![]() |
Maçı değerlendirelim...
Sivasspor 0:4 İstanbul B.B maçını değerlendirelim...
Maçın en kötüsü kimdi? Maçın en iyisi kimdi? Maçta göze çarpanlar? Ne gibi eksiklerimiz var? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? |
Cevap: Maçı değerlendirelim...
yazik,bizim futbolcularimiz yalniz kendilerini göstere bilmesi icin sadece büyük takimlara karsi futbol oynuyor gecen haftadadaki maca bak birde bugüne bak.paf takimla oynasaydik bu sonuctan daha iyi sonuc alirdik,keske ligde 17 büyük takim olsaydida futbolcularimiz kendilerini göstere bilselerdi,bu maclardan puan alamadiktan sonra kimlerden puan toplayacagiz,gecen sezon denizlisporun yasadiklarini yasiyoruz,elbet takimda taslar yerine oturacak ama bu sezon sonunda ligde kalmamiza saglayacagini hic sanmiyorum
|
[B][LEFT][CENTER][COLOR="Red"]YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ FUTBOLCULARA,İNSANDA BİRAZ GRUR OLUR,BEŞİKTAŞ MAÇININ %1 İNİ MÜCADELE ETMEDİNİZ,A2 TAKIMIYLA ÇIKSAK HİÇ DEĞİLSE ONLAR DAHA ÇOK MÜCADELE EDER,GRURLARI VAR ÇÜNKÜ....![/COLOR][/CENTER][/LEFT][/B]
|
macın en ıyısı arevılt yapıdan cıkan zıya erdal hepsı ruhsuz futbolcular revızyon mutlaka sart sedatla ermanla abdurrahman ıvanovs bunlardan bı cacık olmayacagını herkes goruyor dıallo takımın en ıyı ısımlerındeyken yedekte beklıyor alısan kaleye
|
Ziya seni seviyoruz,Allahına kurban senin. Stadda ki ruhsuzları yuhlayan ağızlara ben de katılıyorum. Kanser ettiniz insanı. Sizin yeriniz bu takım değil bankasya topcuları..
|
besiktas macinda o mücadele varken sahada sedat ceyhun kamanan erman yoktu birde o mücadele olan kadir 20.dakikada cikti sorunun cevabi burda galiba.
|
Maçın en kötüsü kimdi? A-dan Y'ye bütün takım. Yönetim
Maçın en iyisi kimdi? "Z"iya Maçta göze çarpanlar? Oyuncular hangi takıa kapak atabiliriz diye düşünüyor. Ne gibi eksiklerimiz var? :) :) :) Deve misali Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? Biz ölmüşüz de ağlayanımız yok |
yaaa boş versene bizim takım adam olmayacak
takımımızda ruh kalmadı futbooll yook oyun yok defans yokk offf offff ne yapalım her hafta aynııı:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: |
[QUOTE=yigidoss;666251]Maçın en kötüsü kimdi? A-dan Y'ye bütün takım. Yönetim
Maçın en iyisi kimdi? "Z"iya Maçta göze çarpanlar? Oyuncular hangi takıa kapak atabiliriz diye düşünüyor. Ne gibi eksiklerimiz var? :) :) :) Deve misali Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? Biz ölmüşüz de ağlayanımız yok[/QUOTE] BAŞKANINDAN MALZEMECİSİNE KADAR HERKES GİTMELİ İSTAFAAAAAAAAAAAA |
[FONT="Arial Black"]Degerlendirecek birsey yok.... bu takimi teknik direktör haric komple yenilemek lazim.. tüm yönetim degismeli ve 1-2 oyuncu haric gersi gitmeli....[/FONT]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:38. |