![]() |
Hayrettin'den Belediyespor'a Destek Ziyareti
[IMG]http://www.sivasspor.com//images/stories/oyuncular/hayrooo.jpg[/IMG]
Sivasspor futbolcusu Hayrettin Yerlikaya, 4 Eylül Belediyespor Kulübü'nü ziyaret ederek 3. lige yükselme başarısından dolayı takımı tebrik etti. Kulüp Başkanı Ahmet Polat tarafından karşılanan Yerlikaya tatilde olması sebebiyle gecikmeli bir ziyaret düzenlediğini belirterek, 4 Eylül Belediyespor'un üçüncü lige yükselmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. 3. ligde takımın başarılı olması için üzerlerine düşecek görevleri yapmaya hazır olduğunu belirten Yerlikaya başarılarından dolayı yönetim ve futbolcuları kutladı. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren 4 Eylül Belediyespor Başkanı Ahmet Polat ise, "Kendisi Sivas'ın yetiştirdiği futbolculardan biri. Sivassporumuzda oynayan tek Sivaslı futbolcu olmasından dolayı kendisiyle gurur duyuyoruz. Hayrettin gibi daha nice gençlerimizin Sivasspor gibi takımlarda oynamasını arzu ediyoruz. İnşallah Hayrettin ile birlikte Sivasspor başarılı bir sezon geçirir. Sivassporumuza pilot takım olmak niyetindeyiz" dedi. Sivasspor'da 58 numaralı formayı giyen Hayrettin Yerlikaya, ziyaretin anısına bu formalardan birini 4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat'a hediye etti. İHA |
Cevap: Hayrettin'den Belediyespor'a Destek Ziyaret
[B][CENTER]BÜTÜN SİVAS TAKIMLARININ BİZDE ARKASINDAYIZ TARAFTARTLAR OLARAK BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ...[/CENTER][/B]
|
Ben 3.ligde kalici olacani sanmiyorum en kısa sürede 2. lige çikar diye düşünüyorum hem sivassporu' muz büyük katkisi olacak
|
[B][I]Her başarılı takımımızla gurur duymalıyız.
Hayrettin okadar Başkente geldinde birde beni ziyaret etmedin.:)[/I][/B] |
işallah bizde sizi şampiyon olunca tebrik edeceğiz hayrettin
|
güzel bir davranış bizim bizden başka kımımız varki zaten...
|
Aferin Hayrettin! Yiğidolar seni sahada hırçın,inatçı,topa sert ve yenilgiyi kabul etmemenle seviyor. Ama maç harici günlük hayatında fırsat buldukça bu tür ziyaretlere,sosyal projelere katılır,diğer arkadaşlarını da katarsan hem Sivasspora daha faydan olur,hem de tarftarın gönlünde tahtın sağlamlaşır. 4 Eylül Belediyespor takımımıza da 3. ligde başarılar. Artık takip edecek iki takımımız var. Mümkün oldukça Belediyesporun maçlarını da seyredelim.
|
Helal sana Hayro sanada bu yakışır
|
bokylesi insanlarin cokluguna hasretiz... bir degil uc bes tane daha sivasli olsa takimimizda bir kenetlenme olacak ama hayirlisi
|
Gelecege yatirim yapiyor, bugünden ziyaret ediyorki nede olsa gelecekteki takimi.......
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:03. |