![]() |
Manisaspor’un formda golcüsü Makukula’yı marke edecek olan Sivassporlu Diallo’ya arkadaşları çok güveniyor.
Makukula’nın iyi bir golcü olduğunu ,ancak Diallo’nunda Türkiye’nin en iyi stoperlerinden birisi olduğunu belirten Sivassporlu futbolcular “ Biz takım olarak bu konuda son derece rahatız,Diallo ve yanındaki Ivanovs ona fırsat vermez”dediler. Hürdogan Gazetesi |
Cevap: Diallo varken Makukula oynayamaz
tek kelimeyle katılıyrm
|
ne makukule ne mukukule yiğidom basıp gelecek mehmet yıldız golünü atar kendini bulur
|
[QUOTE=4eylül;654826]ne makukule ne mukukule yiğidom basıp gelecek mehmet yıldız golünü atar kendini bulur[/QUOTE]
bizde onu diyeruz iste ;) sivasspor varken makukula neymis;) |
[B]Makukula denilen adam sanırım geçen sene en az gol atan ve fizik olarak zayıf birisi.Tutupda bu adamın karşısında diallo yu ne diye bu kadar abartıyorlar.Acaba bu adama medyada bu haberler çıkıyor deyip de moral motivasyon mu vermek istiyorlar.Dillonun geçen sene gs diyarbakır maçını bulup bir izleyin.diallo nasıl hatalar yapabiliyor.rıdvanın yorumlamasından sonra kanalı değiştirmek zorunda kalmıştım...[/B]
|
[QUOTE=yener_sahin;654831][B]Makukula denilen adam sanırım geçen sene en az gol atan ve fizik olarak zayıf birisi.Tutupda bu adamın karşısında diallo yu ne diye bu kadar abartıyorlar.Acaba bu adama medyada bu haberler çıkıyor deyip de moral motivasyon mu vermek istiyorlar.Dillonun geçen sene gs diyarbakır maçını bulup bir izleyin.diallo nasıl hatalar yapabiliyor.rıdvanın yorumlamasından sonra kanalı değiştirmek zorunda kalmıştım...[/B][/QUOTE]
Diyarbakırda messi yi getir öyle oynar para pul almadan hayrına oynuyolar diyarbakırda diallo es es maçında sahanın en iyisiydi |
Geçen yıl D. bakır-Kayseri maçında (Kayseri'deki maçta)Dİallo-Makakula ikilisi yine karşı karşıya geldi..Sonuç:Diallo Makakula'ya sürekli faul yaptı ,adam adama oynadı ; üst üste 2 sarı kart görerek kırmızı kart gördü hem de ilk yarı da takımını 10 kişi bıraktı...Maçı Kayseri kazanmıştı..Şimdi yine Diallo ve Makakula karşı karşıya gelecek..Sonucu hep beraber göreceğiz...Bu haberi neden yaptılar bilmiyorum..Adam futbolun takım oyunu olduğuna inanıyorum;Makakula Dialloya göre fizik üstünlüğü var;geçen yılda Diallo bu oyuncuyu tutmak istemiş ama hiç başarılı olamamıştı..Bu oyuncuyu Sivasspor kendi sahasındaki maçat tutamamış bu oyuncu bize ilk yarı 2 gol atmış bir de asis yapmıştı..2. maçta ise Kayseri'deki maçta Sivasspor bu oyuncuya boş alan bırakmamış adeta nefes aldırmamıştı;Makakula'da gol atamadığı gibi başarılı da olamamıştı...Bence kim tutarsa tutsun bu oyuncuyu kaleden uzak tutmalı ve döndermemeli..makakula iyi kontrol edilir dönderilmezse sıradan bir oyuncu olur;eğer kaleye yüzü dönük oynar,iyi kontrol edilmezse gol show yapar...Diallo sıradan bir stoper ve iyi bir takım oyuncusu onu maç oynanmadan strese sokmanında bir anlamı yok......
|
[QUOTE=babapiton;654832]Diyarbakırda messi yi getir öyle oynar para pul almadan hayrına oynuyolar diyarbakırda diallo es es maçında sahanın en iyisiydi[/QUOTE]
aynen katlyrm öle knşyr kafasınca |
Tabi Makakulay a gol attırmamak önemli ama bizim golü kim atacak :D
|
[QUOTE=Mamadou Diallo;654841]aynen katlyrm öle knşyr kafasınca[/QUOTE]
sen nerenden konuşuyorsun ben kafamdan konuşuyorum da :rolleyes: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:08. |