![]() |
Sivas defans arıyor
[QUOTE]Sivas defans arıyor
Ankaragücü ile oynadığı hazırlık maçını 3-0'lık skorla kaybeden ve özellikle savunmada yaptığı hatalarla dikkat çeken Sivasspor'da, teknik direktör Mesut Bakkal defansa takviye yapılmasını istedi. Link: [url]http://fanatik.ekolay.net/Sivas-defans-ariyor_3_Detail_246_185472.htm[/url][/QUOTE] Eee? Daha yeni mi defans oyuncusu istedi hoca? İvanows , Paduli vs vs ne oldu? Yalan mı oldular? |
Cevap: Sivas defans arıyor
insallah defans ararken yasingibi brini bulup getir getirmezsiniz umarim gecen sezon sans bizden yanaydi bu seson kim kurtarir bizi küme düsmekten bilmiyorum.
|
hayırlısı olur inşallah iyi bi transfer gerekli bilicayı aykut hoca şutluyormuş onu alsak keşkee
|
SABRIN SONU SELAMET BEKLEYIN GÖRUN ARKADAŞLAR
|
Mesut Hoca ne diyor? "Şampiyonluğa oynayan takım bu değilmiydi, kadroyu bozmak istemiyorum"
Kaleye: Ramoviç Alındıysa Defansa İvanovs orta sahaya: Sedat, Ceyhun Forvete : Suarez, Birde tolga seyhan gelirse takımın yarısından fazlası değişiyor. Bu nasıl kadroyu korumak:P Beklemekten başka yapacak bişey yok zaten:) |
tolga geldimi arkadaşlar öyle bişeyler duydum
|
tolga gelmis madimak yediriyorlar :))
|
[QUOTE=ahbey;639839]Mesut Hoca ne diyor? "Şampiyonluğa oynayan takım bu değilmiydi, kadroyu bozmak istemiyorum"
Kaleye: Ramoviç Alındıysa Defansa İvanovs orta sahaya: Sedat, Ceyhun Forvete : Suarez, Birde tolga seyhan gelirse takımın yarısından fazlası değişiyor. Bu nasıl kadroyu korumak:P Beklemekten başka yapacak bişey yok zaten:)[/QUOTE] sedat yedek suarez de yedek takımın ıskeletı bozulmuyacak yıne |
ya kötü biri almasında ne alırsa alsınlar Sivasa yarayacak kim warsa onu alsınlar :)çok geçmeden halledelim..
|
transflrler gec olmadan yaplmalı we takımn kalp haline gelms 11 i bozlmalı we diğer oyuncular denenmeli.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:51. |