SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TRABZON MESAİSİ BUGÜN BAŞLIYOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30042)

58^SiVaS^58 05.09.2010 15:44

TRABZON MESAİSİ BUGÜN BAŞLIYOR

Trabzon mesaisi bugün başlıyor. Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, ligin 4. haftasında deplasmanda yapacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına bugün başlayacak.

Bursaspor karşısında alınan 2-0΄lık mağlubiyetin ardından Pazar günü yenileme idmanı yapan Sivasspor΄da, futbolculara verilen 2 günlük izin bugün sona erecek. Kulüp tesislerinde bugün toplanacak Sivasspor takımı, yapacağı antrenmanla ligin 4. haftasında 13 Eylül Pazartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maça hazırlanacak.

4eylül 05.09.2010 16:41

Cevap: TRABZON MESAİSİ BUGÜN BAŞLIYOR

pedirel ,ibrahim, kadir,erman,sedat ykaya,kavuk, bunlar süper lig oyuncuları değil trabzonda ne yaparız hiçbirşey aklıma getirmek bile istemiyorum bu arada tüm islam aleminin kadir gecesi mübarek olsun nice kadir geceleriş dilerim

cılgınsivas58 05.09.2010 16:41

işallah trabzondan puan alırız gerçi zor deplasman yeniliriz bana göre

Kasim58 05.09.2010 17:00

Gönül istiyorki trabzonu farkli yenelim!!!Ama malesef trabzon bu sezon gercekten iyi futbol oynuyor bana göre eger böyle devam ede bilirlerse bizide yenerler sampiyonda olurlar hamsi kavaga cikar gibi geliyor bu sene bana.

Caner POLAT 05.09.2010 17:04

[B][COLOR="Green"]Kendilerine çeki düzen verirlerse , çömlekcileri de avni avkerde yenip gelirler. [/COLOR][/B]

ogz58 05.09.2010 17:10

[COLOR="Blue"]hadi hayırlısı inşallah yenip gelirler.[/COLOR]

58_babacan_58 05.09.2010 17:53

[QUOTE=4eylül;650362]pedirel ,ibrahim, kadir,erman,sedat ykaya,kavuk, bunlar süper lig oyuncuları değil trabzonda ne yaparız hiçbirşey aklıma getirmek bile istemiyorum bu arada tüm islam aleminin kadir gecesi mübarek olsun nice kadir geceleriş dilerim[/QUOTE]

[B]PEDRİELİ NE ZAMAN İZLEDİNDE SÜPER LİG TOPÇUSU OLMAZ DİYOSUN,FB MAÇINDA 30 DK İZLEMEYLE BUNA KARAR VERDİYSEN ÇOK İLGİNÇ YANİ,SAOL SENİNDE KANDİLİN MÜBAREK OLSUN...![/B]

01011984 05.09.2010 18:56

[QUOTE=4eylül;650362]pedirel ,ibrahim, kadir,erman,sedat ykaya,kavuk, bunlar süper lig oyuncuları değil trabzonda ne yaparız hiçbirşey aklıma getirmek bile istemiyorum bu arada tüm islam aleminin kadir gecesi mübarek olsun nice kadir geceleriş dilerim[/QUOTE]

pedrieli ibrahimi kadiri sen baskalarinla karistiriyorsun galiba
kadir takimin vazgecilmezi,pedrielle ibrahiminde kumaslari belli,
camur atmaya calisma bence!!!

58 SiVaSıM 58 05.09.2010 20:49

böyle oynarsak fb yedekleriyle 3 attı ts aslarıyla 5-6 yollar bizde rezil oluruz acilen toparlanmaları lazım

fedayi 05.09.2010 23:50

isteyip de kimi yenmedikki tarbzonuda yeneriz alayınıda yeterki biraz istek biraz taktik birazda hız bunlar oldumu tamam kamanan olmayınca hızda olmuyor gerçi ama neyse :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:15.