![]() |
Eleştiri başka küstahlık başka!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg[/IMG]
[B][B] Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi[/B][/B] Adamın birisi kışın bir köyden başka bir köye gidiyormuş, Varacağı köyün yakınlarına gelince köyün köpekleri havlayarak adamın üzerine yürümüşler,adam sağa sola bakmış kaçacak yer yok,yere eğilip taş alarak kendini savunmak istemiş,ama taşlar don olduğu için bir türlü yerden koparıp alamamış,sonrada kendi kendine " Ey Allah'ın bu nasıl bir köy,taşları bağlayıp köpekleri salmışlar.." demiş. Dünkü " Sivasspor'u bekleyen asıl tehlike " başlıklı yazımı Sivasspor.com sitesi alıp yayınlamış,okuyucularda altına yorum yapmış. İyi niyetli eleştiri yapanları tenzih ediyorum ama bazı kuş beyinliler,ukala ukala bir şeyler yazıp,sözüm ona beni eleştirmişler! Sen kimsin,kaç kuruşluk adamsın bilmiyorum ama ucuz ve basit olduğun belli. Sivasspor konusunda beni eleştirmek için,benden daha çok emek vermen lazım. Çeşitli rumuzlarla saçma sapan bir şeyler yazmışlar. Ey terbiyesiz adam! Sivasspor'un ilk yarıda hakemlerden yana dertli olduğunu yazıp,ikinci yarıdada dikkatli olması gerektiğini yazmam seni niçin rahatsız ediyor? Bu yazı normal bir insanı rahatsız etmemesi gerekir ama bir-kaç kişiyi nicin rahatsız etmiş anlamış değilim! Öyle veya böyle,kabul et,yada etme! Sivasspo'un hakkını savunan,taraftarın derdini dile getiren birisine nasıl olurda küstahça şeyler yazarsın. Aslında asıl söylemek istediklerimi yukarıdaki hikayeyi yazarak söylediğimi düşünüyorum ama yinede bir kaç satırda olsa yazmak istedim. İşte bu yazı ve yorumlar beni bir konuda daha haklı çıkardı. Hep söylediğim bir şey var. Sivaslı,ne zaman,nerede,kime ve nasıl tepki gsötereceğini bilmiyor diye. Gerçektende öyle. Baksanıza,futbolcular,yönetim ve teknik heyet hakemlerden yana dert yanıyor,kendini taraftar sanan bazı zeka özürlülerde bu gerçekleri bırakıp sağa sola salyalarını akıtıyor. Eğer içimde birazcık Sivas ve Sivasspor sevgisi olmasın,inanın bu insanların yaşadığı,şehirde yaşamak istemem,tututuğu takımıda tutmak istemem. Ancak pireye kızıpta yorgan yakmanında yanlış olduğunuda iyi bilenlerdenim. Ayrıca bir konuyuda özellikle belirtmek istiyorum,altına otobüs ayarlayıp deplasmana gönderdiğim,oradada bir şekilde biletlerini ayarlayıp maça soktuğum sözüm ona taraftar bana Sivasspor konusunda laf söylüyorda ona yanıyorum! Gerçek Sivaslıya selam,sahtesine lanet olsun.... |
Cevap: Eleştiri başka küstahlık başka!
SAYIN YİĞİT SİZİN SIVASLINIZ BENİ MUTLU EDİYOR SİZE KATILI YORUM BİZİM ÇAKMA SIVASLI LARA İHTİYACIMIZ YOK AMA MALESEF ÇOK VAR YAZIK KAHPE ONLAR
|
[B][COLOR="DarkSlateGray"]Buyur burdan yak :) Şimdi burda da ben yazarsam bana da bir yazı yazar Abdullah Bey. Ama bu yazısında haklılık payı çok. Eleştiri yaparken ipin ucunu kaçırmamak lazım. Sanki yazıdaki birkaç ifadede de ipin ucu kaçmış gibime geldi. [/COLOR][/B]
|
Alaatten Metin`den sevgilerle :D
siz anladiniz onu ;) |
abdullah hocam sızın yazılarınızı hergun takıp etmeye calısyorum sızın gıbı yazarlar var oldugu surece sıvassporumuzu savunacak yazaraların artacagına ınanıyorum sızı elestırenler kendılerıne su soruyu sorsun ben acaba abdullah yıgıt kadar sıvassporlumuyum kı onu elestırıyorum...elbette kı sızın de dedıgınız gıbı elestırı olacak ama mantıklı olmalı...
