![]() |
Mehmet Yıldız özür diledi
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/18/2138.jpg[/img][/url]
Sivasspor'da idmanda kavga ettiği takım arkadaşı Souleymane Keita ile birlikte süresiz kadro dışı bırakılan Mehmet Yıldız, camiadan özür diledi. Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, 13 Ekim Çarşamba günü takım arkadaşı Souleymane Keita ile aralarında istenmeden yaşanan olayların kendisini derinden üzdüğünü kaydetti. Mehmet Yıldız, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Bir anlık öfkeyle içine düştüğümüz durum ve ortaya çıkan fotoğraf hiçbir zaman arzu etmediğim ve onaylayamayacağım şeylere neden oldu. Büyük bir gurur, onur ve şerefle 10 yıldır formasını giydiğim ve kaptanlığını yaptığım Sivasspor'da şimdiye kadar böyle bir olayla ismim anılmamıştır. Talihsizlik olarak nitelendirilecek bu olayla ismimin anılması beni derinden üzmüş ve yaralamıştır. Benim hayatımda çok farklı yeri olan ve olmaya da devam edecek Sivasspor formasını ve camiasını böyle bir üzücü olayla yalnız bıraktığım için öncelikle yönetim kurulundan, futbolcu arkadaşlarımdan ve büyük Sivasspor camiası ile Sivasspor taraftarlarından özür diliyorum.” Öte yandan Mehmet Yıldız'a yönetim tarafından 150.000 TL para cezası verildiği açıklandı.Ayrıca Keita'nında yönetim tarafından 20.000 Euro'luk para cezasına çarptırıldığı açıklandı. |
Cevap: Mehmet Yıldız özür diledi
işallah affedilirsin be yıldızım sen olmazsan biz oynayamiyoruz
|
özledik seni kaptan buca maçında yerini al kayseri maçında gördük suarezi ve i,şahini senin yenir dolmuyor kaptan YÖNETİM AFFET
|
[COLOR="Blue"]AFFEDİRLER İNŞALLAH YİĞİDOLARIN YILDIZI SENSİZ OLMUYOR SİVAS OYNAYMIYOR HADİ ŞU MORALİMİZİ DÜZELT BE YİĞİDOM..[/COLOR]
|
sanada bu yakışırdı be kaptan aferin sensiz bir sivasspor yetim kalmış gibidir bizim için senin sivas için yaptıklarını unutmadık .unutmayacağız.unutturmayacağız sen küçüklüğünü yaptın top sende mecnun baba (sakın mesut denilenin dolduruşuna gelme lütfennnnnnnn)
|
[B]Özür dilemek erdemliktir.Mehmette hatasının farkına varmış ve özrünü dilemiş.Top yönetimde inşallah en kısa zamanda takımla çalışmalara başlar..[/B]
|
[FONT="Arial Black"]mehmet yıldız sen hatanı anlayıp özür diledin .asıl özür dilemesi gereken yönetimden hiç ses yok.bu kötü gidişatın sebebi yönetimdir.ve asıl özür dilemesi gereken onlardır.döküntü topçuları bir araya toplayan bir yönetim işini yapmamıştır ve bütün kargaşaların sebebi
yönetimdir.en başta özür dilemesi gerekenler bu durumu başarısızlık olarak görmüyorlar ve çıkıp iki kelime etmiyolar taraftarı karamsarlıgfa iten asıl sebep de budur zaten herkes sorumluluk almaktan kaçınıyor ve suç ortada kalıyor.yönetim size sesleniyorum transfere harcamadıgınız paralar şimdi sizi bu durumdan kurtarmıyor demekki para biriktirmek yerine kaliteli oyuncular almak gerekiyormuş sizin anlamadıgınız tarafta bu.geçen yıldan ders aldık diye taraftarı kandırıp geçen yıldan daha kötü takım kuranlar...ÇIKIN VE TARAFTARDAN ÖZÜR DİLEYİN [/FONT] |
mehmet çok hırslı bi oyuncu bu da onda sinir yapıyor maçlarını takip edin anlarsınız ...mehmet affedilir bencee
|
evet şimdi sıra sizde sivas için mehmet yıldız şart ona yapılan bu çirkin davranıştan dolayı yönetim olarak sizler cıkın siz özür dileyin bakalım.O sivas ı hiç bir şekilde yalnız bırakmadı bırakmaz medyadan duyduk dimi günlErce konuşuldu transfer oldu olucak dediler o ne yaptı başkanım olmak üzere taraftarımı sivası seviyorum dedi mutluyum takımımda dedi bizi gururlandırdı eyyyyyy sivassporun yönetim kurulu şu durumu haketmiyo ben mehmet yıldız olsam asıl ben sizi affetmem
|
İnşallah affedilir ve buca maçında ilk 11 de sahada olur
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:00. |