![]() |
FANATİK'Mİ FOTOMAÇ'MI VS........
[COLOR="Black"][B]Arkadaşlar ; malum seyirci sayımız ve nüfusumuz özellikle Büyük Şehirlerdeki nüfusun ne kadar fazla olduğunu bizleri bırakın bütün Türkiye biliyor kahvelerde cafelerde konuşulanlardan azda olsa hepimiz haberdarız herkes sivasın taraftarından bahsediyor.
1-Peki Medyada sivas sporumuz hakkında neden az haber çıkıyor. 2-Sizce en çok sivasspora yer veren Gazete,Tv ve Spor programı hangileri. 3-Örnek;V.Manisa ve Kayseriye dahamı çok yer veriliyor. Paylaşalım konuşalım tartışalım çözüm bulalım hep birlikte hareket edelim yada protesto edelim.[/B][/COLOR]Saygılar.. [I][B][COLOR="Magenta"]UMTçarşı[/COLOR][/B][/I]umtcoskun@hotmail.com |
gazate :fotomaç
tv.tgrt bunlar sivası oldukca yazıyor ve gösteriyorlar bana göre |
cevaplar
1.anadolu takımı olduğumuz için 2.fanatik 3.hayır |
[QUOTE=UMTçarşı][COLOR="Black"][B]Arkadaşlar ; malum seyirci sayımız ve nüfusumuz özellikle Büyük Şehirlerdeki nüfusun ne kadar fazla olduğunu bizleri bırakın bütün Türkiye biliyor kahvelerde cafelerde konuşulanlardan azda olsa hepimiz haberdarız herkes sivasın taraftarından bahsediyor.
1-Peki Medyada sivas sporumuz hakkında neden az haber çıkıyor. 2-Sizce en çok sivasspora yer veren Gazete,Tv ve Spor programı hangileri. 3-Örnek;V.Manisa ve Kayseriye dahamı çok yer veriliyor. Paylaşalım konuşalım tartışalım çözüm bulalım hep birlikte hareket edelim yada protesto edelim.[/B][/COLOR]Saygılar.. [I][B][COLOR="Magenta"]UMTçarşı[/COLOR][/B][/I]umtcoskun@hotmail.com[/QUOTE] ÜMİT KARDEŞ SANA KATILIYORUM bizde senin gibi düşündüğümüz için e-mail protestosu uyoluna başvurduk forumlarda war... belki e-mail protestosundan başka fikri olan arkadaşlar wardır... saygılar |
:rolleyes: fanatik bence daha çok yer veriyo orada oğuz dizer tunc kayacı gibi iyi köşe yazarları devamlı macımıza gelip çok güzel yazılarını okyorum fotommaç ise tam bir fenerbaçe yalakası star gazetesimde ara ara burada fanatik gazetesine tşkkürü borc biliriz
|
[QUOTE=hakandemirezen]gazate :fotomaç
tv.tgrt bunlar sivası oldukca yazıyor ve gösteriyorlar bana göre 1-Bencede FOTOMAÇ gazete olarak web olarakda daha çok yer veriyor gibi geliyor. 2-Kanallardada hem fikiriz kardeş TGRT,STAR,TV8(özellikle ve goolde sinanengin ve sunucu çok övüyor sivastan dikkat edin herprogramda sivas örnek gösteriliyor) 3-Bence bütün basın olmasada genelde basında sanayisi kuvvetli Kayseri zorlu holding yüzünden Vestel daha çok yer buluyor biz başarısız olsak ismimizi bile zor duyarız..(Medya=çıkar=reklam) |
[QUOTE=s-kose]:rolleyes: fanatik bence daha çok yer veriyo orada oğuz dizer tunc kayacı gibi iyi köşe yazarları devamlı macımıza gelip çok güzel yazılarını okyorum fotommaç ise tam bir fenerbaçe yalakası star gazetesimde ara ara burada fanatik gazetesine tşkkürü borc biliriz[/QUOTE]
ama şunuda unutma artık fotomaç TURGAY CİNERin Yani sabah-fotomaç-atv-bjk li gibi |
[QUOTE=spainloco]ÜMİT KARDEŞ SANA KATILIYORUM bizde senin gibi düşündüğümüz için e-mail protestosu uyoluna başvurduk forumlarda war...
belki e-mail protestosundan başka fikri olan arkadaşlar wardır... saygılar[/QUOTE] evet kardeşim sana katılıyorum medyanın bu ilgiziliği için proteto mailleri atıyoruz zaten |
fanatik newspaper daha cok yer veriyo saygılarımla
|
Ben genelde Fanatik te ve Tgrt tv de Sivas tan bahsedildigini goruyorum.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:22. |