|
Abdullah abi yorumlarını bende takip ediyorum gayet düzeyli ve oldugu gibi yazıyosun. Ben seni spor yazarıda olarak görmüyorum. Spor yazarı tarafsız kişidir. Sen Sivasspor taraftarısın. Ben de zaman zaman bazı şeyleri eleştirince düzeysiz cevaplar aldıgım oldu.. Daha dünkü stadyum fareleri bu işe, Sivasspora yıllarını vermiş ve emek harcamış kişileri yok sayabilir. Bizim ne saygımız ne aile terbiyemiz el verir buna.. Eleştiri herkesin hakkıdır.Ancak düzeyli olmak koşuluyla..
|
[QUOTE=85200258;677733]Abdullah abi yorumlarını bende takip ediyorum gayet düzeyli ve oldugu gibi yazıyosun. Ben seni spor yazarıda olarak görmüyorum. Spor yazarı tarafsız kişidir. Sen Sivasspor taraftarısın. Ben de zaman zaman bazı şeyleri eleştirince düzeysiz cevaplar aldıgım oldu.. Daha dünkü stadyum fareleri bu işe, Sivasspora yıllarını vermiş ve emek harcamış kişileri yok sayabilir. Bizim ne saygımız ne aile terbiyemiz el verir buna.. Eleştiri herkesin hakkıdır.Ancak düzeyli olmak koşuluyla..[/QUOTE]
Bu yazımı yazdıktan sonra postama gelen özel mesajı aynen yayınlıyorum. Bunu yazan arkadaşı eleştirdigim için bu yazıyı yazma geregi duymuş. Abdullah Abinin ne kadar dogru şey anlattıgını belgeleyen bi yazı.. midnight58 nikli elemanın yazısı... "gardaş bi sorunun varsa söle hemşehri dedik yazdık okumak zorunda deilsin bi sınıkıntın varsa söle adres söle gelim sıkıntılarımızı alahh tmm mı dediim gibi yha okamamazlıktan gel yada gel kafanı kestir....." Buyrun site yönetimini işlerini hakkıyla yapmaya davet ediyorum... |
[QUOTE=SivasSpor.Com;677721][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg[/IMG]
[B][B] Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi[/B][/B] Adamın birisi kışın bir köyden başka bir köye gidiyormuş, Varacağı köyün yakınlarına gelince köyün köpekleri havlayarak adamın üzerine yürümüşler,adam sağa sola bakmış kaçacak yer yok,yere eğilip taş alarak kendini savunmak istemiş,ama taşlar don olduğu için bir türlü yerden koparıp alamamış,sonrada kendi kendine " Ey Allah'ın bu nasıl bir köy,taşları bağlayıp köpekleri salmışlar.." demiş. Dünkü " Sivasspor'u bekleyen asıl tehlike " başlıklı yazımı Sivasspor.com sitesi alıp yayınlamış,okuyucularda altına yorum yapmış. İyi niyetli eleştiri yapanları tenzih ediyorum ama bazı kuş beyinliler,ukala ukala bir şeyler yazıp,sözüm ona beni eleştirmişler! Sen kimsin,kaç kuruşluk adamsın bilmiyorum ama ucuz ve basit olduğun belli. Sivasspor konusunda beni eleştirmek için,benden daha çok emek vermen lazım. Çeşitli rumuzlarla saçma sapan bir şeyler yazmışlar. Ey terbiyesiz adam! Sivasspor'un ilk yarıda hakemlerden yana dertli olduğunu yazıp,ikinci yarıdada dikkatli olması gerektiğini yazmam seni niçin rahatsız ediyor? Bu yazı normal bir insanı rahatsız etmemesi gerekir ama bir-kaç kişiyi nicin rahatsız etmiş anlamış değilim! Öyle veya böyle,kabul et,yada etme! Sivasspo'un hakkını savunan,taraftarın derdini dile getiren birisine nasıl olurda küstahça şeyler yazarsın. Aslında asıl söylemek istediklerimi yukarıdaki hikayeyi yazarak söylediğimi düşünüyorum ama yinede bir kaç satırda olsa yazmak istedim. İşte bu yazı ve yorumlar beni bir konuda daha haklı çıkardı. Hep söylediğim bir şey var. Sivaslı,ne zaman,nerede,kime ve nasıl tepki gsötereceğini bilmiyor diye. Gerçektende öyle. Baksanıza,futbolcular,yönetim ve teknik heyet hakemlerden yana dert yanıyor,kendini taraftar sanan bazı zeka özürlülerde bu gerçekleri bırakıp sağa sola salyalarını akıtıyor. Eğer içimde birazcık Sivas ve Sivasspor sevgisi olmasın,inanın bu insanların yaşadığı,şehirde yaşamak istemem,tututuğu takımıda tutmak istemem. Ancak pireye kızıpta yorgan yakmanında yanlış olduğunuda iyi bilenlerdenim. Ayrıca bir konuyuda özellikle belirtmek istiyorum,altına otobüs ayarlayıp deplasmana gönderdiğim,oradada bir şekilde biletlerini ayarlayıp maça soktuğum sözüm ona taraftar bana Sivasspor konusunda laf söylüyorda ona yanıyorum! Gerçek Sivaslıya selam,sahtesine lanet olsun....