![]() |
Taraftara göre en iyi transfer; "Deniss Ivanovs"
Yeni transferleri ilk kez geçen pazar akşamı 4 Eylül Belediyespor karşısında izleyen Yiğidolar en çok stoper Deniss Ivanovs'u beğendi.
Sivasspor.com'un düzenlediği " En faydalı transferimiz hangisi?" anketine katılan yaklaşık 750 kişiden yüzde 26.30'u Deniss Ivanovs derken,ikinci olarak en çok beğenilen isimde yüzde 24.35'le Ceyhun Eriş oldu. Taraftarların yüzde 15.95'i Pedrieal Suarez'i tercih ederken,yüzde 15'ide Mehmet Nas'ta karar kıldı. Kaleci Sead Ramoviç ise taraftarın yüzde 10.65'inin oyunu aldı. En az beğenilen isim ise yüzde 7.85'le Sedat Yeşilkaya oldu. |
Cevap: Taraftara göre en iyi transfer; "Deniss Iva
denis gerçekten çok yetenekli ve güzel bir oyuncu.
|
herkesin ramazanı mübarek olsun
|
bende cok begendim.oldukca hirsli ve hata yapmadan oynuyor.ustelık gol ve gollerde atiyor
|
denisi bu aksam izliyecegim, ama duydugum kadarila iyi bir futbolcu. insallah bilicanin yerini doldurur
|
DENNIS guzelde bu ceyhun insallah top unu oynar bizim basimizi agritmaz...Ben ceyhunu sanki biraz artis diye hatirliyorum...
|
Dennis iyi transfer olmuş.
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Blue"]DENNIS IVANOVA;
Çok güzel bir transfer olmuş.Helal olsun.Sıfır hata ile oynadı.Gördüğü sarı kartta haksızdı.[/COLOR][/B][/FONT] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:33. |