![]() |
Transferde son 3 gün
10 Haziran'da başlayan 2010-2011 transfer dönemi çarşamba günü sona eriyor.
Kadrolarını güçlendirmek için 10 Haziran'dan itibaren çalışmalarına başlayan kulüpler,çarşamba akşamı saat 17.00'ye kadar transfer yapabilecek. Kulüpler 2. transfer dönemine ise 5 Şubat 2011'de başlayıp 5 Ocak'ta biterecek. |
Cevap: Transferde son 3 gün
Su Son 3 Gunde Yonetimimizin Transfer Yapacagini Pek Sanmiyorum..
|
3 gün de transfer yapmak zor ama hayırlısı olsun
|
[B]Shabalala[/B]'yı mı alacağız ? [B]Baba[/B]'yı mı alacağız ?
|
babayi almak kulaga daha hos geliyor:))
|
vallaha sivasspor yonetimi is isten gecince der birkac tranfere ihtiyacimiz var derler:D keske son 3 gunde 1 transfer bombasi patlatsak keskeeeeee:D
|
Mesut Hocam lig basladiktan sonra takviye gerekliydi, yeterince adam yok deme. Genclerbirligindeki zamanin gibi..
|
şehir dışında olan yiğidolarım sizin için sesim kısılana kadar tezahurat yapacağım evim stada çok yakın dua edin maça gidiyorum geç kaldım maçtan sonra buradayım
|
[QUOTE=ibrahim_58_58;648222]10 Haziran'da başlayan 2010-2011 transfer dönemi çarşamba günü sona eriyor.
Kadrolarını güçlendirmek için 10 Haziran'dan itibaren çalışmalarına başlayan kulüpler,çarşamba akşamı saat 17.00'ye kadar transfer yapabilecek. Kulüpler 2. transfer dönemine ise 5 Şubat 2011'de başlayıp 5 Ocak'ta biterecek.[/QUOTE] 11 ay transfer dönemi mi olur :D yanlis yazmissin gardas 5 ocak`tan 5 subat`a kadar olacakti ;) |
bu takıma forvet lazım. ayrıca ******** cüneyt alacağın olsun
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:21. |