![]() |
Herkesten biraz daha sabır bekliyorum
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/mesut.bakkal.3.jpg[/IMG]
Gaziantepspor maçının ardından teknik direktörümüz Mesut Bakkal'ın açıklamaları. Maç sonunda düzenlediği basın toplantısında maçın değerlendirmesini yapan Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal “Herkesten biraz daha sabır bekliyorum” dedi. Bol gol düşünülen bol pozisyonlu bir maç olduğunu ifade eden Mesut Bakkal “Maçın ilk bölümünde takım kaleye gelmeden gol yedik. Daha sonra baskıyı yaptık. Gaziantepspor ileride çok iyi oynayan bir takım. Önce bu takımı ileride durdurmak sonrada atağı düşündük. Geriden gelip puan aldığımız için iyi ancak sahamızda bir puan aldığımız için kötü sonuç. Geçen hafta alınan sonuçtan sonra takım daha iyi. Biz Galatasaray maçından sonra hiç beraber oynayan takımla sahaya çıkmadık. Sakat oyuncularımız cezalı oyuncularımız var. Bunları mazeret olarak söylemiyorum. Şuanda cezalı oyuncumuz var. Takım olgusunda bizi bunlar sıkıntıya soktu. Bu mazeret mi değil. Bugün ki mücadele beraberlik mücadelesiydi, İki takım içinde. Lige verilen arayı iyi değerlendirip Kayseri maçına hazırlanacağız. İki hafta önce Bursaspor’un Antep’e attığı golde faul vardı. Bugün bizim attığımız gol ise çok temiz ve goldü. Art niyete aramayalım ama o golü verseydi biz ikinci yarıya daha moralli çıkacaktık. Hakem açısından golümü vermedi daha ne söyleyeyim ki. Suarez’i oyuna alsaydım daha fazla açık verecektim. Riske girmek gerekiyor mu gerekebilirdi. Ama yenilmek iyi olmazdı. Sedat oyuna girdikten sonra oyunu dengeledik. Kolay maç yok. Geçen yıl göreve geldiğimizde çok daha zorlu maçlar vardı. Ama Galatasaray maçı bizim beklentilerimizi arttırdı. Kolay maç yok. Bizdeki oyuncular gerçekten daha zor maçlardan yüzünün akıyla çıkmayı başardı. Aynı kadro ile iki maça çıkamadık. Camia çok büyük takım çok büyük. Biz çok daha zorlu periyotlardan geçtik ve bu takım ortaya çıktı. Biz bir tavan yaptık şimdi 3-4 haftadır 3 puan alamıyoruz. Daha iyi oynayabilir miyiz? Evet oynayabiliriz. Onun için herkesten biraz daha sabır bekliyorum. Daha iyi olacağız. Eskişehir maçında son saniyelerde golü yemeseydik şimdi bunları konuşmuyor olurduk. Sivas çalıştırdığım 3-4 güzel şehirden biri” şeklinde konuştu. [B]Akın Vardar: [/B][B]Bugün 3 Puan Almak İstedik[/B] 1-1 berabere kaldığımız Gaziantepspor maçının ardından Akın Vardar'ın açıklamaları. Bugün güzel bir maç oldu. İki takımda tempolu bir oyun oynadı. Zaman zaman iki tarafta çok gol kaçırdı. Bugün 3 puan almak istedik. Ama olmadı. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Milli maç arası var. Ardından Kayseri maçı var. Bu maçta en iyi şekilde hazırlanacağız. |
Cevap: Herkesten biraz daha sabır bekliyorum
MESUT BAKKALIN ÇALIŞTIRDIGI DİGER TAKIMLARDA ATTI GOL SAYISINA BAKILSIN.HEP AYNI OLAY.
SABIR DEMEK GÜZELDE.BU LİGDE AYAGIN BİR KERE TAKILMASIN GELEN GEÇEN EZMEYE KALKAR. MESUT HOCANIN İSTİFA ETMESİ ŞART. BU BÖYLE GİTMEZ. DEGİŞİM ŞART.... |
hocam 14 haftadir takimin basindasin ama sadece 1 kez galubiyetle tanisabildik.
Ben düsünüyorum, biz sana nasil bukadar sabirettik anlamiyorum, Bülent Uyguna sadece 8 hafta dayandik ama hic degilse 2 kez mac almistik onunla.. |
ben artık gereksiz buluyorum bu açıklamları.. kimse kötüyüz demiyor bu ne iş ya :mad:
|
hoca yeter ne demek ya biraz daha sabir bizi sabir tasina döndürdün
|
Sabır Sabır sabır jüpü ettin bizi !:mad:
|
okurken güldüm, sinir boşalması oldu resmen, bastım kahkahayı :D
bizi eğlendire eğlendire, güldüre güldüre öldüreceksin hoca!!!!!!!!! |
[B]Ya yazıklar olsun sana.Hala zaman diyor takım düştükten sonra mı toplanacak.15 maçta 1 galibiyet almışsın hala konusuyon. Bu Yönetim ve Teknik ekip değişmeden destek falan beklemesinler.[/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]Biraz sakin olalım arkadaşlar. Bu nasıl taraftarlık. Biraz maçın üzerinden zaman geçsin sağlam kafayla düşünelim. Ben iddia ediyorum bu takım toparlanacak. Zita ve Ceyhun girince 10-15 dakikalık bir düzelme görüntüsü ilerisi için umut verdi bana. Yalnız Mehmet çok tek kalıyor ilerde. Sorunlar var ama inşallah çözülecek bunlar. [/COLOR][/B]
|
Hoca tamamen seyircinin etkisinde kalmış. Söyledikleri basın açıklamasından ziyade, taraftarı ikna etme çabası görüntüsü vermiş.
Suarez'i oyuna alsam daha çok baskı yiyecektik demiş; kendi evinde tek forvetle oynamak da ancak korkaklara yakışır kanaatindeyim. hocanın istifası ile hiçbir şey değişmez, yönetimin mantelitesi değişmeli. Bedav topçularal bundan fazlası olmaz, olmayacaktır da. Ligin en kötü takımlarından kendi evimizde aldığımız puan 2. Komik mi acı mı anlamadım ki! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:06. |