![]() |
TRT SPIKERI CILDIRTTI
Genclerbirligi - Sivasspor macini radyodan dinliyorum.. trt spikeri sivassporda surekli gaziantep diye bahsediyor 20 seferde ayni hata yapilmazki...
|
Cevap: TRT SPIKERI CILDIRTTI
Konu açılacak birşey mi şimdi bu? Napalım Ölelim mi?
|
ne oldu yani şimdi
|
arkadaslar, bende radyodan dinledim. böyle acemileri nasil spiker yapiyorlar anlamiyorum, adam okadar acemiki deplasmana giden takimin adini biliyorda evinde oynayan takimin adini bilmiyor. bukadarida pes
|
TRT nin bunamış spikerleri, maçı anlatamaz, birdenbire gol der, atağı söyleyemez, skoru söylemez, takımların isimlerini karıştırır, isimleri bilmez, maçı katlederler, gol olur kimin attığını söylemez vs vs....
|
Bir tek Gençlerbirliği'ne Gaziantepspor demesi mi kusur??? Sivasspor atak yapıyor topla oynayan oyuncularımızın adı yokmuş gibi "Sivasspor atakta", "top Sivasspor'lu futbolcu da", "orada topa vuran Sivasspor'lu futbolcu" diyor. Diyorlar. Bir türlü bizi öğrenemediler, futbolcularımızı öğrenemediler, bizde böyle kötü sonuçlarla kendimizi unuttturmaya çalışıyoruz.
Aslında bu maçı kazanmak için 2. yarıda pekte birşey yapmadık. İsteseydik kazanırdık ama istemedik.. Bu gerçek bugünde sahnedeydi.. |
[QUOTE=KaLeLi |44|;671032]Konu açılacak birşey mi şimdi bu? Napalım Ölelim mi?[/QUOTE]adam konuyu açmış eleştırecek ne var burda herkes ışını duzgun yapsın sivasspor armasıyla tarıhıyle farklıdır.
|
ben radyodan dinlemedim televizyondan izledim ama dediklerinizie göre spiker acemiymiş daha doğrusu spiker olmaması gereken biriymiş ne diyelim nede olsa trt :) çok yaşanıyor bu kanalda bu tür olaylar
|
Nasıl bir trt anlayışı bu maçın özetini veriyorsun ikinci yarıyı hiç göstermiyorsun trt senin amacın ne?
|
[B]ben bu sene lig tv ye üye oldum. radyodaki spikerlere artik ugrasmiyorum :D[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:09. |