklif yaptı. Şuanda yapmam gereken şey Sivasspor için mücadeleye devam etmek” dedi. Sivasın Sesi |
Cevap: Bu sezon yine Sivasspor konuşulacak
kaptan sana güvencimz tam transferler bence yerinde katılıyorumm desteğimz sizinle inşallah bu sene geçen sene gibi olmucak..!!
|
bizde inanıyoruz BÜYÜK KAPTAN seni seviyoruz bu takımın sembolüsün paraya önem vermediğini yine gösterdin senin oynaman yeter bize büyük kaptan
SEN SİVASLISIN YOZGATLI DEĞİL 58 numarayı giymeni istiyorum mehmet yıldız |
Konuşulacağı kesinde inşallah olumlu yönde olur
|
[B]Umarım bu konuşma tekrar başarılarımız ile alakalı olur[/B]
|
Sakatlığı olmasaydı bu sene gol krallığı için yarışırdı. İnşallah gol krallığını bu seneye saklamıştır. Seni çok seviyor bu taraftar kaptan unutma bunu ;)
|
Diger takimlarin transfer politikalarina bakiyorumda adamlar ufkulari genis bizim transfer politikamiz çok dandik. Gerçekten bir daha konusulmamak için konusulmaktan çekiniyorum bu sezon.
|
iyi transfer yapamıyoruz bi balon haber war karim ziani yi istiyomusuzda o adam gelmez bizekarim ziani diyoruz sıradan bioyuncuda deil
|
Ohbe böyle transfer haberlerinin hayali bile güzel bırakın olumsuz yazıları en azından birazda olsa sevinelim almayacaklarını bilsekte belki alırlar diye boş hayallere dalalım
|
[B][CENTER]KAPTAN SANA GÜVENİMİZ SONSUZ,BU TAKIMIN BABASI SENSİN....![/CENTER][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:18. |