SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   YÖNETIMDE LAF COK AMA ICRAT YOK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30905)

Ensar 29.12.2010 14:46

YÖNETIMDE LAF COK AMA ICRAT YOK

Bunlarin Kimseyi alacagi yok lafla aliyorlar veriyorlar gönderiyorlar ama ortada hic bir sey yok.Önüne gelen konusuyor Basin sözcüsüne kalsa 6 yeni Süperstar geliyor Baskani dinledim simdi hic birseyin olmadigini söylüyor yani ortada dolasan Ciddi olmayan asilsiz Laflara kulak asmayin almak isteyen yönetim laf yapmaz icrat yapar bunlar lafdan baska birsey yapmiyor.Resmen Gecen seneki seneryoyu ortaya koydular onunla ugrasiyorlar bunlar hayelci hayellerine taraftarida alet ediyorlar ben bütün Basinda ve TV,de gecen konusmalari yakindan izliyorum bizzat baskanin agzindan söylenenleri yaziyorum bazilari gibi laf yapmiyorum Transferin son haftasinda alirlar iki dökülmüs futbolcu aldik derler yani Taraftara aldik ama olmadi Ayagi yapar.burdan Yönetimi ve Basin Sözcüsünü uyariyorum olmayan laflarla Biz Taraftarin Gözünü Kapatamazsiniz Sizi Icratta davet ediyorum ?

wyldz58 29.12.2010 14:50

Cevap: YÖNETIMDE LAF COK AMA ICRAT YOK

boyle yaparlarsa yakında taraftar gelmez stadaaaaaaaaaa:mad::mad:

ZECOLD 29.12.2010 14:56

[QUOTE=Ensar;679045]Bunlarin Kimseyi alacagi yok lafla aliyorlar veriyorlar gönderiyorlar ama ortada hic bir sey yok.Önüne gelen konusuyor Basin sözcüsüne kalsa 6 yeni Süperstar geliyor Baskani dinledim simdi hic birseyin olmadigini söylüyor yani ortada dolasan Ciddi olmayan asilsiz Laflara kulak asmayin almak isteyen yönetim laf yapmaz icrat yapar bunlar lafdan baska birsey yapmiyor.Resmen Gecen seneki seneryoyu ortaya koydular onunla ugrasiyorlar bunlar hayelci hayellerine taraftarida alet ediyorlar ben bütün Basinda ve TV,de gecen konusmalari yakindan izliyorum bizzat baskanin agzindan söylenenleri yaziyorum bazilari gibi laf yapmiyorum ligin son haftasinda alirlar iki dökülmüs futbolcu aldik derler yani Taraftara aldik ama olmadi Ayagi yapar.burdan Yönetimi ve Basin Sözcüsünü uyariyorum olmayan laflarla Biz Taraftarin Gözünü Kapatamazsiniz Sizi Icratta davet ediyorum ?[/QUOTE]

tabata ile ilgili son gelişmeleri pek bilmiyorum ama oda yalan dolansa sana hakvermemek imkansız.. son söylediğin çok doğru iki döküntü transferi sanki beniim dilimden dökülmüş kelimeler gibi inanmaya başladım buna. sanırım ligin dibinde çırpınmaktan keyif almaya başladılar 3. kez ders alınmıyorsa bunun adı ahmaklıktır.

SIVAS58FOREVER 29.12.2010 15:02

Biraz daha sabredip bekleyeceğiz artık.

Geçen seneki ara transfer döneminde yapılmayan, yazın yapılmayan, inşallah bu ara transfer döneminde yapılır diye bekleyeceğiz.

Ama bu sefer de SivasSpor'un ve Sivas şehrininin hakettiği doğru düzgün transferler yapılmazsa sanırım İBB maçında tribünlerden yönetime gönderilen ihtar bu sefer gerçekten bir istifa talebine dönüşebilir.

Haydi yönetim, çıkar at cebindeki akrepleri, sevindir gece gündüz internette acaba transfer yaptık mı diye sayfa güncelleyen taraftarımızı

58 SiVaSıM 58 29.12.2010 15:04

bu başkan ve yönetimle iş olmaz

TEKOTORİTE58 29.12.2010 15:16

[QUOTE=58 SiVaSıM 58;679051]bu başkan ve yönetimle iş olmaz[/QUOTE]

