![]() |
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=22482&token=59206][img]http://resimzade.com/Show.html?i=22482&token=59206[/img][/url]
Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Sivasspor, 4. hazırlık maçında Suudi Arabistan'ın El İttifak takımıyla 1-1 berabere kalırken, Mehmet Yıldız ve Sedat kızardı.. FC Donwert Stadı'nda oynanan karşılaşmaya [B]Sivasspor, Ramoviç, Abdurrahman, Hayrettin, Deniss, Sedat, Kadir, Mehmet Nas, Bruno Zita, Ceyhun, Mehmet Yıldız, Yannik Kamanan onbiriyle başladı.[/B] İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada ilk gol 57. dakikada rakip takımdan gelirken, [B]Sivasspor'un golünü 78. dakikada Ceyhun kaydetti.[/B] İkinci yarısı sert geçen karşılaşmada Mehmet Yıldız ve Sedat kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Sivasspor yarın 5. hazırlık maçında Hollanda ikinci lig takımlarından Cambuur S.C. ile karşılaşacak. |
Sivasspor 1-1 El İttifak
FC Donwert Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Sivasspor, Ramoviç, Abdullah, Hayrettin, Deniz, Sedat, Kadir, Mehmet Nas, Bruni Zita, Ceyhun, Mehmet Yıldız, Janik Kamanan onbiriyle başladı.
İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada ilk gol 57. dakikada rakip takımdan gelirken, Sivasspor'un golünü 78. dakikada Ceyhun kaydetti. İkinci yarısı sert geçen karşılaşmada Mehmet Yıldız ve Sedat kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Sivasspor yarın 5. hazırlık maçında Hollanda ikinci lig takımlarından Cambuur S.C. ile karşılaşacak. [IMG]http://www.ajansspor.com/resimv3/kucuk/k340_sivasspor_elittifak.jpg[/IMG] |
Cevap: Sivasspor 1-1 El İttifak
maçı izleyemedik ama hakemler neden bu kadar az tolerans göstermişler .ki bu bir hazırlık karsılasması...yinede 2 eksiğe ragmen güsel sonuc
|
Hakemler ne yapsin takim onune geleni biciyorr bu sene cok kirmizi var bize maleseff
|
izleyenler ayrıntıları anlatabilirlerse çok makbule geçer
|
geçen maçta hakem anlyışlı davrandı dediniz kırmız kart gösteryerek , bu maçta 2 kırmızı her maç böyleyse eğer buna bi önlem alınmalı
|
Valla maci bastan sona canli izledim takim cok sinirliydi anlamadim niye hoca hic oyuncu degistirmedi onuda anlamadim rakip takim cok kuvvetli degildi ama bizde fazla organize oynayamadik hayrettin cok gayretliydi ceyhun ikinci yari iyi paslar atti kamanan yine ayni kamanan kaleyi gorurse vuruyo yoksa tik yok mehmmet nas iyiydi kadir zayif kaldi orta sahada sedat cok agresifti yine dennis rakiplere cok sert giriyo tekvando yapar gibi ikinci yari 10 kisi son dakikalarda da 9 kisi oynadik ama yinede ustunduk 2 li mucadelelerde bence takimi hafife aldilar birde hoca mutlaha 4-5 oyuncu denemeliydi bu macta
|
bir kac resimde ben cektim burdan bakabilirsinizz
[url]http://www.sivasspor.com/forum/album.php?albumid=278[/url] |
arkadaslar ben maci cani seyir etim . mac tatli ve serti . iki tarafta dinamik ve fizik futbol oynamaya calisiyorlardi . sivassporun istekli oldugunu gordum 10 kisi kaldimizda . mehmet yildizin kirmizi kart gormesiye 59 dakika , sivasspor atak futbolun devam etirdi ve 3vey 4 gol sansi buldu , bu demektirki sivassporlu futbolcularin fizik guce ve kondisyonu cok cok iyi . mac gelince mac dosluk maci altinda oynandi, ama iki tarafinda sert futbolu .ilerliyen dakikkalarda .macin cok sert olmasina neden oldu . ama mac bence sivassporun nac.breda . macindan sonra ikinci citi maciydi ,sivasspor benim gorusum . ittifak takimindaki o 8 numarayi ismin ogrenemedim, takibe almali super bir oyuncu tam bize lazim olan bir futbolcu . insallah mesut hocamizin dikatinden kacmamistir . sivasspor bu sekilde lige . cok takimin canini yakar insallah mesut hocamizda , biraz daha taktik katarsa . bakin siz ozaman sivasspor size tam bir ingiliz futbolu , hic kimse dayanamaz bu sivassporun karsisinda
|
Cevap: Sivasspor 1 - El İttifak 1
[B]Oldukça ofansif bir kadro ile mücadele etmişiz ligde böyle oynayacağımızı sanmıyorum. Ceyhun'un gol atmasına çok sevindim Ceyhun bize lazım olan en önemli oyuncu durumunda.
Hazırlık maçında 2. kırmızı kart görmek ne kadar doğru bilmıyorum ama biraz daha dikkat etmek gerek gecen sezon bu kartlardan çok çektik.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:13. |