![]() |
Favori formanız hangisi?
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/forma2010.jpg[/IMG]
Sivaspor' umuzun 2010/2011 sezonun formaları açıklanmıştır. Sizce hangi formamız en güzeli? Ankete katılınız. 1. İç Saha-1 2. İç Saha-2 3. Dış Saha-1 4. Dış Saha-2 5. Yedek |
Cevap: Hangi forma en güzeli?
Hiç birini beğenmedim. 2 sene önceki galatasaray kupa maçında oynadığımız forma en güzel formaydı
|
baştaki ile siyah forma güzel.
|
Bana göre SS yazan bütün formalar güzeldir.
|
SİVASIMIZA HANGİ FORMA KÖTÜOLUR GÜZELE NE YAKIŞMAZKİİİ[COLOR="Red"][B][FONT="Arial Black"][/FONT][/B][/COLOR]
|
sivasimizin herseneki formasi güzeldi bu senekide öyle
ben 1 ve 3 diyorum |
en güzel forma 1 sezon önceki formamizdi, 2ci oldugumuz dönemdeki formamiz. insallah böyle bir forma ile yine oynaniz.
Bu formalarin arasindan en güzeli Nr.2, ikinci güzel Nr.3. ama bu formalar gercekten cok basit olmus. yanlis hatirlamiyorsam gecen sezon bazi arkadaslar bu sezon icin forumda photoshopla yaptiklari birbirinden güzel forma resimleri yayinlamislardi, cok güzellerdi ama bunlar onlarin yaninda cok basit gercekten.. 1ci formamiz antalyanin gecen sezon formasina bakarak yapilmis. 2ci forma zaten hep vardi yani beyaz kirmizi, yeni degil, bunlarin arasinda bir siyah yeni oda cok basit. yani bence adidasdan daha forma almiyalim cok basit yapiyorlar, nike cok güzel yapiyor. [IMG]http://www.teamsport-schlaefer.de/Media/Shop/343808-1-480.jpg[/IMG] bu sekilde, renkleri kirmizi beyaz olsa cok klas olurdu. artik yapilmis birkere geri dönüs olmaz umarim bundan sonraki sezonda yönetim biraz daha özen gösterir cünki forma satmak istiyorlarsa güzel olmasi gerekiyor.. |
Klasik çizgili formamızın altında kullanılan siyah şortlu kombinezon bence ayrı bir hava katıyor.. İspanya'dan A.Bılboa'nın formasını anımsatıyor.. Bence iki parçalı kırmızı beyaz ve şortu siyah bir kombinezon olabirlirdi. Feyenord'un formasınna yakın bir forma olurdu.
Ayrıca boydan değilde enden geniş parçalı kırmızı-beyaz ve şortununda kırmızı olan bir formada düşünülebilirdi.(geçen seneki Bayern forması gibi) gelecek yıl yönetim bu fikirlerimize kulak verir ve Sivasspor formalarımızın kreasyonlarını artırarak forma satışlarında istenilen seviyeye ulaşılabilir diyorum.. |
[B][CENTER]Düz Beyazla Düz Kırmızı HerseneAynı. Artık Alıştık Aynı Formayı Almaya...
Çubuklularıda Beğenmedim... Cevap Hiçbiri... Ama Mecburen Alacağız Ne Yapalım....[/CENTER][/B] |
Olabilecek en kötü tasarımları yaptırdıkları için yönetimi tebrik etmek lazım. Hiçbirini beğenmedim!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:12. |