SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GS Biletleri Satışa Çıktı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29758)

SivasSpor.Com 10.08.2010 12:55

GS Biletleri Satışa Çıktı

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/boyut2.jpg[/IMG]

2010-2011 sezonunun ilk maçında Galatasaray'la sahasında karşılaşacak olan Sivasspor’un yönetimi, maçın biletlerini bu sabah satışa çıkardı.

Süper Lig'in ilk haftasında 14 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00’de Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak maçın biletlerinin satışına, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Gişesi’nde başlandı. VIP tribününün 30, maraton tribününün 25, kale arkası tribününün 10, misafir takım tribününü biletlerinin de 10 liradan satıldığı açıklandı.

Konuk ekip Galatasaray’a 800 biletin ayrıldığı, sarı kırmızılı taraftarların maçı, havuz tarafı kale arkası ile kapalı tribün arasındaki bölümde izleyekleri bildirildi.

Yöneticisi Erdal Sarılar, “Geçen yıl bir trafik kazası geçirdik ve ligde kötü günler yaşadık. Bu sezon bunları tekrar yaşamak istemiyoruz. Bunun için lige iyi bir başlangıç yapmamız gerekiyor. Buna da Galatasaray maçıyla başlamak istiyoruz. Taraftarımızın biletlere ilk günden yoğun ilgi göstermesi bizleri sevindirdi“ dedi.

Kasım Öktem 10.08.2010 12:58

Cevap: GS Biletleri Satışa Çıktı

Misafir tribün neden 10 TL :@

babapiton 10.08.2010 13:02

[QUOTE=S.s.Yigido;642746]Misafir tribün neden 10 TL :@[/QUOTE]

kale arkası 10 tl misafir takımda kale arkasında 10 tl bazı takımlar gibi farklı yüksek fiyat vermek bizim kulubümüze yakışmaz

Yusuf Çevik 10.08.2010 13:03

Sivas ucuza veriyor diğer takımlar misafire 75 diyor neyse bakacağız önemlı olan maç :)

esrarengiz 10.08.2010 13:05

[B]evet misafir trubun neden 10 tl bizler zaten boyle maclarda kasamizi doldurmak lazim misafir takimin taraftari gelsin gelmesin yap 50 tl gelirlerse amenna gelmezlerse de takimlari yanliz kalir... buyuk sehirler hep boyle yapiyor kimsenin sesi cikmiyor simdi biz yukseltirsek herkes bir agizdan ses cikarir diyemi korkuyor yonetim...
birakalim sunu yaa
SIVAS KARSIYAKA MACINA GITMISDIM DEPLASMANA KARSIYAKALI TARAFTARLAR HER TRIBUNE O ZAMANIN PARASI 500 BINE BILET ALIRKEN BAYANA OGRENCIYE UCRETSIZKEN MAC BIZ SIVAS SPORLU TARAFTARLARDAN 2 MILYON LIRA ALMISLARDI BILET PARASI OLARAK..............DIKKATINIZI BU NOKTAYA CEKERIM SIVAS O ZAMAN 3.LIGDEYDI..
KIM KIZARSA KIZSIN KARDESIM TAKIMIM PARA KAZANSIN BU DEVIRDE BOYLE MADEM ..
BILETLERIN FIYATI YUKSELTILSIN RAKIP TAKIM ICIN BUYUK KULUBSE BUYUKLUGUNU GORELIM ELLERI CEBLERINE GITSIN BIRAZ;;;[/B]

Rallim58 10.08.2010 13:06

[B]Sezonun ilk karşılaşmasında tribünlerin tamamen "taraftarlarca" doldurulmasını ümit ediyoruz.

İnşaallah doldurulur, gerekli tezahürat desteği de sağlanır.[/B]

esrarengiz 10.08.2010 13:07

[QUOTE=babapiton;642750]kale arkası 10 tl misafir takımda kale arkasında 10 tl bazı takımlar gibi farklı yüksek fiyat vermek bizim kulubümüze yakışmaz[/QUOTE]

IKINCI YARI ALISAMIYENDE BILETLER KACA SATILMIS OGRENDIGINDE BANADA HABER VERIRSIN GOZUM OK/....

Del Piero 10.08.2010 13:09

misafir takım biletini yüksek tutmak bizi küçüktür arkadaşlar lütfen yapmayın böyle

esrarengiz 10.08.2010 13:21

[B]fatihcan kuculmekten cok normal prosodur uygulamaya davet ediyorum ben
neden her macda ev sahibi takimlar butun istanbul takimlarina ayni tarifeyi uyguluyunca ben goruyorum hicde kuculmuyorlar aksine buyuyorlar...
neden sadece bizim sivassporumuz soz konusu olunca kuculme meydana geliyor...
simdi lige kulublerin 100%90 i diyelim hepsi bilet fiyatini yukseltince normal ama biz sivaslilar olarak kalan 100%10 kisminda biz yapinca olmaz..
artik biliyorsunuz sizde futbol endustrisi parayla donen bir konuma geldi bu donen carktan payimizi ve hakkimizi almaliyiz diyorum ben...
hemm madem oyle ben tv den maci kale arkasindaki kameradan seyretmek istiyorum gitsene lig tv ye bana o kameradan yayin yapinca az para alacakmi ayni tarife uygulayacak tabi:)))[/B]

PETKOVİC 10.08.2010 13:22

Hakkaten bizim arkadas kadıköyde maca girememişti adam istanbula gitti macı kahvede izledi :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:06.