![]() |
Yönetimden Ricamız Var
Fırtına gibi estiğimiz yıllarda maraton tribünün üst tarafında ANADOLUNUN YILLARCA SÜREN SUSKUNLUĞUNUN ÇIĞLIĞIDIR SİVASSPOR yazılı pankartımızın aynı yere daha büyük bir şekilde asılmasını rica ediyoruz.
|
Cevap: Yönetimden Ricamız Var
çok doğru bir söz söylemişin bizim o pankarttan sonra anadoludan sampiyon çıktı
o pankartı daha janjanlı yapıp tekrar asmak gerekir yönetim bari burda düzgün iş yapsın neden kaldırdılar anlamamak lazım birilerinin sivas zorunamı gidiyor inadına yiğido |
kardes o pankartı yönetim neden assın yönetimlik bir is değilki...onu taraftar grubu asacak ...yönetim bildiğim kadarıyla bu islerle ilgilenmez
|
Pankartı asmak mesele degil kii o pankartı asacak oyun futbol ve futbolcumuz yok maalesef assak ne alaka rakibi kendimizemi güldürecegiz.
|
asılması için ne gerekiyorsa yapılsın
|
Herkesin birbirinden beklemesi çok yersiz benim teklifim yönetimin bu pankartı esas yerine yani maraton tribününün üst tarafına asması.Bu Yazı bizim uğurumuz bu bir gerçek.
|
çok doğru bir tespit
|
Olur neden olmasin
|
[QUOTE=ressam58;669246]Fırtına gibi estiğimiz yıllarda maraton tribünün üst tarafında ANADOLUNUN YILLARCA SÜREN SUSKUNLUĞUNUN ÇIĞLIĞIDIR SİVASSPOR yazılı pankartımızın aynı yere daha büyük bir şekilde asılmasını rica ediyoruz.[/QUOTE]
[B] Allah razı olsun kardeşim senden benimde sürekli aklımdaydı bu.O yazıyı neden söktüler diye hep düşünür dururdum.O yazı Sivasspor'umuzu tam olarak tanımlıyor.Geri istiyoruz..[/B] |
ÇOK İYİ FİKİR AYNEN KATILIYORUM
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:43. |