[/QUOTE] selam ve saygılarımla hemşehrilerim hepınıze bol muhabbetler... sevgili ABDULLAH YİĞİT BEY.. SİZİ degerli bir spor yazrı olarak bılırım ve saygı gosterırım sivaslı olusunuzda ayrıca gururlandırır bızlerı lakin burası bır forum sıtesı klavyeden parmak sallanır sonucda yazılır bıseyler hanı adam ana avrat kufur etse yıne yazılır ee sonucta klavye oyunlarıı burası size gelınce degerlı şahsıyetınızle neden bukadar celalendınızkı her yazılana bu kadar sınırlı tepkıler ve akort ayarı bozulmus sazın tellerı gıbı bır durum olusturur oluyo abicim sızı eleştırenler başka bır gazetenın yazrı degıll yada spor yorumcusu degı kendınızı on planda lanse etmenıze hıc gerek yok ben sızı cok ıyı tanıyorum hurdogandan .. abdullah abiii sınılenmeden taraftarları anlayısla karsılayarak sakınce yorumlar yapsanız af buyrun daha ıyı olur sonra takım a sahıp cıkılmıo fılan yanı belkıde sıvassporlu olmayan dısardan sızmıs bırılerı bır nıfak koyuyo nerden bılıyosunkı butun taraftarlara hıtap etmeyınız asla taraftar sızı sevıyo sızde taraftarı sevmek zorundasınız ıcınde kurtlanmıs curumus olanlarını sessızce çöpe atsanız yeter ama bagırıp çagırmak ANDULLAH YIGITE GOLGE DUSURUR O IS SIZIN ISINIZ DEGI BAGIRIP ÇAGIRMAK YINE TARAFTARIN ISIDIR ARSINDA HALLEDER EVELALLAH SIZ TARAFTARA HAVALE EDINIZ TARAFTAR IMIZ ARALARINDAKI CURUKLERI AYIKLAMAYI BILIR.. KALDIKI BIZ YİĞİDOLARIZZ TEKRARDAN SAYGILARIMLA UNUTMAYINIZKI BIZ TARAFTAR OLARAK TRANSFER ISTIYORUZ VE LIGDE KAYBOLAN GRURUMUZU ONURUMUZU SIVASLILIK DURUSUMUZU TEKRAR ISTIYORUUUUZ HEPSII BU KIMSEDEN PARA PUL İSTEMEDİK SİZDE BU DUYGULARIMIZA TERCUMAN OLURSANIZ SEVINIRIM..EYVALLAH |
[QUOTE=tavarih;677726][B][COLOR="DarkSlateGray"]Buyur burdan yak :) Şimdi burda da ben yazarsam bana da bir yazı yazar Abdullah Bey. [B][U]Ama bu yazısında haklılık payı çok. Eleştiri yaparken ipin ucunu kaçırmamak lazım. Sanki yazıdaki birkaç ifadede de ipin ucu kaçmış gibime geldi[/U].[/B] [/COLOR][/B][/QUOTE]
yazinin bu bölümüne aynen katiliyorum. Abdullah Beyin yazisini ve yorumlari okudugumda bende zaten bu yorum yazanlarin tutumuna anlam verememistim, cünkü negatif yorumlarin Abdullah beyin yazisiyla alakasi yoktu, hepsi kisisel yaklasmisti olaya ve yorumlari sonderece sacma ve gereksizdi. Ama Abdullah beyin yazisida agir olmus, yani kantarin ayarini biraz kacirmis. Sayin Abdullah bey, imzanizda "Spor, Baris ve Kardesliktir" diyorsunuz ama yazinizi lanet okuyarak sonlandiriyorsunuz. Buda bir Spor yazarina hic yakismiyor. Keske karsinizdakine lanet okumak degilde sözlerinizle ikna yolunu secseydiniz... |
[QUOTE=85200258;677736]Bu yazımı yazdıktan sonra postama gelen özel mesajı aynen yayınlıyorum. Bunu yazan arkadaşı eleştirdigim için bu yazıyı yazma geregi duymuş. Abdullah Abinin ne kadar dogru şey anlattıgını belgeleyen bi yazı..
nikli elemanın yazısı... "gardaş bi sorunun varsa söle hemşehri dedik yazdık okumak zorunda deilsin bi sınıkıntın varsa söle adres söle gelim sıkıntılarımızı alahh tmm mı dediim gibi yha okamamazlıktan gel yada gel kafanı kestir....." Buyrun site yönetimini işlerini hakkıyla yapmaya davet ediyorum...[/QUOTE] Konuya duyarsız kalmayan ve geregini yapan yönetici abilerimizden adres58 nickli abiye teşekkür ediyorum... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:36. |