![]() |
Almanya iftar organizesi
[B]DAVETİYE[/B]
[B] İçinde bulunduğumuz bu mübarek Ramazan ayının, size, ailenize ve tüm müslümanlara hayırlar getirmesini dileriz.[/B] 27.08.2010 Cuma günü Avrupa Sivaslilar Birligi'nin (ASIB) ve Herne belediyesiyle ortaklaşa düzenleyecegimiz iftar organizasyonunda sizi ve ailenizi aramızda görmekten mutluluk duyarız. Adres: Herne Çarşısı Merkezi (Büyük Alan) Robert-Brauner Platz 1 44623 Herne Tarih: 27.08. 2010 Cuma, Herne iftar saati 20.37 Yönetim Kurulu adına Rüştü Elmas Avrupa Sivaslılar Birliği ( ASIB ) Başkan |
Cevap: Almanya iftar organizesi
[B]Bende herzamanki gibi orada olacagim geleneksel olarak yaptigimiz bu iftar organizesinde bütün hemserilerimizi bekliyoruz[/B]
[B]Aman dikkat orada baska derneklerde cadir acacaklar,bizim ASIB cadirina bekliyoruz :)[/B] |
[I][B]Birlik ve beraberlik açısından iftar programları gerçekten güzel oluyor.Hele birde gurbetteysen....Şimdiden hayırlı iftarlarınız olsun Allah kabul etsin.
Bizde düşünüyoruz tarih ve saat belli fakat izmirli yiğidoları bekliyoruz.:)[/B][/I] |
[B]eminim yine güzel bir organizasyon olacak
gecen sene katilmistim bu sene nasip olmayacak malesef cok uzak bir mesafe islerimin yogunlugundan uzaklara gidemiyorum :) katilacak olanlara simdiden iyi eglenceler dilerim[/B] |
[B]şimdiden afiyet olsun keyifli bir ortam sizleri bekliyor[/B]
|
[B][I]Herne yakınındaki gurbetçi Yiğidolar için bulunmaz fırsat, ASİB yine nezaket göstererek İftar Programını ücretsiz yapıyor. Gurbetçilermize şimdiden hayırlı iftarlar diliyorum ve Cuma Gecesi İftar Fotoğraflarını bekliyoruz. [/I][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:36. |