SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sivasspor Yönetimi Hakkında (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   SS Yönetiminden Ne Bekliyoruz..? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30454)

emre41 23.10.2010 01:05

SS Yönetiminden Ne Bekliyoruz..?

Hepimizin gözü mü aydın demeli yoksa Allah sonumuzu hayırlara mı yormalı demeli, bilmiyorum ancak artık Mesut BAKKAL devri kapandı. Yönetim başımıza yeni bir teknik direktör getirecek.

Ben şahsımadına söylüyorum; Mesut hoca gibi 6 ayda bir takım değiştiren, vizyonu dar, tek amacı para kazanmak olan hocalardan birini istemiyorum. Genç, bu takımda ciddi revizyona gidecek hoca istiyorum.

Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yönetim nasıl hareket etmeli; yeni hoca sizce nasıl olmalı; neler yapmalı?

Malum burada Mesut hocayı çok ikaz ettik, kadro konusunda ama o bildiğini okudu. Belki yönetim söylediklerimizi dikkate alır.

yigido_sampiyon 23.10.2010 01:09

Cevap: YÖNETİMDEN NE BEKLİYORUZ?????

[QUOTE=emre41;662497]Hepimizin gözü mü aydın demeli yoksa Allah sonumuzu hayırlara mı yormalı demeli, bilmiyorum nacak artık Mesut BAKKAL devri kapandı. Yönetim başımıza yeni bir teknik direktör getirecek.

Ben şahsımadına söylüyorum; Mesut hoca gibi 6 ayda bir takım değiştiren, vizyonu dar, tek amacı para kazanmak olan hocalardan birini istemiyorum. Genç, bu takımda ciddi revizyona gidecek hoca istiyorum.

Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yönetim nasıl hareket etmeli; yeni hoca sizce nasıl olmalı; neler yapmalı?

Malum burada Mesut hocayı çok ikaz ettik, kadro konusunda ama o bildiğini okudu. Belki yönetim söylediklerimizi dikkate alır.[/QUOTE]

[B]mesut bakkalın istifa etmesini isteyenlerden biride benim...ancak kendisi hakkında yorum yaparken biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor..."tek amacı para kazanmak" cümlesi oldukça ağır bir söz ve bize yakışmayan bir söz...

eleştiri yapalım ancak kişisel hakarete giren sözler söylemeyelim...[/B]

emre41 23.10.2010 01:11

tek amacı para kazanmanın nesi hakaret? Öyle değildi de neden istifa etmedi. Kaldı ki ben orada genel konuştum

tekdoktirin 23.10.2010 01:12

TA BİKİ RIZAYI GETİRMELİ GELİRSE ZOR GİBİ AMA SIVASTA KAHRAMANDA OLABİLME FIRSATI DODU ONA BENCE İŞTE TAM ZAMANI SIVASLI OLMAKLAZIM BENCE HİÇ BİRŞEYE BAKMAMAKLAZIM BELKİ BABA SI FELAN İKNA EDER İŞALLAH DERİM TOPLAR TAKIMI EMİNİM

zaral 23.10.2010 01:12

[B][FONT="Arial Narrow"]gardaş ya getirebiliyorlarsa gerçekten bir marka hoca lazım eğer o olmuyorsa genç hırslı takımı gençleştirerek ileriye dönük planları olan bir hoca gerekiyor bence zaten bu sene epey bi koptuk tepeden en azından yenibir sistem ve gençleştirmeye gitsek en azından önümüzdeki sezona hazırlık olur [/FONT][/B]

tanju_58 23.10.2010 01:13

Ben hemşerimiz Rıza Çalımbay'ın teknik direktörlüğe getirilmesini bekliyor ve istiyorum.Eskişehirspordan ali cengiz oyunlarıyla gönderildi.Onun hırsına ihtiyacımız var.

58akif34 23.10.2010 01:13

mesut bakkal istifa ettımı arkadaslar haber nereden ben bulamadım öyle bır haber

yigido_sampiyon 23.10.2010 01:14

[B]eğer rıza çalımbay gelirse bu sene belki bizi ligde tutar sonraki sezon aynı durumda oluruz diye düşünüyorum...umarım en iyisi olur sivasspor için...ama nedense rıza çalımbay ismi bende bir heyecan uyandırmıyor...[/B]

zkrllh58 23.10.2010 01:14

yonetimden bekledigimiz hedefi buyuk olan hoca vizyonu genis olan hoca istiyoruz birde fikret unsalin gitmesini.

58candide58 23.10.2010 01:19

[QUOTE=58akif34;662507]mesut bakkal istifa ettımı arkadaslar haber nereden ben bulamadım öyle bır haber[/QUOTE]

haber resmi siteden...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:59.