SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   HAYRETTİN 4 HAFTA YOK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29882)

MESSİ58 19.08.2010 22:47

HAYRETTİN 4 HAFTA YOK

ARKADAŞLAR HAYRETTİNİN SAKATLIĞI BEKLENİLENDENDE CİDDİ Bİ DURUMDA GALATASARAY MAÇI SONRASI HEMEN TEDAVİSİNE BAŞLANMAK ÜZERE ANKARAYA GİTTİ ORADA TEDAVİSİNE DEVAM EDİLİYOR. VE EN AZ 4 HAFTA SAHALARDAN UZAK KALICAK DUA EDELİMDE BU SÜRE DAHA KISA OLSUN VE BİRAN EVVEL SAHALARA DÖNSÜN.. DUAMIZI EKSİK ETMEYELİM ÇOK İHTİYACI VAR HEPİMİZİN ONA.....

kiNgSiZe58 19.08.2010 22:51

Cevap: HAYRETTİN 4 HAFTA YOK

[B]Hayro abicim sol kanat senin desteginle duvar gibi oluyordu. tam forma girmisken nerden cikti bu sakatlik :( biran önce gel senin yoklugunu herkez fazlasiyla anliyacak :(([/B]

şarkışla 58 19.08.2010 22:51

Valla bu haber hiç iyi olmadı onun sert futboluna çok ihtiyacımız var.Yerine artık Ferhat yada Faruk oynar herhalde.Çabuk aramıza dön Hayro

stain 19.08.2010 22:54

aman aman dikkat,,, bir hayromuz var onu sakatlarsak onun yerinde oynatacak oyuncumuz yok inş ciddi değildirde 1-2 haftayla atlatırız

tsabalala olsa o sol bekte oynardı sol bekte oynaya biliyor

tsabalalayı istiyoruz çok yönlü hem kanat hem ön libero hemde sol bek oynayabilen bir oyuncu inş transfer dönemi bitmeden alırız

bahadır erdem 19.08.2010 22:56

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]ALLAH ŞİFA VERSİN.ÇOK KÖTÜ OLDU.YERNİN DOLDURABİLECEK BİR OYUNCUMUZ YOK.[/B][/COLOR][/FONT]

58 SiVaSıM 58 19.08.2010 22:57

yuh yani ya tshabalala şart oldu solumuz çöktü ferhata güveniyoruz

münihli_58 19.08.2010 23:40

Ben Ferhati 4 Eylül Belediyepor macinda gördüm. Tam önümdeydi Posizyonu ve iyi Takip ettim. Cihan'la cok güzel anlasiyor sol Tarafta ve Ben Ferhattan cok ümitliyim beni baya bi sasirtti. Bu kadar güzel Futbol oynadigini hic zannetmiyordum. Ona artik güvenebiliyorum. Hayro'nun yoklugunu hissettirmez bence :D

stutgart58 19.08.2010 23:52

[QUOTE=bahadır erdem;645672][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]ALLAH ŞİFA VERSİN.ÇOK KÖTÜ OLDU.YERNİN DOLDURABİLECEK BİR OYUNCUMUZ YOK.[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

yanılyorsunuz..kimse farkında değil ama bence FERHAT BIKMAZ..hayrettinden daha iyi..daha teknik daha hızlı..bi tek fizigi o kadar iyi degil ama onu da oynadıkça geliştrebilir..bence FERHAT bu hafta formayı kapıp daha da bırakmaz..ve o bölgede oyanamktan asla bıkmaz çünkü o FERHAT BIKMAZ..ben onu AC MİLAN daki sol bek ABATE ye benzetiyorum...dediğim gibi tek eksiği fizigi...

57 Mehmet 19.08.2010 23:53

ferhat hazirlik maclarindada en formlu futbolculardan biriydi,Insallah ligdede öyle olur Hayrettini bizlere aratmayacagindan cok eminim

YİGİDOKENTLİ 20.08.2010 00:00

desene sol taraf ferhat 4 eylül belediyespor karşindan güzel oynadi inşallah antalyaspor maçindada güzel oynar ferhata güveniyorum sol tarafta antalyaspor maçi bizim inşallah.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:10.