SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Biz Bunu Yapabilirmiyiz????? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29713)

esrarengiz 31.07.2010 14:39

Biz Bunu Yapabilirmiyiz?????

[FONT="Comic Sans MS"][/FONT][B]Haber kaynaklarini Okudugumda Saskina Dondum ..
Cunku Yapilan Harekette Bizim TURKIYE de Yapilan Uygulamayla Tam Tersine Bir Davranis Gordum..
Simdi Habere Bir Goz Atalim...

--------------------------------------------------------------------------
Dünya Kupası’ndan ağır bir hezimetle dönen K. Kore Milli Takımı ülkesinde sorguya çekildi. Futbol Takımı'nın oyuncuları ülkelerinde ağır cezalara maruz kalırken, teknik direktöre inşaat işçiliği cezası verildi.

2010 Dünya Kupası’ndan ağır bir hezimetle dönen Kuzey Kore Milli Futbol Takımı’nın teknik direktörü ve oyuncuları ülkelerinde ağır cezalara maruz kaldı.

Radio Free Asia ve Güney Kore’nin haber kanallarının bildirdiğine göre bütün takım Halk Kültür Sarayı’nda zorla sahneye çıkarılarak Spor Bakanı Pak Myong-chol tarafından rezil edildi. Haberlerde altı saat süren ceza faslını 400 hükümet görevlisinin yanı sıra öğrenciler ve gazetecilerin izlediği belirtildi.

Dahası takımın teknik direktörü Kim Jong Hun’un teknik direktörlük görevinden ve Kore İşçi Partisi’nden atıldığı ve kendisine zorla inşaat işçiliği yaptırıldığı ifade edildi.

Simdi sorarim size bizim ulkemizde o kadar bonservis bedeli verilir,,,....
basarisizmi teknik direktor gorevine son verilir ve ulkesine gonderirlir giderkende cebine yukluce harclik konulur..

bu ulkenin bayragina insanina saygisi olmayan bu yabancilara karsi verilecek bir ceza sistemi olusturulmalimi yoksa boyle gelmis boyle gider mantigi ile mi hareket edilmeli/...
BEN CEZADAN YANAYIM ARKADAS.. ULKEMIN PARASI NEDEN DISARILARA GITSIN...[/B]

samor 31.07.2010 14:44

Cevap: Biz Bunu Yapabilirmiyiz?????

HER ŞEYİN BİR BEDELİ OLMALI TABİKİ AMA BİZİM ÜLKE DE BEDELDE YOK ADALETTE YOK BİZİM ÜLKE BUNU YAPAMAZ !!!!!!

Abdullah DuMaN 31.07.2010 14:56

[B]Herşeyin bedeli var ama koreninkide çok ağır yani o insanların yerine kendinizi koyun birde [/B]

Yusuf Çevik 31.07.2010 14:59

[QUOTE=Abdullah DuMaN;641707][B]Herşeyin bedeli var ama koreninkide çok ağır yani o insanların yerine kendinizi koyun birde [/B][/QUOTE]

evet haklısınız.

esrarengiz 31.07.2010 15:02

[QUOTE=Abdullah DuMaN;641707][B]Herşeyin bedeli var ama koreninkide çok ağır yani o insanların yerine kendinizi koyun birde [/B][/QUOTE]

BEN CEZA DERKEN GOTUR AMELE Meydaninda oturt demiyorumya:))
boyle bir ceza sistemi uygulayabilirmiyiz demek istedim

58^SiVaS^58 31.07.2010 15:17

Tabiki arkadaslar afedersiniz ülkemiz para ....... parayi da cöpe atamayiz ama koreliler gibi abartilik degil tabiki

Abdullah DuMaN 31.07.2010 16:20

[B]Böyle yada benzer bir sistem bizim ülkemizde olmaz hoca önemli maçlar kaybeder yönetim (veya tff) hoca istifa etsin diye yalvarırlar (eğer yabancıysa)[/B]

Salim58 31.07.2010 16:30

[I][B]Böyle ağır cezada olmazki,yine iyiki sürgüne yollamamışlar.:)

Bizim ülkemizde malesef olmaz.Başarısız olan giderken parasını cebine koyup gidiyor.Çünki Şartlar böyle.[/B][/I]

B.DUMANLI 31.07.2010 16:37

Cag disi bir hareket,üstelik herkes haddini bilecek.Kuzey Kore´nin gücü ortada ne bekliyorlardiki? Dünya kupasina katildiklarina sükretsinler.

ShabbatShalom 31.07.2010 17:06

Kuzey Kore kominist rejim ile yönetilen bir ülke.Kuzey Kore hiçbir ülkeye özenmez.Hiçbir ülkeye bakmaksızın kendi koyduğu kurallara göre davranır.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:55.