SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   TARAFTARI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2963)

ANKARAGÜCÜ 22.10.2005 21:56

ÇOK KoŞAN TAKIMIN AZ DESTEK VEREN TARAFTARI???

ARKADAŞLAR BEN YORUM YAPMIYACAM SİZ YAPIN YORUMU!!!

1967_DERNEK_10UR 22.10.2005 22:03

[QUOTE=ANKARAGÜCÜ]ARKADAŞLAR BEN YORUM YAPMIYACAM SİZ YAPIN YORUMU!!![/QUOTE]
[COLOR=BLUE]BU TOPİĞİ AÇAN ARKADAŞIMIZ ANKARAGÜCÜ TRİBÜNÜNDEN VE BU HAFTA Kİ DİYARBAKIRSPOR MAÇI İÇİN SİVAS'A GELDİ..ARKADAŞIMIZIN BİLE DİKKATİNİ ÇEKMİŞ BU TARAFTARIN SUSKUNLUĞU ANKARADAN BİR KARDEŞİMİZİN DİKKATİNİ ÇEKİYORSA BU OLAY BU BİZİM AYIBIMIZDIR..:(BAŞLIKTA ÇOK GÜZEL ÇOK KOŞAN TAKIMIN AZ DESTEK VEREN TARAFTARI...[/COLOR]

1967_DERNEK_NAİL 22.10.2005 22:03

vala çok ibretalınması gereken birkonu yiğidolar lütfen uyumayalım artık

sinan58_34 22.10.2005 22:09

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]BU TOPİĞİ AÇAN ARKADAŞIMIZ ANKARAGÜCÜ TRİBÜNÜNDEN VE BU HAFTA Kİ DİYARBAKIRSPOR MAÇI İÇİN SİVAS'A GELDİ..ARKADAŞIMIZIN BİLE DİKKATİNİ ÇEKMİŞ BU TARAFTARIN SUSKUNLUĞU ANKARADAN BİR KARDEŞİMİZİN DİKKATİNİ ÇEKİYORSA BU OLAY BU BİZİM AYIBIMIZDIR..:(BAŞLIKTA ÇOK GÜZEL ÇOK KOŞAN TAKIMIN AZ DESTEK VEREN TARAFTARI...[/COLOR][/QUOTE]

EVET BIRAN ONCE KENDIMIZE GELMEMIZ LAZIM SİVASIMIZI DESTEKLEMEKTE COK PASIF KALIYOZ İNSALLAH BU SUSKUNLUK BIRANDA BOZULACAK VE HERKES YIGIDOLARIN GUCUNU GORECEK

agumus_58 22.10.2005 22:18

Ben Gençlerbirliği maçındaki desteği yetersiz olmakla birlikte yine de iyi olarak kabul ediyorum. İnşallah zamanla çok daha iyi olacağız.

ANKARAGÜCÜ 22.10.2005 22:24

BAM BAMMMMMM

Zaten bu sitede hep BAMMMMMMMMMM..baska birsey yok..adam geliyor sivasa hiç bir katkısı olmuyan adam fenerbahce diyor ve atılan benoluyorum...takiii bende TAAA ANKARADAN SİVASA DİYARBAKIR MACINA GELDİM AMA BOŞMUŞŞ ANLASILAN....

1967_DERNEK_10UR 22.10.2005 22:30

[B]KİMİN NE KADAR SİVASLI VE SİVASPORLU OLDUĞUNU ÇOK BİLİYORUZ LEVENTÇİM...SEN RAHAT OL HER MAÇIMIZA SENİ BEKLİYORUZ...[/B]

1967_CLUB_HÜSEYİN 23.10.2005 00:28

[QUOTE=ANKARAGÜCÜ]ARKADAŞLAR BEN YORUM YAPMIYACAM SİZ YAPIN YORUMU!!![/QUOTE]
[b]tabiki takımızın şu andaki göstermiş olduğu performansı çok iyi gidiyo ama taraftarımız nedense bağırmakta çok ısrarsız türkcell süper liginde en çok taraftara sahip olan takımız desteğimizi tam olarak yapamıyoruz...biraz daha çanlı ve ateşli olmamız lazım herkesin birlik ve beraberlik içinde takımına canı gönülden destek vermesi lazımki takımımız daha iyi yerlere gelsin...Buda taraftarın daha iyi desteklemesinden kaynaklanır birazcık sivassporu seviyorsak sivasspora gönül veriyorsak takımımızı son damlasına kadar destekleyelim olmazmı???[/b]

1967_DERNEK_10UR 23.10.2005 20:26

[B]TAKIM YİNE ÇOK KOŞTU AMA TARAFTAR ÖYLE BAKTI..YAZIK HEMDE ÇOK YAZIK:([/B]

ANKARAGÜCÜ 24.10.2005 12:37

BASLIK DEĞİŞTİ ARTIK ( ÇOK KAŞAN TAKIMIN HİÇ BAGIRMAYAN YABANCI TARAFTARI(BİZANSLILAR

BASLIK DEĞİŞTİ ARTIK ( ÇOK KAŞAN TAKIMIN HİÇ BAGIRMAYAN YABANCI TARAFTARI(BİZANSLILAR))

ONUR KARDEŞ SENDE GÖRDÜN BENDE GÖRDÜM HERKES GÖRDÜ....KAÇ KİŞİ BAGIRDI DÜN...EN FAZLA 50 KİŞİ...KAÇ BİN KİŞİ VARDI DTADYUMDA EN AZ 15 BİN KİŞİ.....DİYER YALANDAN SİVASSPORLUYUZ DİYEN GRUPLAR BİLE 2-0 DAN SONRA 10 DAKKA BAGIRMA YA BASLADILAR...

SİVASSPOR TAKIMI UEFA GİTSİN SİVASA DA YABANCI TAKIMIN TARAFTARI GELSİN REZİL EDERLER TÜRKİYEYİ...
BENİ ELESTİREN VARSA YAZSIN BÜTÜN YAZILARA ACIGIM 24 SAAT....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:03.