SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Paşa'yı yenip çıkışa geçeceğiz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30602)

SivasSpor.Com 12.11.2010 13:37

Paşa'yı yenip çıkışa geçeceğiz

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/mecnnbsk.jpg[/IMG]

Sivas Platformu'nun İstanbul Feshane'de Organize Ettiği "Sivas Tanıtım Günleri" Çerçevesindeki Etkinliğe Katılan, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz Kasımpaşa maçı ile çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de başarısız bir sezon geçiren Sivasspor'da Başkanı Mecnun Otyakmaz, Kasımpaşa maçını kazanıp çıkışa geçmek istediklerini söyledi.
Sivas Platformu'nun İstanbul Feshane'de organize ettiği "Sivas Tanıtım Günleri" çerçevesindeki etkinliğe katılan, Sivasspor kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Cihan muhabirinin sorularını yanıtladı. Başkan Otyakmaz, şöyle konuştu;

"Kasımpaşa gerçekten son iki maçtır iyi performans sergiliyor, her iki takım içinde çok önemli bir karşılaşma olacak, inşallah son maçtan çıkardığımız dersle bu maçı kazanmayı başaracağız. Bu sezon çok üzdüğümüz taraftarımızı sevindireceğiz."

Mecnun Otyakmaz, bu sene ligde kalacaklarını da ifade ederken, "Ligin henüz dörtte birlik bölümü bitmiş durumda, köprünün altından çok sular geçecektir. Takımdaki pozitif ışığı gördükten sonra ise ilerleyen haftalarda sorun yaşayacağımızı sanmıyorum." diye konuştu.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın doğru bir tercih olduğunu da belirten Başkan Otyakmaz, "Rıza hocamızla uzun yıllardır beraber çalışmak istiyorduk. İnşaallah bu karşılaşmayla birlikte ne kadar doğru tercih yaptığımızı göstereceğiz." dedi.

Öte yandan açılışa çok sayıda davetli katılırken başkan Mecnun Otyakmaz, Doğanşar ilçesinin stantında yöresel yemek olan Madımak çorbasını içti.

[B]Cihan Haber Ajansı [/B]

ibrahim58 12.11.2010 14:12

Cevap: Paşa'yı yenip çıkışa geçeceğiz

başkanım inşallah öyle olur.sizede hocamızada güveniyoruz.sizden tek isteğim benim şudur.lütfen devre arasında iyi transferler yapın.bu formayı haketmeyen tek bir futbolcu bile kalmasın takımımızda.savaşan onurla bu formayı terletecek,bu formanın HAKKINI VERECEK futbolcular transfer edin.ÇÜNKÜ BAŞKA SİVASSPOR YOK.....

masteraydin 12.11.2010 14:13

Bende inanmak istiyorum .ama ilk devre işimiz cok zor be başkanım.

Salim58 12.11.2010 14:16

[I][B]Kasımpaşa son iki maçta çıkışa geçtiyse bizde Kasımpaşayı yenerek çıkışa geçeriz.

BaşkanTakımdaki pozitif ışığı gördüyse fazla söze gerek yok...
Bakalım bu pozitif ışığı hafta sonu bizde görebilecekmiyiz...[/B][/I]

turks 12.11.2010 14:19

:rolleyes: inşallah başkanım hadi hayırlısı bakalım

eyupkocak 12.11.2010 14:54

biz de inanmak istiyoruz ama takıma güvenümiz kalmadı açıkçası

MaXiMuM 12.11.2010 14:58

[QUOTE=Salim58;667757][I][B]Kasımpaşa son iki maçta çıkışa geçtiyse bizde Kasımpaşayı yenerek çıkışa geçeriz.

BaşkanTakımdaki pozitif ışığı gördüyse fazla söze gerek yok...
Bakalım bu pozitif ışığı hafta sonu bizde görebilecekmiyiz...[/B][/I][/QUOTE]

[I][B]Tünelin diğer ucunda bir ışık görünüyor ama ne olduğunu ben çözemedim...
Gün ışığımı yoksa karşıdan gelen tren ışığımı :)[/B][/I]

turks 12.11.2010 15:56

[QUOTE=MaXiMuM;667769][I][B]Tünelin diğer ucunda bir ışık görünüyor ama ne olduğunu ben çözemedim...
Gün ışığımı yoksa karşıdan gelen tren ışığımı :)[/B][/I][/QUOTE]

:D:D:D:D:D güzel espiri

58Sivaslilar 12.11.2010 15:59

HELAL SANA MEJNUN BASKAN takima söz gecirmek senin hakindir DÖRT DÖNÜM BOSTAN YANGEL OSMAN YOK ALDIKLARI PARANIN HAKKINI VERSINLER

effenberg 12.11.2010 16:01

Salim58 in dedigi gibi Kasimpasa son iki mac da cok iyi oynadi ve moral buldular isimizim kolay olacagini hic sanmiyorum..

Diger yandan bu hafta yapilan Özel Kamp ve Baskanin aciklamalari bakalim takima nasil bir etkisi olmus???.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:28.