![]() |
Kampın gözdesi ; Erman
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1007.hizliresim.com/2010/7/23/593.jpg[/img][/url]
Erman Kılıç,Hollanda kampının en fazla dikkat çeken isimlerinden birisi oldu. Geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Sivasspor'a gelen,ancak bekleneni bir türlü veremeyen Erman Kılıç,Hollanda kampının en fazla dikkat çeken isimlerinden birisi oldu. Sivasspor'un sol kanadında oynayan ve dar alanda çabukluğuyla rakiplerini geçmesiyle bilinen Erman Kılıç,Hollanda kampındaki antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında son derece başarılı bir performans sergiliyor. Yiğidoların bu sezon değişik bir Erman izleyeceklerini belirten başarılı futbolcu ; Geçen sezon takım olarak istediğimizi yapamadık,ama bu sezon her şey daha güzel farklı olacak' dedi. Hürdoğan |
Cevap: Kampın gözdesi ; Erman
Geçen sezon asıl becerilerini tam gösterememesine rağmen fena sayılmayacak performans sergiledi.Bu sene sol kanadı otoban gibi kullanır umarım:)
|
Umarim, bu yakalamis oldugun performansida süperlige de sergilersinde
bizlerde sana doya doya bakariz. |
ben bugünkü mönchen gladbach macinda bir tane yildiz gördüm oda cihandi diyorum takim genel olarak fena degildi ama cihan heryerde vardi
|
[QUOTE=AyhanBayrak;640515]ben bugünkü mönchen gladbach macinda bir tane yildiz gördüm oda cihandi diyorum takim genel olarak fena degildi ama cihan heryerde vardi[/QUOTE]
Buradan ,Site Habercisine ,Forum Yöneticisine ve Oparatür Ayhan Beye sesleniyorum, SivasSporun Hollanda"daki maclarinin oldugu yerleri dogru dürüst ve tamamiynan adresleri düzgün bir sekilde burada yayinlayinda bizlerde hic olmasa takimimizi orada yalniz birakmayib bari manevi destegimizi esirgimeyelim.... bugünkü maca bizlerde hazirligimizi yaptik, önceden yanlis adress verildigi icin ve sonradanda degistirildigi icin teretüte kaldik hangisi dogru diye ve aceba baska yerdemi oynanacak diye ve son anda vazgectikl!!! |
Gerçek Erman a bu sezon çok ihtiyacımız var.Erman ın asıl özellikleri zaten dar alanda kolay adam eksiltme,kontraatağa yatkın olması,tekniği de çok yüksek olması haydi bakalım Messi Erman göster kendini
|
Bu sene Erman'a gerçekten çok ihtiyacımız olacak, özellikle sol kanatta. Ama ben Mesut Hoca'nın Erman'ı 2. yarılarda oyuna almasının ve tıkanan oyunu açmasında daha faydalı olacağını düşünüyorum. Erman da artık yapamadığı patlamayı yapsın bi zahmet.......
|
bana görede ERMAN bu sene süper ligin tozunu dumanına takacak bizimde yıldızımız erman olucak inşallah:D
|
Erman'in teknik kapasitesi tartisilmaz, Sivasspor'a yakisan bir futbolcu. Ama artik takimda tam kapasite oynamali. Ona ihtiyacimiz var. Sol kanati iyi kullanmali. Aslinda defans yönü kötü ama ofans yönünü iyi kullanirsa defans yönüne pek o kadarda ihtiyaç olmayacak.
|
erman takima isinir birazda kendini gelistirirse ligin en cok konusulan oyuncularindan olur
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:00. |