SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Gülşen ve Türüt Sivasspor için geliyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29727)

SivasSpor.Com 06.08.2010 10:53

Gülşen ve Türüt Sivasspor için geliyor

[IMG] http://www.sivasspor.com/images/stories/acilis-konseri-sivas.jpg[/IMG]

Sivasspor'un 8 Ağustos'ta 4 Eylül Belediyespor'la yapacağı hazırlık maçı öncesindeki proğramda netleşmeye başladı.

8 Ağustos'ta saat 21.00'de Sivas'ın 3.ligdeki tek temsilcisi 4 Eylül Belediyespor'la hazırlık maçı oynayacak olan Sivasspor'dan önce,sanatçılar Gülşen ve ,İsmail Türüt sahne alacak. Saat 19.00'da 4 Eylül stadında başlayacak olan etkinliklerde ayrıca havai fişek gösterileride yapılacak.

[B]KONSER ÜCRETSİZ[/B]
Sivasspor yönetimi,bu sezonki kadroyu ilk defa izleyecek olan Yiğidolara hoşça vakit geçirtmek için değişik bir proğram hazırlandığını belirterek,bütün Yiğidoları 8 Ağustos akşamı 4 Eylül stadına davet ettiler.Yönetim konser ve hazırlık maçının ücretsiz olacağınıda hatırlattı.

Yusuf Çevik 06.08.2010 11:30

Cevap: Gülşen ve Türüt Sivasspor için geliyor

He tamam sorundan dolayı yeniden açtınız Galiba Özür Dilerim...

Salim58 06.08.2010 11:39

[I][B]Güzel bir açılış ve güzel bir maç olur inşallah.

Bu güzel günün fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum..[/B][/I]

subasi29 06.08.2010 14:14

guzel bır dusunce....ama bu bedava isi izdihama donusmesin yaw

karşıyakalı 06.08.2010 16:47

bunları getirene kadar 2 tane kaliteli topçu getirseydiniz daha iyi olurdu.bi tane kaliteli adam yok takımda milletin izleyecegi.ne için gidelimki stada

_DeReBeYi_ 06.08.2010 17:00

[QUOTE=karşıyakalı;642106]bunları getirene kadar 2 tane kaliteli topçu getirseydiniz daha iyi olurdu.bi tane kaliteli adam yok takımda milletin izleyecegi.ne için gidelimki stada[/QUOTE]
[B]

Sivassporda Yildz yok bjk de fb de gs de yildiz cok git onlari izle kardes

biz mehmet yildizi izlemeye gideriz[/B]

KAMER-ÜL ZEMAN 06.08.2010 18:21

[QUOTE=SivasSpor.Com;642082][IMG] http://www.sivasspor.com/images/stories/acilis-konseri-sivas.jpg[/IMG]

Sivasspor'un 8 Ağustos'ta 4 Eylül Belediyespor'la yapacağı hazırlık maçı öncesindeki proğramda netleşmeye başladı.

8 Ağustos'ta saat 21.00'de Sivas'ın 3.ligdeki tek temsilcisi 4 Eylül Belediyespor'la hazırlık maçı oynayacak olan Sivasspor'dan önce,sanatçılar Gülşen ve ,İsmail Türüt sahne alacak. Saat 19.00'da 4 Eylül stadında başlayacak olan etkinliklerde ayrıca havai fişek gösterileride yapılacak.

[B]KONSER ÜCRETSİZ[/B]
Sivasspor yönetimi,bu sezonki kadroyu ilk defa izleyecek olan Yiğidolara hoşça vakit geçirtmek için değişik bir proğram hazırlandığını belirterek,bütün Yiğidoları 8 Ağustos akşamı 4 Eylül stadına davet ettiler.Yönetim konser ve hazırlık maçının ücretsiz olacağınıda hatırlattı.[/QUOTE] ALLAH. Aşkına Sivasspor' un açılışına yakışacak daha kaliteli bir sanatçı memlekket te kalmadı da Bu iki Kalitede düşmüş ve Yer yer pot kıran bu sözde sanatçılar!!!! mı açılışa davat edildi. Bu organizasyonu yapanları kınım, kınım kınıyorum. PES !!!!! Doğrusu. Hiç Yakışmadı.!!!!!!!!

larinks20 06.08.2010 19:07

Sivasspor açılışına bunların gelmesini bende anlayamadım.Sivasın öz değerleri dururken bunları gelmesi manidardır.
Güncel ulusal basında ses getirecek yeteneklerimiz ve her yerde Sivaslı Sivasspor olduğunu söyleyen İsmail YK ne güne duruyor? Tarihte boşmu bilmem ama gelse şahane olurdu.

mishka 06.08.2010 21:31

Sivas'ın şehir olarak en büyük sorunu ehil olanı göreve getirmemek.Köşe başları ehil olmayan insanlar tarafından işgal edilmiş hep. Top te göğlendi, ellahamki gol olacak diyenlerin basın danışmanı olduğu bir şehirde hiçbirşeyi garipsemem. Bu nedenle türüt tercihinde bulunanlara da bravo diyorum sadece.

şarkışla 58 06.08.2010 22:40

[QUOTE=larinks20;642117]Sivasspor açılışına bunların gelmesini bende anlayamadım.Sivasın öz değerleri dururken bunları gelmesi manidardır.
Güncel ulusal basında ses getirecek yeteneklerimiz ve her yerde Sivaslı Sivasspor olduğunu söyleyen İsmail YK ne güne duruyor? Tarihte boşmu bilmem ama gelse şahane olurdu.[/QUOTE]

1-Şu SİVAS ın öz değerleri kimmiş yav.Yazında bir öğrenelim.Allahaşkına hangi SİVAS lı sanatçı ulusal medyada çıkıpta ben SİVAS lı ve SİVASSPOR luyum diyebilmiş.Varda ben mi atladım yoksa.Hatırlatırsanız sevinirim.2-Ben İ.YK nın ağzından hiç SİVAS lafı duymadım.Duyan varsa söylesin buradan hemen özür mesajı yazacağım.3-İ.YK nın sanatına katışmam ama okuduğu şarkıların hangisi SİVAS kültürünü yansıtıyor.Sokak jargonuyla söylenen şarkılar seviye sıfır.4-Türüt ün nesini beğenmiyorsunuz.Yoksa Trabzonlu diyemi.O zaman biz nasıl ülkeye yayılacağız.SİVASSPOR u sadece SİVAS lılar mı tutacak

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:39.