![]() |
Ciddi Derecede Kaleci Sorunu
[B][CENTER]Geçen Sezondan İtibaren Kaleci Sorunu Yaşadığımız Kanaatindeyim...
Akın'ın Performansı Her Geçen Gün Kötüleşiyor ve Gitgide Akın Sıradanlaşıyor Diye Düşünüyorum.Bunda Defasn vs. Etkenleri İleri Sürenler Olabilir Ama Ciddi Derecede Kaleci Olarak Sıkıntıdayız. Son 3 Maça Göz Atarsak ; Kayseri'de Yenilen 4 Gol Buca Maçındaki Gol ve Manisadan Yenilen 2 Gol.Neredeyse Tamamı Kaleci Hatası... Maç İçinde Yapılan Hatalardan Hiç Bahsetmiyorum Bile.Gelen Her Yan Top Kalemizde Pozisyon Oluyor.Kaleci Müdahelesi Diye Bir Etki Söz Konusu Değil.Özellikle Manisa Maçı Benim Açımdan Kaleye Feryadımın Hat Safhaya Ulaştığı Maçtır... Kanaatimce İlk İşe Kaleyle Başlamalıyız... Sizin Bu Konudaki Görüşleriniz Neler?[/CENTER][/B] |
Cevap: Ciddi Derecede Kaleci Sorunu
Elimizde herkesin gelecegin milli takim kalecisi dedigi hem egitimi hemde yetenekleriyle Alisan gibi isim varken biz böyle hem ayni seyleri konusup duracagiz anlasilan.
|
[B]ne kadar seersek sevelim kendide heba oluyor bizde.[/B]
|
Son zamanlarda bende cok formsuz oldugunu dusunuyorum,kendısını cok agır da buluyorum bu aralar. Gecen sene de kısısel hataları bıze zarar vermısdı. Bu senede zarar verıyor,umarım bı an once o da kendını toparlar,kendısını sevıyoruz en kısa zamanda kendıne gelmesını beklıyoruz..
|
riza hoça ikinci yari takima baya isim katar baya oyuncu gönderir.
|
Kesinlikle doğru tespit, Sivasspor'un 2 iyi kaleciye ihtiyacı var.
Yıllardır yazıyorum ama nafile hala Akın'a iyi diyen seyirciler var ! |
Kaleci sorunu var, her takımda olduğu gibi.ancak bizim kalecimiz özellikle yan toplarda ve duran toplarda çok ama çok zaafiyet yaşıyor,çok hata yapıyor.manisa maçı buna canlı örnek, defans toparlanmaya başlasa da kaleci formunda olmaz sa yapacak bir şey yok.acilen diyorum ya gençlerden kaleci seçilmeli (trabzonun yaptığı gibi) uzun vadede kullanılmalı ya da akına ve diğer kaleciye gerekli uyarı, motivasyon ve çalışmlara ağırlık verilmeli.
|
Kaleci sorunu sade Sivassporun sorunu degil Türk futbolunun sorunu olarak görüyorum ben..
|
[B]Dün akının yediği ilk golden sonra çıldırdım resmen.Amatör kaleci yemez bee kardeşim o golü.Kesinlikle haklısın.Alişana şans verilmeli bence..[/B]
|
[FONT="Book Antiqua"][COLOR="Red"]Yap Trabzonun yaptığı gibi. Genç oyuncuna ver şansı. Tutarsa kardasın, tutmazsa zarar da etmezsin. Ne de olsa onun yiyeceğini şimdiki de yiyor. Ama işin sonunda yeni bir kaleci kazanmak da var.[/COLOR][/FONT]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:45. |