![]() |
Keçiören Sportif A.Ş -4.Eylül Belediye
4 Eylül belediyesporumuz bu hafta önemli bir maça çıkıyor keçiörenspor ile..
karşılaşma perşembe günü 13.30 da Ankara yenimahalle hasan doğan stadında oynanacak.. orada olup takımımızı yalnız bırakmayalım sivasspor atkılarımızla gelip en iyi şekilde desteğimizi verelim ! gelmek isteyen stadın yerini bilmeyenler için stad ivedik metro çıkışı na çok yakın hemen görürsünüz zaten.. gelmek isteyenler bu başlığa yazabilir.. görüşmek üzere.. |
Cevap: Keçiören Sportif A.Ş -4.Eylül Belediye
Sivasımızın bu takımına başarılar dilerim.Sivassporlu olduğum için gitmiyorum.
İnşallah Sivaslı hemşerilerimizin beklediği puanlar çıkar. |
[B][I]Bu maça gitmeyi gerçekten çok istiyordum hafta içi olması işleri biraz zorlaştırdı,Yiğido zoru sever diyor yinede bu maça gitmek için tüm imkanlarımı zorlayacağımı belirtmek istiyorum.
Kuralar çekilince bir Sivas takımı daha Başkente gelecek diye sevinmiştim,İnşaallah bu sevincimiz kursağımızda kalmazda bu maçta bize düşen görevi yerine getirmeye çalışırız....[/I][/B] |
[QUOTE=Salim58;675063][B][I]Bu maça gitmeyi gerçekten çok istiyordum hafta içi olması işleri biraz zorlaştırdı,Yiğido zoru sever diyor yinede bu maça gitmek için tüm imkanlarımı zorlayacağımı belirtmek istiyorum.
Kuralar çekilince bir Sivas takımı daha Başkente gelecek diye sevinmiştim,İnşaallah bu sevincimiz kursağımızda kalmazda bu maçta bize düşen görevi yerine getirmeye çalışırız....[/I][/B][/QUOTE] Sen duramazsın gidersiiiiiiiiiiiin |
bende mactaymmm o saat
|
[B]belediyenin yigidolarina basarilar eminim kazanirlar
valla sivasspordan daha istikrarli takim kesin kazanir [/B] |
ankarada oturan yiğidolara duyruluur:D
|
[CENTER][B][I]Keçiören Sportif A.Ş ( [COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]1[/FONT][/COLOR] ) 4.Eylül Belediyespor ( [COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]2 [/FONT][/COLOR]) [/I][/B]
[B]Maç Sonucu..[/B][/CENTER] |
Süper gidiyor yavru yiğidolar :)
|
helal olsun hepsını kutlarım
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:38. |