![]() |
Başkan Otyakmaz'dan taraftara nasihat
[CENTER][IMG]http://hurdogan.com/img/446.jpg[/IMG][/CENTER]
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, taraftarın Sivas'a yakışan biçimde hareket etmesi için nasihatte bulundu. Gaziantep hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'un idmanını izlemeye gelen taraftarlar ile Başkan Otyakmaz kulüp tesislerinde bir araya geldi. Kendilerine “Yeniçeriler” ismini veren taraftar grubuyla konuşan Otyakmaz, Yiğidolara nasihatte bulunmayı da ihmal etmedi. Otyakmaz, Sivasspor taraftarının Türkiye'nin en centilmen taraftarı olduğunu söyleyerek, “Tribünlerde kesinlikle küfür istemiyorum. Sizlere yakışan 90 dakika boyunca Sivasspor'u küfür etmeden büyük bir coşkuyla desteklemektir. Ayrıca statta küfür edenlere de sizin engel olmanız gerekiyor” dedi. Hurdogan |
Cevap: Başkan Otyakmaz'dan taraftara nasihat
[B]yaa baskanimiza hastayim super kisiligi var ben trde bu kadar taraftariyla ic ice bir baskan gordum oda MECNUN OTYAKMAZ
[COLOR="Red"]EN BUYUK BASKAN BIZIM BASKAN [/COLOR][/B] |
SIVASLINNIN SIVASLIDAN BAŞKA DOSTU OLMAMIŞTIR OLMAYACAKTIRDA
|
BAŞKANA SAYGI DUYARIM YAKIN KÖYLÜM YANİ DOĞANŞARLI BENDE PUSAT KÖYÜNDENİM ADAMGİBİ ADAMDIR
|
Eyvallah baskanim sagolasin var olasin sana ve biz yigidolarada yakisan budur zaten.Antep belki utanir bu vesile ile gecen seneki yaptiklari terbiyesizlikten.Ve sözüm ona bagzi kendini bilmez sözde büyükler 90 dakika boyunca rakip takima küfür ediyorlar ve bunlarin baskanlarida kulani dikip dinliyor sesi cikpta bir demec ver etmeyin yapmayin demiyor vs adamlarin hosuna gidiyor küfür etmeleri sebebi ise bir sonraki macta rakip takimin tarftari kendine küfür edecegi icin bu dahada cok hosuna gidiyor sözde büyük 8 taslar,gs,ts.
|
Nasihat Verenden Vede Bunu Anlayandan Allah Razi Olsun !!
|
baskanim taraftardanda bir tavsiye devre arasinda yedek oturmayacak bir forvet ve sag acik transfer edin
|
[B]Başkanımıza sonuna kadar katılıyorum...kimse karşısındaki insanın annesine, kardeşine, karısına ,ailesine vs küfür etme hakkı yoktur...
manisaspor maçında tribünlerde bizden hakeme acımasızca küfür edenler vardı...bunlar kesinlikle benim hemşehrim olamaz....[/B] |
bırak centılmen ayaklarını baskann takım kume düşüyorrrr
|
bravo başkanım, sportif başarıdan daha önemli şeyler de var.
gerçektende bizim taraftara küfür yakışmıyor. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:23. |