![]() |
Başkan çok kızdı!
[CENTER][url=http://resimzade.com/Show.html?i=25869&token=41165][img]http://resimzade.com/Show.html?i=25869&token=41165[/img][/url]
[B]Side kampının ikinci aşamasında takımıyla birlikte olan Başkan Mecnun Otyakmaz,kampa Suarez Pedriel'in iki gün geç gelmesine bir hayli sinirlendi. Takımda önce disiplinin olması gerektiğini belirten Otyakmaz'ın “ Neden geç geldiğini bilmiyorum,mazeretide olsa geç geldiği için gereken para cezası verilsin,disiplin için kimsenin gözünün yaşına bakılmaz” dediği belirtildi. Öte yandan Ülkesinden 2 gün gecikmeyle dönen Ricardo Pedriel Suarez'in Arjantin'de kaza geçirdiğini o yüzden geç kaldığını söylediği belirtilirken,Başkanın “ O zaman kaza yaptığına dair evrakları isteyin” talimatı verdiği açıklandı.[/B][/CENTER] Hürdoğan. |
Cevap: Başkan çok kızdı!
Baskanim yabancilara dayilik yapiyorsunuz pedriel'e, oliveiraya, ama Sedat'a disiplin dersi vermiyormusunuz ?
|
Takım olmanın en başta gelen özelliği birlik beraberlik ve disiplin.
Disiplinden taviz vermediğiniz zaman takım ruhunu uyandırmış olursunuz adı, kariyeri ne olursa olsun takımdaki tüm oyuncular için aynı kriterleri uygulamak gerekir bunun için başkana sonuna kadar destek veriyorum. |
[QUOTE=Burack;680591]Baskanim yabancilara dayilik yapiyorsunuz pedriel'e, oliveiraya, ama Sedat'a disiplin dersi vermiyormusunuz ?[/QUOTE]
aynen katılıyorum sana |
geç kalmaması lazımdı suarez hata sende
|
başarısızlıgın en buyuk sebebı disiplin eksıkligi.
|
[QUOTE=Burack;680591]Baskanim yabancilara dayilik yapiyorsunuz pedriel'e, oliveiraya, ama Sedat'a disiplin dersi vermiyormusunuz ?[/QUOTE]
++++++1 aynen katılıyorum, komik bir açıklama olmuş |
[B]Disiplinin olmadığı hiç bir alanda başarıdan, asla söz edilemez. Tavizsiz disiplin uygulanmalıdır.
Umarım 2. yarıda bu disipline, başta Sedat olmak üzere tüm futbolcular uyar. Uyarlarsa uyarlar, uymazlarsa; yönetimin disiplin kurulu ceplerini oyar.:)[/B] |
başkan transferlerdeki başarısızlıklarını yabancı topçulardan çıkartıyor birlik olup keitayı dövenlere af
sedatın su haliyle bırakın tesislerde kalmayı sivasa sokmaması lazım başkanın bedaVADAN KOLPALIK atı alan üsküdarı geçmiş hala transferde çıt yok antep kayseri adamlar transfer üstüne transferyapıyorlarbizimkiler hala neyin peşinde |
formayı yere atmak,seyirciye dönüp tükürmek,adam dövmek... bunlar bizde disiplinsizlik sayılmıyormuş bunuda şükür öğrendik.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:35. |