![]() |
Volkan Şen Özür Diledi
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=23424&token=16883][img]http://resimzade.com/Show.html?i=23424&token=16883[/img][/url]
Öncelikle gol sevincimden sonra yaptığım hareket sonrası Sivasspor taraftarından ve yönetiminden özür diliyorum. Onlara karşı saygısızlık yapmadım kalp işareti yaptım. Kale arkasındaki kamera aşağı doğru olduğu için yan kameraya kalp işareti yaptım yanlış anladılar. Maça gelince istediğimizi sahaya yansıtamadık. Sivasspor karşısında galip gelmek güzel bir şey. |
Cevap: Volkan Şen Özür Diledi
[B]Bence büyütecek birşey değildi masum bir sevinçti.Özür dileyerekte yanlış anlamaları engellemiş.[/B]
|
Hadi be :@ resmen herkesi kıskırttın !
|
[FONT="Arial Black"]bunlar olagan şeyler ama taraftarın yenilgiye olan tepkisi volkan yöneldi bi anlamda sivasspora paratonerlik yaptı[/FONT]
|
Özür dileyecek bisey yoktu.
Adam asik sevgilisine mesaj gönderdi Adam eli ile Kalp isareti yapti. Siz hic asik olmadiniz mi ? :D |
kabul ediyoruz ama bir sartla adam gibi adam ol calis ve milli formayi giy iyiligini istiyoruz simarma
|
Dün çok çirkinleştin Volkan.Hep tahrike ve hakeme yönelik oynadın.Hocan bile uyardı seni sakin ol.Bu şımarıklıkla seni de futbolcu çöplüğünde görmek ihtimal dışı değil!
|
Bence o yalnış anlama son demi oldu,Ben daha o olay yaşanmadan önce Volkan'a kuruyordum,sebepsiz saçma saçma kendını yerı atıp sakatlandım numaraları yapması kendısıne hıc yakısmıyor,sürekli hakemle oynuyor.Çok iyi bi oyuncu ama ahlaki açıdan bence eksiklikleri var,yinede bu özür açıklaması şık bi davranış olmuş.Milli takımda görmek istediğim bi oyuncu kendisi, umarım her anlamda kendını daha ıyı yetıstırme ımkanı bulur.
|
türk futbolu neden ileri gitmez yetiştirdiği oyuncular adam değildir ondan volkanda onlardan birisi ilk hareketi 0 buydu sonra kalbe çevirmiş olabliri okadar küfürü bende yesem herhalde geri adım atardım
volkan beş para etmez anca galatadaki ayhan gibi terbiyesizin biri olursun okadar |
[B][COLOR="Green"]Bursaspor 2 tane çirkef futbolcudan biris volkan ve sercandır.
Özür de dilemiş gerçi büyütülmemesi gereken olaydır.Gol sevinci sonuçda[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:49. |