SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Hakemler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=51)
-   -   Yunus Yıldırım Herşeyi Unutmuş! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30828)

Abdullah DuMaN 18.12.2010 20:14

Yunus Yıldırım Herşeyi Unutmuş!

Yunus Yıldırım Fenerbahçe ve Takımımız arasında yapılan maçta birçok şeyi gözden kaçırdı sezon öncesi geçirdiği sakatlıktan dolayı sezona geç başlayan FİFA kokartlı hakemimizin bu kadar hataya düşmesi Beni hayrete düşürdü
Galiba futboldan uzak kaldığından bazı kuralları unutmuş olmalı

Fenerbahçeli futbolcular 6-7 kez penaltı beklediler özellikle Dia 3 pozisyonda uzun süreli itirazlarda bulundu eğer penaltıysa ver penaltıyı değilse neden 7 pozisyondan birinde bile kart çıkmıyor bizim futbolcularımızın rakibe temasında kartı yapıştırıyorsunda Mehmet Topuzun gözünün önünde Ceyhuna attığı yumruğu göremiyormusun Alexin o ligimizin en değerli futbolcularından olan Alexin genç Ziyaya yaptığı hareketdemi görmedin hadi sen görmedin Ziya 4. Hakemin üstüne düştü odamı görmedi İbrahim Şahin ve Ermanın yarım metre geride olduğu pozisyonlarda ofsayt bayrakları kalktı
Dia'nın Ramoviç'e Topsuz alanda attığı tekme
Bekir'in Ramoviç'e yaptıkları ve daha neler neler...
Türkiye Futbol Federasyonu lütfen hakemlerimize eğitim verin yada maçlara Büyük takımlardan etkilenmeyen hakemler atayın...

eyupkocak 18.12.2010 20:18

Cevap: Yunus Yıldırım Herşeyi Unutmuş!

adam futbolu unut be kardeşim iki tarafı da tatmin edemedi
bu adama liğ de görev verilmemeli

zaralı19 18.12.2010 20:18

ben böyle hakem görmedim bu kadar fenerbahçe tutulmaz ki 12 kişi ile maç aldılar helal olsunnnnnnnnn:@

mucahitbaba58 18.12.2010 20:20

Federasyon bu sirk hayvanlarini gormedigi muddetce bizim once hakemi sonrada rakibi yenmemiz gerekiyor federasyona lanet olsun raaist fasist ne ararsan var

subasi29 18.12.2010 20:40

Tipi Bozuk Karaktersiz Adam,Bugun Ne Oldugu Belirsiz Bir Hakem Vardi

mucahitbaba58 18.12.2010 20:44

[B]arkadaslar ben federasyonu aradim ve msj biraktim umarim ulasir oraya kinadigimi ve f5 macinin posizyonlarina dikkatlice bakilmasini
ve onlari lanet ettim kinadim ve bir kac sey daa saydim buyrun cesareti olan varsa yapsin

0212 362 24 80 merkez hakem kurulu nr [/B]

58temha 18.12.2010 20:49

Böyle Hakem Olmaz Hiç Olmadık Zamanlarda Verir Ama Hep Geldiği Zamanlarda Veriyor Bu Hakem Futbolu Unutmuş NOT : Birdaha Sakatlanırsan İnşallah Bidaha Hakemlik Yapmazsın

şarkışla 58 18.12.2010 20:49

Bence hakem iyiydi.Kadıköyde seyirci baskısının yüksek olduğu yerde baskıya iyi direndi.Hele İvanosun eline penaltı çalabilirdi sertliğimize pirim tanıdı başka hakemolsa 1-2 kırmızı kart görebilirdik.Alex in Ziya yı tartaklaması ve M.topuz un Ceyhuna hareketini ıska geçti o kadar

58temha 18.12.2010 20:50

mücahit abi çok iyi yapmışsın tşk ler

58isML58 18.12.2010 20:52

Allah hakemin belasini wersin 2 net kirmizi karti cikartmadi ve seyirciden korktugu o kadar belliydiki...... Allah aldigin butun parayi bogazinda biarksin eger coluk cocuguna harciycaksan Allah en kotu belayi butun ailenin basina wersin, senin gibi hakem olmaz olsun fb liler butun faulleri calarken bize hic birsey yapmadiii. Bu mactaki cikarlarini hepsi ailenin we senin basina beddua olarak yagsin, basina gelebilecek en kotu seyler gelsin......

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:37.