![]() |
Taraftar Transferlerden umutlu mu?
Yönetimin ve Mesut Bakkal'ın bugüne kadar yapmış olduğu transferlerden ve yapacağını açıkladığı transferlerden, taraftarın beklentisi nedir? Memnun mu yoksa endişeli mi? Bu transfer politikası bizi sıralamada ve hedeflerimizde nereye götürür? Taraftarın bu konuda görüşü ne?
İşte size fırsat.. Hem anketi, hem de görüşlerinizi paylaşın... AYK |
Cevap: Taraftar Transferlerden umutlu mu?
Ben hiç umutlu değilim ve yetersiz buluyorum. Geçen seneki ızdırabı bu senede yaşayacağız. Ve suçlunun Bülent Uygun olmadığını göreceğiz. Bir takım yanlışlıklar var ama buunu da bir türlü aşamıyoruz, aşamayacağız, anlayamayacağız...
AYK |
vasat transferler vasat futbolcular vee vasat sivasspor sonumuz hayır olsun
|
[B][I]Keşke (a) şıkkını söyleyebilsem.
Malesef yapılan transferler pekte iç açıcı değil. İnşallah yanılan ben olurum.Kazanan Sivasspor olsun'da, varsın yanılan ben olayım.....[/I][/B] |
bakalım inş hayrlısı olur...............
|
Bundan sonra bu takım artık toparlanamaz ya her sene ligde kalmaya oynarız, ya bu sene ya diğer sene düşeriz. Ya da bu seneyi kurtarırlar yine bir Teknik direktör bulurlar klübü yine o yönetir.Görevini yapamıyor yönetim eline yüzüne bulaştırıyor.Bülent Uygun yönetiyordu klübü gitti şimdi ne iş gördükleri çıkıyor ortaya.Transfer komitesi ne iş yapıyor anlayamadık? Amatör klüplerde bile bu takımdan daha iyi bir transfer komitesi var.Bu transferler ne böyle takım emekli sandığına döndü.Artık eskimişlerin sigortacısı gibiyiz.Beleş bulma yüzünden birgün Leylayıda bulacağız Mecnun bey...Yönetim ne zaman istifa edeceksin büyük bir bekleyişteyiz biz.
Sesini çıkaranlardan telefon istemekle olmuyormuş değilmi yönetim? |
[QUOTE=izmirliyigido;637781]Yönetimin ve Mesut Bakkal'ın bugüne kadar yapmış olduğu transferlerden ve yapacağını açıkladığı transferlerden, taraftarın beklentisi nedir? Memnun mu yoksa endişeli mi? Bu transfer politikası bizi sıralamada ve hedeflerimizde nereye götürür? Taraftarın bu konuda görüşü ne?
İşte size fırsat.. Hem anketi, hem de görüşlerinizi paylaşın... AYK[/QUOTE] Ya ne firsati .... sanki istedigimiz diledigimiz transferleri yada istekleklerimizi duyuracak bir seymi ? bu isin girgiri demi ? |
vasat hem de çok vasat..
|
ney transfer mi dediniz hani nerde ? yoksa yonetim gene bedava kalıntı futbolcu mu bulmus bizi bank asyaya hızlı gondermek ıcın...
|
GEÇEN SENE YÖNETİM HEDEFİMİZ 40 PUAN DİE AÇIKLAMA YAPTI VE 34 PUAN TOLADIK ŞİMDİ YÖNETİM HEDEFİMİZ ÜST SIRALAR DİYOR SİZ YÖNETİME GÜVENİN YİNE ÜST SIRALARA OYNUYACAZ KADROMUZ DEFANS HARİÇ GÜÇLÜ.. DEFANS ADA DİALLO GELDİ 1 DEFANS VE 1 DE KALECİ TRANSVERİ İLE GÖRECEKSİNİZ İLK 5.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:08. |