![]() |
İstanbuldaki Yiğidoların Dikkatine
[B]İstanbulda Yaşayan Hemşerilerimiz Bugün Sancaktepe Belediye Baskanının Yaptığı açıklamada İStanbulda Ne Kadar Sivaslı Varsa Bu Hafta ankaraya Gençlerbirliği Maçına Gönderebilirim Dedi Gitmek İsteyenler Bi Şekilde Yola Cıkmadan Önce İsim Yazdırmaları Gerekiyor İstanbuldaki Yiğidoların Örgütlenip Bu Olayı Çözeceğine İnanıyorum
Ankarada Görüşmek Dileğiyle .. Alemde YENİÇERİ..![/B] |
Cevap: İstanbuldaki Yiğidoların Dikkatine
istanbuldaki sivaslılar istanbuldaki maclarımıza gitmiyolar kaldıki ankaraya gitsinler:D
|
[B]Kendilerine Kalmış .. Sonra İmkan yok Deyip Ortaya DüşmesinLer İşte İmkan İşte Fırsat BiLader..[/B]
|
haklısın tabiki biz üzerimize düsen görevlerimizi yapalımda gerisini onlara bırakalım..
|
[B]Herkes kendi adına yorum yapsın başkalarının adına yorum yapmayınız büyük bir kitleyi dışlamak yok saymak kimsenin haddine değil [/B]
|
[QUOTE=NAUGHTYBOY58;670297][B]İstanbulda Yaşayan Hemşerilerimiz Bugün Sancaktepe Belediye Baskanının Yaptığı açıklamada İStanbulda Ne Kadar Sivaslı Varsa Bu Hafta ankaraya Gençlerbirliği Maçına Gönderebilirim Dedi Gitmek İsteyenler Bi Şekilde Yola Cıkmadan Önce İsim Yazdırmaları Gerekiyor İstanbuldaki Yiğidoların Örgütlenip Bu Olayı Çözeceğine İnanıyorum
Ankarada Görüşmek Dileğiyle .. Alemde YENİÇERİ..![/B][/QUOTE] ALLAH RAZI OLSUN SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANINDAN.VE TÜM SİVALI HEMŞERİLERİMDEN KEŞKE ŞU İMKANI İZMİRDE DE BİR ŞAHIS YARATSA ..VALLA GELİRİZ ... |
ANKARAYA MAÇA GİTMEKKKKKKKKK..
İSTANBUL SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANINA BURADAN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.KEŞKE BURDANDA GELEBİLSEK.BİR ORGANİZASYON OLSA
|
iyi güzelde nereye gidip isim yazdıracağız bunun hakkında birisi bilgi verebilirmi lütfen
|
[B]Direk Sancaktepe Belediyesine gidilecek[/B]
|
[QUOTE=gençyiğidoalper;670345]iyi güzelde nereye gidip isim yazdıracağız bunun hakkında birisi bilgi verebilirmi lütfen[/QUOTE]
[B]Akşam belediye başkanımızı dinledim. Maça Gidecek yiğidoların sancaktepe sivaslılar derneğine veya mecdiyeköydeki sivaslılar platformuna isim yazdırmaları gerekiyormuş.[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:20. |