![]() |
Maçı değerlendirelim
Trabzonspor Sivasspor maçını değerlendiriyoruz.
Maçın en kötüsü kimdi ? Maçın en iyisi kimdi ? Maçta göze çarpanlar ? Ne gibi eksiklerimiz var ? Mağlubiyetin Nedeni ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? |
Cevap: Maçı değerlendirelim
[B][COLOR="Red"]Bu kadarmı rezil top oynanır,bu kadarmı mücadelesiz bir futbol oynanır,insan kendinden utanır biraz hadi yeniliyosunuz adam gibi yenilin,yarım düzine gol yiyerek değil,kendimden utandım ben o golleri yerken,sinirden ağlamak üzereyimm,ADAM OLUN DOĞRU DÜZGÜN TOP OYNAYIN YADA BASIN GİDİN BU TAKIMDAN............![/COLOR][/B]
|
mesut bakkal istifa edmeli bir an önce yollanmali 6 tane lazlardan gol yenirmi arkadaş
|
degerlendirecek birsey yok, oynamadik sadece izledik... bu skor bize buyuk bir ders olsun.
tebrikler trabzonspor.. |
maçın en kötüsü sivasspordu.
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;651550]Trabzonspor Sivasspor maçını değerlendiriyoruz. Maçın Yıldızı Kimdi? Maçın en kötüsü kimdi? Maçta göze çarpanlar? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler?[/QUOTE]
macın en kötüsü ceyhun |
[B][CENTER][COLOR="Red"]MAÇIN YILDIZI FELAN YOK,TEK FORVET OYNAMAYA DEVAM EDERSEK,DAHA ÇOK HÜSRANA UĞRARIZ,MEHMET YILDIZLA BU İŞ OLMAZ BİRAZ DİNLENDİRİLMESİ LAZIM,MÜCADELEYİ BIRAKMAMAMIZ LAZIM,RESMEN ÖLÜ GİBİ TOP OYNADIK,TAKIMIN ÜZERİNDE ACAİP Bİ BASKI VARDI SANKİ Bİ HUZURSUZLIK İSTEKSİZLİK NEYDİ Bİ ANLAM VEREMEDİM AÇIKÇASI,EN KISA ZAMANDA DÜZELMELERİ VE MÜCADELEYE DEVAM ETMEMİZ LAZIM.....![/COLOR][/CENTER][/B]
|
neyi değerlendireyim bilemedim ki :((((((
|
yıldız mı ne yıldızı kardesım??.
takımdan once yonetımın artık degısmesı gerek. gecen sene aynısını yasadık bu senede gıdısat onu gosterıyor. sıvasta valıden tut buyuk yonetıcıler 2 sene oncekı sıvası destekleyenler gıbı degıller. elımızde bırtek futbol kaldı onuda kaybetmeyelım derım ve erkenden onlem alalım. bu arada ts takımı fırtına gıbıydı onların fırtına gıbı esmesıne yon verenlerde bızım oyuncularımızdı |
maçın en kötüsü MEHMET YILDIZDI her aldığı topu öldürdü bu adamın pili bitmiş eskiden böyle değildi hem elimizde iyi oyuncular var kullanamıoyruz örneğin=ERMAN-ZİTA-KEİTA-DİALLO-SUAREZ GİBİ bence suarez mehmetten iyi bir an önce istifa etmeli mesut hoca verdiğin emekten dolayı teşekkür ederiz al bavulunu git daha fazla zarar verme takıma..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:05. |