![]() |
KİM GELSİN
teknik direktor olarak kimin gelmesini isteriz
|
Cevap: KİM GELSİN
daum zico ya da fatih terim derim ben
|
[B]fatih terim gelsin [/B]
|
[QUOTE=zkrllh58;662520]daum zico ya da fatih terim derim ben[/QUOTE]
[B] üçüde gelmez...ayrıca üçününde gelmesini istemem!!![/B] |
[B][FONT="Arial Narrow"]rıza yada rıdvan olabilir bence aslında bu hocalarda biraz fazla munis mizaca sahip ama aklıma şuan başka kimse gelmiyor yoksa bize ziya doğan yılmaz vural tarzı nda ama onlardan daha genç hırslı tuttuğunu koparan bir hoca lazım [/FONT][/B]
|
[QUOTE=zkrllh58;662520]daum zico ya da fatih terim derim ben[/QUOTE]
[B]jose mourinho guardiola ya da maradona derim ben.. kardeşim biraz gerçekçi olalım o dediğin adamların 3. de Sivaspor a gelmez.[/B] |
biraz mantıklı yorum yapın.
daumun ziconun f.terim in gelebileceğini aklınız alıyor mu? mantıklı hareket edin arkadaşlar. ben ya rıza hocanın ya da ismail kartal ın gelmesini isterim inş olur. |
[B][CENTER][QUOTE=yeniceri_can;662528][B]jose mourinho guardiola ya da maradona derim ben..
kardeşim biraz gerçekçi olalım o dediğin adamların 3. de Sivaspor a gelmez.[/B][/QUOTE] PUHAHAHAHA Bi Adamda Bunları Beğenmiyor Bile Ben İstemem Üçünüde Diyor... Seninkileri Beğenir Belki Can puahahaaa Mourinho Guardiola Maradona Seç Kardeş :D :D[/CENTER][/B] |
[B]ben takımın başına ismail kartalın gelmesini isterim...bir kere ismail hoca sivassporu şampiyon yaptı ve sivas şehrinde bir ağırlığı ve değeri var...hemde süper ligde yıpranmamış bir isim...
yoksa giray bulaklar, güvenç kurtarlar gelecekse niye gönderdik mesut bakkalı!!![/B] |
[B][COLOR="Blue"]GETIREBILIRLERSE (SAYET GELIRSE)
[COLOR="Red"]ABDULLAH AVCI [/COLOR] YOGUN SEYIRCI DESTEGI OLAN BIR SEHIR TAKIMINDA MUTLAKA BASARILI OLACAKTIR[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:24. |