![]() |
Söz patronun!!
[CENTER][url=http://resimzade.com/Show.html?i=21541&token=17793][img]http://resimzade.com/Show.html?i=21541&token=17793[/img][/url]
[B][I]Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz gelecek sezon iyi bir takımla olacaklarını ve başarılı olacaklarını söyledi. Başkan Otyakmaz yaptığı açıklamada herkesin beğenisini toplayacak iyi bir takım oluşturmak istediklerini belirtti. Transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Otyakmaz, “önemli isimleri kadromuza kattık. Bazı oyuncularla da görüşüyoruz. Kısa zaman içerisinde 2 transfer daha yapıp transfer sezonunu bitireceğiz" dedi. Sivasspor'un Turkcell Süper Lig'ine çıkmasıyla birlikte lige renk getirdiğini söyleyen Otyakmaz, "takımımız iki sezon üst üste şampiyonluk yolunda mücadele etti. Şampiyonluk yolunda ilerleyen takımımız geçen sezonu ise çok kötü bir şekilde bitirdi. Yeni sezona umutla bakıyoruz. Teknik Direktörümüz Mesut Bakkal'ın istediği oyuncuları transfer ettik ve edeceğiz" şeklinde konuştu. Sivasspor için kötü günlerin geride kaldığını söyleyen Otyakmaz, "bizim için önemli olan bu sezon ortaya koyacağımız performanstır. Bu sezon ilk 5 içerisinde yer alan ve Avrupa kupalarına gitmek isteyen bir Sivasspor hedefliyoruz" dedi. Kamp hazırlıklarının 28 Haziran'da başlayacağını söyleyen Başkan Otyakmaz, “bu kamp programlarından en iyi şekilde istifade edeceğiz. İnanıyorum ki yeni sezon Sivasspor'un sezonu olacaktır" ifadeledelerini kullandı. Başkan Otyakmaz Sivaslıların kendilerine destek olmasını da istedi.[/I][/B][/CENTER] Sivas'ın Sesi. |
Cevap: Söz patronun!!
Madem patronsun,adina yakisan ve kullanim tarihi gecmemis futbolculari Sivasspor´a dahil ederek patronlugunu ispat edebilirsin.Bize ne lazim bir kaleci ,bir stoper yani direkt oyniyacak en az iki yil kontratli.Ismin madem Mecnun Odyakmaz,mademki patronsun ,mademki ensoz sende göster patrolugunu Sivas´liya ve Sivasspor´a yakisan bu iki oyuncu icin paradan kacinma en iyi oyunculari bulun ama bu arada parayada kiyin.Patronluk vermekle olur.
|
sana güvenimiz sonsuz BAŞKANIM umarız bu sene hak ettiğimiz yerlerde oluruz. başkanım keşke şu tribünde taraftar sorununa bi ilgilenseniz maratonda bi taraftar grubu oluşturulsa süper olucak....
|
biz bu kafayla gidersek gene düşmemeye oynarız..! önemli transfer dediğiniz kim acaba çok merak ettim!!! adamlar ne oyuncular alıyorlar biz hala yerimizde sayıyoruz defans hanii?? kaleci hani?? forvet hanii?? bırakın bu işleri ey yönetim...! gercek transferler nerde....
|
Büyük başkan, zaten tek güvencemiz sizsiniz, size sonuna kadar güveniyoruz, en iyisini yapacağınıza inanıyoruz. Allah yardımcınız olsun.
|
futbol artık para harcayanın oyunu oldu patronun oyunu oldu ancak bizde paranın başındaki patron parayamı kıyamıyor yoksa paramı tükendi bunu bilemiyorum
para harcayanın oyunu oldu dedik ama kısmen hatalı dedik aziz yıldırımda para harcıyor ama bişey olduğuyok peki nasıl para harcayanın oyunu oldu peki şöyle takıma uzun vadede direkt katkı sağlayacak genç gelecek vaad eden oyuncular alınmalı onlara para harcanılmalıki patronluk ortaya çıksın gidip 35 lik ceyhunu getirisen bu patronluk mudur bilemem takıma futbolu bilen bir futbol sorumlusu koyacaksınki oda bilsin sanada yol göstersin yardımcı olsun mesela arsenal ajax falan tipi takımlar kurmalısın ki gayet başarılı olabilesin ajax arsenal paa harcıyor ama yaşlıya değil alt yapıya vede 19-23 yaş arası topçulara harcıyor yetiştiriyor ama biz böyle değiliz böyle olmadımmıda para harcar ve karşılık alamazsan kasan kuru bakır tamtakır kalır :confused::) |
[QUOTE]önemli isimleri kadromuza kattık. Bazı oyuncularla da görüşüyoruz. Kısa zaman içerisinde 2 transfer daha yapıp transfer sezonunu bitireceğiz" dedi.[/QUOTE]
[B]önemli isimleri derken kimi aldık aldıkda bizim mi haberimiz yok artık bu sene ne başkana ne yönetim kuruluna hiç birine güvenimiz yok [/B] |
ya ben bu insanlari anlamiyorumforvette mehmet yildiz kamanan yaninada pedriel geldi kimde var böyle forvet süperligde daha iyisini sayin bakalim kac tane var büyüklerde haric,
gelelim orta sahaya mehmet nas ceyhun keita cok kaliteli oyuncular defansada bi stoper aldikmi tamamdir |
elalem çatır çatır transfer yapıyor bız ızlıyoruz ... ayrıca bu kadro nasıl yeterlı onu anlamıyorum ankaraspor dusurulmeseydı bu takım kume dusmustu herkes ayagını saglam bassın yere bu takımdan bırsey cıkmaz acılen cok kalıtelı en az 5 transfer yapılmaslı yoksa bu sene hıc ıı gecmez bızım ıcın yonetım ve teknık heyet ii dusunsun kalıtelı ısımlerı kadroya katsınlar
|
[B]Takıma sahip çıkalım.Başkana sahip çıkalım,eleştiri tabiki olacak olmalı. Doğruları bulmak için yanlışlarıda dile getirmek gerek.lütfen birbirimizi üzmeyelim.
Hepimiz Sivassporun başarılı olmasını istiyoruz.İnşallah o güzel günleri tekrar göreceğiz.Sabredelim Sabrın Sonu Selamettir....[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:51. |