![]() |
Hep Destek Tam Destek Öyleyse Haydi İnönüye...
[B]Pazar günü Rıza hocamız ile ilk lig maçına çıkıyoruz. Maçımız da İstanbul'da malum. Taraftarlar olarak bu zor günlerimizde takımımızın yanında olmalıyız. Taraftara düşen görevi yerine getirmeliyiz. Takımımıza özellikle de futbolculara ve de Rıza hocamıza bu desteği göstermeliyiz. Bizim onların arkalarında olduğumuzu iyice bilsinler...
Çokluğumuzu ile övündüğümüz İstannul'da bize ayrılan bölümü dolduralım yiğidolar. Takıma destek için İnönüye haydin yiğidolar....[/B] |
Cevap: Hep Destek Tam Destek Öyleyse Haydi İnönüye
sivaslılar olarak taskımımıza sahip çıkmalıyız
sivaslı hem takımına hemde teknik direktörüne sahip çıkma yükümlülüğü vardır bu kötü gününde takıma sahip çıkmaz isekmyok olur bank asya yolungörünüğr bize baişka sivas yok |
pazar günü takımımızı yalnız bırakmıycaz yerımızı alıcaz haydi istanbuldakıYİĞİDOLAR takımımızı yalnız bırakmayalım bize ayrılan yer dolucaktır eminim rıza hocayıda takımımızıda sonuna kadar destekleyelim.
|
[B]bende gelmek istiyom ama öğrenciyim..yani inönüye girecek parayı bulmam mümkün değil..sadece 3 tl'm var..onunlada yarın(cumartesi) iddaa oynayacam inşallah tutarsa maça gelirim..:Dyoksa mümkün değil yanii..:confused:[/B]
|
burada ıst der e büyük iş düşüyor bir organizasyon yapması lazım inşallah bir organizasyon düzenlerler de takımımız yanlız kalmaz unutmayalım ki ıst de milyonlarca sivaslı var
|
İnşallah maçi aliriz çikiş maçimiz olur oyuncularima güven gelir inşallah
|
Riza hoça takimi düzeltecek bu yürekten inaniyorum ikinci yari transferde eseriz.
|
İnşallah Rıza hocamızla çıkacağımız bu maçtan puan alacağız. Ayrıca bu maç bizim kriter maçımız değil. Ayrıca hemen hemen sakatlar harici MErsin karşısına çıkan kadro ile karşılaşacağız. Ben o Beşiktaşı beğenmedim. Eğer iyi konsantre olursak vede Keita Zita Kadir orta saha üçlüsü ile başlarsak ben inanıyorumki bu maçtan puan çıkarırız. Yine diyorum bu maç bizim kriter maçımız değil. Her şeye ölçü olacak maçlar evimizde.. Ama alacağımız puan yada puanlar Galatasaray maçı gibi ekstra puan olacaktırki bu çok önemli...
|
Yarın bize ayrılan yerin dolacağını düşünüyorum. Sivasspor bu sezon ilk defa istanbula gelecek. umarım dernekte çalışma yapar ve herkezi maça getirirler.:rolleyes:
|
[QUOTE=58candide58;664514][B]bende gelmek istiyom ama öğrenciyim..yani inönüye girecek parayı bulmam mümkün değil..sadece 3 tl'm var..onunlada yarın(cumartesi) iddaa oynayacam inşallah tutarsa maça gelirim..:Dyoksa mümkün değil yanii..:confused:[/B][/QUOTE]
Harbi sopalıksın. öğrenciyim dyorsun idda oynuyorsun. Birde gırgır geçiyorsun. :mad: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:10. |