KARDEŞİM SÖYLEDİGİN YANLIŞ NEDEN DİYELİMKİ YÖNETİM KIZDI BIRAKTI ŞU AN SİVASSPORU ALACAK BANA 1 TANE DELİKANLI GÖSTER O ZAMAN SANA HAK VERİRİM BU YÖNETİM BIRAKSIN SİVASSPORUN ANAHTARINI ANCAK VALİYE VERİRLER KİMSE ALMAZ BU YÜKÜN ALTINA GİRMEZ VARSA GİRECEK ÇIKSIN BEN ADAYIM DESİNDE GÖREK YOK KARDEŞİM ŞU AN ÇIKACAK HİÇ KİMSE YOK BUNLARDA BIRAKIRSA DAHADA ZOR DURUMA DÜŞER ŞU BEGENMEDİGİNİZ OYUNCULARIN BİLE PARASINI ÖDEYEMEZ HALE GELİR KOCAELİSPOIR HATTA ERZURUM SPOR OLURUZ BİZ FB BJK GS DEGİLİZKİ O BAŞKAN GİTSİN ŞU GELSİN DEME ŞANSIMIZ YOK YOKY YOK YOK YOK YOK YOK YOK YOK ONUN İÇİN GEÇİN BUNLARI

Çılgın Türk 29.12.2010 15:24

[QUOTE=TEKOTORİTE58;679053]KARDEŞİM SÖYLEDİGİN YANLIŞ NEDEN DİYELİMKİ YÖNETİM KIZDI BIRAKTI ŞU AN SİVASSPORU ALACAK BANA 1 TANE DELİKANLI GÖSTER O ZAMAN SANA HAK VERİRİM BU YÖNETİM BIRAKSIN SİVASSPORUN ANAHTARINI ANCAK VALİYE VERİRLER KİMSE ALMAZ BU YÜKÜN ALTINA GİRMEZ VARSA GİRECEK ÇIKSIN BEN ADAYIM DESİNDE GÖREK YOK KARDEŞİM ŞU AN ÇIKACAK HİÇ KİMSE YOK BUNLARDA BIRAKIRSA DAHADA ZOR DURUMA DÜŞER ŞU BEGENMEDİGİNİZ OYUNCULARIN BİLE PARASINI ÖDEYEMEZ HALE GELİR KOCAELİSPOIR HATTA ERZURUM SPOR OLURUZ BİZ FB BJK GS DEGİLİZKİ O BAŞKAN GİTSİN ŞU GELSİN DEME ŞANSIMIZ YOK YOKY YOK YOK YOK YOK YOK YOK YOK ONUN İÇİN GEÇİN BUNLARI[/QUOTE]

merek etme cikar, cikar.
birde iddia edildigi gibi borcsuz bir kulüpse o zaman dünden birileri cikar..
artik eskisi gibi degil, büyük paralar dönüyor bu sektörde.
eskiden baskan, yönetici olman icin paranin olmasi gerekiyordu.
simdi ise akilli olman yeterli.
paralar dogru harcanir, dogru planlama yapilirsa hic bir süper lig kulübü hic bir kuruma, sahizlara muhtac degil. rahatlikla kendi yaginda kavrulabilirler.
ama yönetim akilsiz olursa yazin transfer ettiklerini kisin, kisin transfer ettiklerini yazin gönderirse, paralar bir nevi cöpe giderse o zaman tabi sonun yukarda saydigin takimlar gibi olur..

V1CT0RY 29.12.2010 15:37

[B][CENTER]Yazmıyım Yazmıyım Diyorum Yine Sabredemedim...

Beylar Bayanlar Transfer Dönemi Henüz Kapanmadı , Resmi Transfer Sezonu Açılmadı Daha :)

Bekleyelim Görelim Bakalım Ne Olup Ne Bitiyor.

Transfer Dönemi Sonunda Tatmin Olmayanlar Seviyeli Eleştirilerini Sıralayabilirler Ama Şuan Eleştiriler Pek Bir Yersiz...[/CENTER][/B]

Çılgın Türk 29.12.2010 15:43

[QUOTE=V1CT0RY;679059][B][CENTER]Yazmıyım Yazmıyım Diyorum Yine Sabredemedim...

Beylar Bayanlar Transfer Dönemi Henüz Kapanmadı , Resmi Transfer Sezonu Açılmadı Daha :)

Bekleyelim Görelim Bakalım Ne Olup Ne Bitiyor.

Transfer Dönemi Sonunda Tatmin Olmayanlar Seviyeli Eleştirilerini Sıralayabilirler Ama Şuan Eleştiriler Pek Bir Yersiz...[/CENTER][/B][/QUOTE]

Resmi transfer döneminin bir anlami yok. O, sadece isi resmiyete dökmek icin...

Ben transferde oyuncunun kampa yetisip yetismedigine bakarim
Transfer sezonun son gününde transfer olan birisi de kagit üzerinde transfer olmus diye gözükür ama o transfer kampa katilmadiktan sonra ne kadar faydasi olur bunu tartismak gerek..

TEKOTORİTE58 29.12.2010 15:46

KİM ÇIKAÇAKSA ŞİMDİ ÇIKSIN DESİNKİ YÖNETİME TALİBİM GENEL KURULA GİDEK DESİN VEYA GENEL KURULDA ADAY OLSUNDA GÖREK HADİ BANA 1 KİŞİNİN İSMİNİ VERDE GÖRELİM VEREMESSSİN

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:27.