SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ferhat 2 hafta yok ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30118)

SivasSpor.Com 15.09.2010 08:31

Ferhat 2 hafta yok !

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/ferhatbikmaz.JPG[/IMG]

Sivasspor’un sol kanat oyuncusu Ferhat Bıkmaz’ın en az iki hafta oynamayacağı öğrenildi.

Trabzon maçının 29. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan genç futbolcunun adelesinde çekme olduğu ve iki hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.
Öte yandan geçen hafta sakatlanan Zita’nında iki hafta daha takımdan ayrı kalacağı belirtilirken Hayrettin’in Eskişehir maçında oynaması bekleniyor.

[B]MORALSIZ IDMAN![/B]
Trabazon maçı sonrasında Sivas’a dönen Sivasspor,dün sabah yaklaşık 1,5 süren antrenman yaptı.
Basına ve taraftara kapalı yapılan çalışmalada futbolcuların morallerin son derece bozuk olduğu öğrenildi.

aRsima58 15.09.2010 09:26

Cevap: Ferhat 2 hafta yok !

Ferhatın olsada olmasada birşey farketmiyor zaten onun oldugu taraf otoban gibi adamlar bir ataga çıkıyorlar ferhat ortalıkta yok sanki adam forvet sonrada yeriz 6 tane kardeşim kadro iyi ama iki üç tane adam bozuyor bizim yönetim paraya kıyıp iki üç tane saglam kaliteli transfer yapsaydı suan bunları konusuyor olmazdı kimse. Dışarıya çıkacak yüzümüz kalmadı yaa lazlar dalga geciyor 6 tanede yenmez be kardesim . . .:mad:

58_babacan_58 15.09.2010 09:30

[B][CENTER]ZAMANINDA ÇOK SÖYLEDİK,HAYRETTİNİN YERİNİ DOLDURMUYOR DİE AMA KİMSE KULAK VERMEDİ BİZE,İNŞALLAH HAYRETTİN DÖNER BU HAFTA YOKSA İŞİMİZ GERÇEKTEN ZOR.[/CENTER][/B]

sivaslıadem 15.09.2010 09:31

hayrettin dönüyorsa hiç problem değil
ama daha hazır değilse bakalım bizi nasıl bir maç bekliyor

Respect58 15.09.2010 09:33

Bak nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm sorma..

A.Turan Korkmaz 15.09.2010 10:11

Ferhat düşmanları iddia ediyorum ya hayatında hiç futbol oynamamış ya da futbolu bilmiyor.
1) Şu sezonun başından sonuna Ferhatın yeraldığı tüm maçları birkez daha düşünün. Golleri ya sağ kanadımızdan ya da ortadan yedik. Ferhatın olduğu sol kanattan değil.
2) Takım savunması bir bütündür. En ileri uçtan başlar ve kalecide biter. Arıza tüm takımda, yalnız bir yerde arıza aramak cahillerin işidir.
3) Ferhat, hırslı,istekli arzulu oynuyor. Onun kadar koşan,paslaşan pas isteyen yok. Çok çalışınca hatalar da yapıyor tabii olarak. Bize düşen hatasını bulmak değil çabasını takdir etmek. Bırakın çocuk yediği ekmeği helal ettirsin. Bazıları gibi eli belinde dolaşarak yürüyerek,top istemeden,almadan,koşmadan oynamıyor.
4)Sol ve sağ kanada alternatif için hepimiz kaçar tane yazı yazdık.Yönetim transfer etmedi. Şimdi varolanlara sahip çıkmaktan başka çareniz yok.
5) Bazı taraftarlarımızın solbek takıntısı var. Geçen yıl Hayrettine neredeyse futbolu bıraktıracaklardı,çocuk şehri terketmişti moral bozukluğundan. Şimdi Fehata yükleniliyor. Yanlış yapılıyor. Orta saha , forvet yardım etmesin,geriye gelmesin, eeee savunma ve kaleci golü yemiş. Olmaz öyle.Yabancı topçulara ve yıldız bildikerinize sabrınızı ve sevginizi bütün topçulara aynı oranda göstermelisiniz.Taraftarlık budur.

Ferhata büyük geçmiş olsun diyorum. En kısa zamanda Allahın izniyle sahalara döner de formasını giyer.

58 SiVaSıM 58 15.09.2010 10:18

ohhh be hayrettinim dönüyor zita nası sakatlandı ya allah kahretsin

DoomsDay58 15.09.2010 10:20

Hayrettinin dönmesi çok güzel de Zita'sız napıcaz bilmiyorum

58akif34 15.09.2010 10:24

[QUOTE=gdodeğilyiğido;652354]Ferhat düşmanları iddia ediyorum ya hayatında hiç futbol oynamamış ya da futbolu bilmiyor.
1) Şu sezonun başından sonuna Ferhatın yeraldığı tüm maçları birkez daha düşünün. Golleri ya sağ kanadımızdan ya da ortadan yedik. Ferhatın olduğu sol kanattan değil.
2) Takım savunması bir bütündür. En ileri uçtan başlar ve kalecide biter. Arıza tüm takımda, yalnız bir yerde arıza aramak cahillerin işidir.
3) Ferhat, hırslı,istekli arzulu oynuyor. Onun kadar koşan,paslaşan pas isteyen yok. Çok çalışınca hatalar da yapıyor tabii olarak. Bize düşen hatasını bulmak değil çabasını takdir etmek. Bırakın çocuk yediği ekmeği helal ettirsin. Bazıları gibi eli belinde dolaşarak yürüyerek,top istemeden,almadan,koşmadan oynamıyor.
4)Sol ve sağ kanada alternatif için hepimiz kaçar tane yazı yazdık.Yönetim transfer etmedi. Şimdi varolanlara sahip çıkmaktan başka çareniz yok.
5) Bazı taraftarlarımızın solbek takıntısı var. Geçen yıl Hayrettine neredeyse futbolu bıraktıracaklardı,çocuk şehri terketmişti moral bozukluğundan. Şimdi Fehata yükleniliyor. Yanlış yapılıyor. Orta saha , forvet yardım etmesin,geriye gelmesin, eeee savunma ve kaleci golü yemiş. Olmaz öyle.Yabancı topçulara ve yıldız bildikerinize sabrınızı ve sevginizi bütün topçulara aynı oranda göstermelisiniz.Taraftarlık budur.

Ferhata büyük geçmiş olsun diyorum. En kısa zamanda Allahın izniyle sahalara döner de formasını giyer.[/QUOTE]

sana katılıyorum arkadasım bızım ınsanımıza bunu anlatmöak cok zor hatırlarsan sezoon baslamadan önce ceyhuna da köstek olunmuştu trabzon macında son ana kadar sahada varlık gosteren tek oyuncumuz ceyhun oldu dıger ıyuncularla tartısmalara gırdıı neden oynamıyorsunuz dıe bızım taraftar boyle ıste kadır kıymet bılmıyorlar saglık olsun

percussıonıst 15.09.2010 11:12

bnce ortasahann ortasna kadir keita sağ açığa mehmet nas alınmalı zita 2 hafta yok uğur orda bse yapamaz soldada bn ermann daha iyi olacağnı düşünüyorum

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:47.